Jump to content

Troll

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Troll

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Troll's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Oχι... απ' οσο το εχω ψαξει, υπαρχουν μερικα στη Γερμανια με Euro 4... η Μιτσουμπισι, στο συγκεκριμενο αμαξι, εχει αλλαξει τις προδιαγραφες απ' το 1999, ωστε να πληρουν την τελευταια Ευρωπαϊκη Οδηγια... το θεμα ειναι οτι μπορει αυτο να μην το προσεχουν οι εκτελωνιστες... μπορει παλι να κανω λαθος και να ανηκει οντως στην παλια οδηγια... υπαρχει ομως καποιο μελος που να ξερει, ωστε να μου δωσει μια απαντηση?
  2. *Εστω Μουσουλμανος, Ιεχωβας, Βουδιστης, καποιος, τεσπα, να ξερει?*
  3. Eπειδη το εχω ψαξει ρωτωντας την Υπηρεσια Αξιων και εναν εκτελωνιστη, να πως εχει το πραγμα: Η μεν Υπηρεσια μου ειπε οτι το τελος ταξινομησης παει στα €13.500 περιπου, ο δε εκτελωνιστης, μου λεει οτι παει στα €16.000... το θεμα ειναι οτι και οι δυο λενε οτι το συγκεκριμενο αμαξι εχει συντελεστη 142% επειδη ειναι παλιας αντιρυπαντικης τεχνολογιας (94/12/Ε.Κ.) ΟΜΩΣ η αδεια του γραφει οτι ανηκει στην 98/69/Ε.Κ, αρα θα επρεπε, να εχει συντελεστη 50%... Δεν μπορω να βγαλω ακρη! ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Υπαρχει ενας Χριστιανος εκτελωνιστης να δωσει μια εγκυρη απαντηση? O κωδικος αυτος που φαινεται στην αδεια του αυτοκινητου? Διπλα στην οδηγια ή διπλα στο ειδος του καταλυτη?
  4. Καλημερα κι απο 'μενα... Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια για ενα αμαξι που ενδιαφερομαι να φερω απο Γερμανια... προκειται για το Mitsubishi Pajero 3500 v6 μοντελο του 1999-2000... το αμαξι βγαινει κανονικα με 208 ιππους, αλλα λογω οδηγιας Ε.Κ στη Γερμανια μετα το 1997 το βγαζει με 194 ιππους... βρηκα ενα, μοντελο του 1999, το οποιο λεει στην αδεια Euro 4 και η αγορα του ειναι στα € 9,000... Μηπως θα ηταν ευκολο να μου πειτε τι τελωνειο θα βγαλει αυτο το αμαξι? Ευχαριστω εκ των προτερων...
×
×
  • Create New...