Jump to content

peros550

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About peros550

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

peros550's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. δεν είμαι σίγουρος για αυτό. Συνήθως όπως είπαν και οι φίλοι παραπάνω, θα έβαζα κάρτα νωρίτερα. Προχτες όμως το ξέχασα, έγινε κίνηση data και μου έφαγε τα χρήματα (κανένα 5-ευρω) Ακόμα και το €1 την ημέρα αν ενεργοποιείται, η wind στα ψηλά γράμματα σου δίνει 20MB, οπότε αν η κίνηση είναι μεγαλύτερη, θα σου αρχίσει την ογκοχρέωση από το 21ο MB. Για αυτό έψαχνα ένα τρόπο να παραμένουν κλειστά τα data , όσο είσαι χωρίς πακέτο....
  2. δεν είναι αυτό που προτείνεις λύση φίλε. και το log&win να ενεργοποιούσα, το πρόβλημα θα εμφανιζόταν πάλι όχι στα 1000MB, αλλά στα 1030MB. όταν ξεπερνάς τα δεδομένα που δίνει το πακέτο δέχεσαι υπέρογκες χρεώσεις (αν έχεις χρήματα στη κάρτα). Δεν γίνεται τα data να παραμένουν κλειστά και να ενεργοποιούνται μονάχα όταν ενεργοποιώ κάποιο πακέτο?
  3. σε ευχαριστώ για το μήνυμα σου. αυτό είναι σίγουρα μια λύση. Επειδή όμως μπορεί να μην το αντιληφθώ εγκαίρως το πρόβλημα παραμένει. Υπάρχει τρόπος να είναι απενεργοποιημένα τα data όταν δεν υπάρχει ενεργοποιημενο πακέτο?
  4. χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Έχω WIND f2g και ενεργοποιώ κάθε μήνα το πακέτο που σου δίνει 1GB με 5 ευρώ. Έως εδώ καλά. Κάποια στιγμή χτες, δέχομαι ένα μήνυμα ότι τα δωρεάν MB του πακέτου έληξαν. Αμέσως πάω στο menou του κινητού να κλείσω τα data. Στο καπάκι, δέχομαι νέο μήνυμα ότι το υπόλοιπο της κάρτας είναι κάτω από 1 Ευρώ. Αυτό μου φάνηκε παράλογο, δεδομένου ότι είχα τουλάχιστον 5 ευρώ μέσα. Φαίνεται ότι από τη στιγμή που φαγώθηκαν τα 1000MB η WIND με χρέωσε ογκοχρέωση και μου έφαγε τα υπόλοιπα 5 Ευρω. Το παράλογο είναι ότι τα δύο ενημερωτικά μηνύματα "(Α) λήξη πακέτου" , "(Β)κάρτα με <1 Ευρώ" ήρθαν με διαφορά 1 λεπτού. Άρα τα 5 ευρώ τα άρπαξε σχετικά γρήγορα. Σχετικά με τη χρήση των data, μπορεί το κινητό να κατέβαζε εκείνη τη στιγμή, οπότε δεν αμφισβητώ την χρήση, απλά σκέφτομαι ότι πρέπει να βρω ένα τρόπο ώστε μόλις φαγώνονται τα δωρεάν MB τότε να μην έχω καθόλου data. Διότι τώρα μπαίνει κάποιο πρόγραμμα ογκοχρέωσης και "περιμένει στη γωνία" Καμιά ιδέα?
  5. Χαιρετε, Προσφατα η HOL εκανε αναβαθμιση firmware σε μενα και κανα 2 αλλους φιλους χωρις να της το ζητησουμε. Το προβλημα που δημιουργηθηκε ειναι οτι με το νεο firmware απενεργοποιηθηκε το voip και για εμας που το χρησημοποιουσαμε για δωρεαν τηλεφωνια αυτο ειναι ενα θεμα. Γνωριζει κανεις αν υπαρχει τροπος να κανω downgrade το firmware σε netafster ? Οσο κι αν προσπαθησα με τη HOL η πολιτικη τους ειναι σαφης , δεν θελουν να κανουν downgrade, και φυσικα ουτε λογος να μου στειλουν το προηγουμενο firmware.
×
×
  • Create New...