Jump to content

Tyxerakias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5.878
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Tyxerakias

  1. Θα παρακαλέσω να σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις και οι χαρακτηρισμοί. Μηνύματα διαγράφηκαν.

    Και μια προφανής σημείωση, το θέμα είναι για τη μπαταρία του S7 Edge, όχι για σύγκριση συσκευών, μείνετε εντός θέματος.

     

    Ευχαριστώ!

  2. Nα σου πω δεν έχω ιδέα :lol:

     

    Δλδ εβαλες με odin την Γαλλικη και αφου τελειωσε η ολη διαδικασια με το phone info παλι σου εβγαζε ολες αυτες?

    Αν γνωριζει καποιος ας απαντησει αν ειναι θεμα αυτο το οτι δεν μου βγαζει εμενα στο Available csc code καποια αρχικα των firmware χωρων οπως σε αλους,μηπως εκανα κατι λαθος και να κανω την ολη διαδικασια απο την αρχη.

     

    Απλά δεν έχετε το ίδιο firmware, o ένας έχει καθαρό γαλλικό XEF, ο άλλος έχει multicsc, από το οποίο έχει διαλεχτεί το XEF. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

  3. Αφορά δυστυχώς και στα δύο.

     

    Μπήκα και σε σελίδες υποστήριξης.Δοκίμασα αυτό που πρότειναν,δηλαδή επιβολή διακοπής της εφαρμογής και εκκαθάριση cache.Τόσο στο Play Store,όσο και στις Υπηρεσίες Google.Τίποτα!

    Επόμενη πρότασή τους,ειναι η εκκαθάριση δεδομένων και η κατάργηση/επαναδημιουργία λογαριασμού.Λύσεις που δεν με ενθουσιάζουν,να πω την αλήθεια...

    Σε όλες τις αναβαθμίσεις,μου εμφανίζει κωδικό σφάλματος 963.

     

     

    ΥΓ. Το παράδοξο είναι,ότι αυτό συμβαίνει μόνο στο tablet.Στο κινητό μου(HTC One M7),όλα είναι νορμάλ,δεν έχω κανένα θέμα με το Play Store.Γεγονός που με κάνει να σκέφτομαι,μήπως βοηθούσε το να κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις.Δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω.

     

    Κάνε εκκαθάριση σε όλες τις εφαρμογές που προσπαθείς να εγκαταστήσεις, cache και data.

    Bάλε μια εφαρμογή σαν το SD Maid και κάνε μια εκκαθάριση τα σκουπίδια.

    Aν έχεις sd card, κάντην unmount και ξαναδοκίμασε το update.

    Δοκίμασε να κάνεις downgrade to play store (uninstall updates, στο application info).

    Μπες σε recovery mode και κάνε εκκαθάριση το cache.

     

    Μάλλον τα παραπάνω θα το διορθώσουν. Aν δε δουλέψει τίποτα από τα παραπάνω, ίσως χρειαστεί να κάνεις αυτό που σου είπαν....

  4. Αν ο παραπανω φιλος που ρώτησα, όντως έκανε απλως ota χωρις κανένα flash και του συμβαίνει το ίδιο, είναι απλά κατι αναπόφευκτο σε οποιον κάνει την ενημέρωση η απλα τυχαίνει σε καποιους.

    Οποίος έκανε αναβάθμιση από μαμισια ρομ χωρις odin, θα βοηθούσε να μας πει αν έχει η οχι κενό original csc code.

     

    Nαι, κενό κι εγώ, με αναβάθμιση από XEU μαμίσια, ΟΤΑ.

    Οπότε don't worry, είναι φυσιολογικό :)

  5. Καλημέρα, κάτοχος εδώ και 2 εβδομάδες κι εγώ του μοντέλου με 8,4 ίντσες lte και 5.02 έκδοση. Οι αρχικές εντυπώσεις είναι απογοητευτικές, αρκετό lag, μπαταρία αστεία, wi fi με συνεχείς αποσυνδέσεις και ακόμη το ψάχνω. Πριν είχα ένα nexus 7 2012 3g με kit kat, το οποίο έτρεχε νεράκι τα πάντα σε σχέση με αυτό. Νόμιζα ότι θα έκανα αναβάθμιση αλλά η μόνη αναβάθμιση έως τώρα είναι στην φωτογραφική μηχανή...

     

    Να βάλεις την 5.1.1, δε μου έχει αποσυνδεθεί ποτέ, και ούτε lag Έχω παρατηρήσει... Νεράκι τρέχει που λες κι εσύ.

     

    Edit:: μόλις είδα ότι έχεις το LTE, οπότε πάσο, μπορεί να έχει θέματα εκεί.. Το WiFi only πάντως είναι άψογο

  6. Οταν "σερνω" προς τα κατω την οθονη αυτο το S Finder κλπ δεν γινερια να μην εμφανιζεται ?

     

    Γίνεται αλλά μόνο με XPosed Framework και Wannam.

     

    Ή απλά αλλάζοντας τις παρακάτω 2 γραμμές στο /system/build.prop

     

    ro.product.name=jfltexx
    ro.product.device=jflte

     

    σε

    ro.product.name=kltevzw
    ro.product.device=kltevzw

     

    (Θέλει root)

  7. Καλησπέρα! Πως μπορούμε να δούμε πια εκδοσή lollipop ταιριάζει στο S4 που έχουμε? Γιατί πρέπει να υπάρχουν τόσα διαφορετικά firmware για το ίδιο κινητό? Χαμός γίνεται δεν μπορώ να βγάλω άκρη!!

     

    Σύνδεσε το τηλέφωνο στον υπολογιστή και δες με το Kies... εναλλακτικά κατέβασε το app phone info από το Play Store και θα σου πει ποια έκδοση πρέπει να βάλεις.

  8.  

    Το κομμάτι της διαδικασίας που είναι έντονα κόκκινο πιστεύω ότι προκάλεσε το πρόβλημα. Ίσως δεν κατάλαβα κάτι εγώ, δεν υπάρχει ίχνος ασέβειας προς το φίλο που έγραψε τον οδηγό, απλά το αναφέρω.

     

    Όταν έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων διαγράφηκαν μεν οι λογαριασμοί αλλά το Super Su παρέμεινε ανέπαφο όπως επίσης και το Mobile Odin το οποίο ήταν ήδη εγκατεστημένο. Εγώ ακολούθησα τον οδηγό κατά γράμμα και πήρα χαμπάρι το γεγονός ότι το Super Su και το Mobile Odin ήταν ανέπαφα σε δεύτερο χρόνο. Έτσι για να μπω στο Playstore αναγκάστηκα να περάσω το λογαριασμό Google. Αμέσως ξεκίνησε ένα πανηγύρι επαναφορών backup και επανεγκατάστασης εφαρμογών και στο λίγο χρόνο που χρειάστηκε για να συνεχίσω κάτι από όλα αυτά που κατέβηκαν τα έκανε μούσκεμα.

     

    Διαπιστώνω λοιπόν ότι πρέπει να έχεις εγκαταστήσει το Mobile Odin από πριν και θα μείνει μέσα μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όπως και το Super Su. Για παν ενδεχόμενο κρατάς στην sd card ένα back up του Mobile Odin μέσω Titanium Back Up και το επαναφέρεις από εκεί.

     

    Σε καμμία περίπτωση δεν προσθέτεις λογαριασμό και δεν μπαίνεις στο Playstore γιατί θα έχεις τη δική μου τύχη.

     

    Ελπίζω να βοήθησα στη συγκέντρωση πληροφοριών, αυτή είναι και η έννοια του Forum, και θα ξαναπώ ότι δεν υπάρχει πρόθεση ασέβειας προς τον δημιουργό του tutorial.

     

    Καλά να πάθω όμως που ασχολήθηκα με τα "κλειστά κουτιά" της Samsung. :lol:

     

    Coolpad και πάλι Coolpad. ;)

     

    Θα προσθέσω στον οδηγό ότι δεν πρέπει να επιτρέψεις full restore... νόμιζα ότι είναι αυτονόητο, ποιος ο λόγος να κάνεις factory reset?

    Κάποιο app μάλλον πάνω στο restore έκανε τη ζημιά.

    Επίσης αν δεν έχεις κάνει πρόσθεση του supersu στο system, (που είναι επιλογή σου), φυσικά και χάνεται όταν κάνεις factory reset, αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο...

    Ευχαριστούμε πάντως για τη διευκρίνιση, κάθε εμπόδιο για καλό :)

  9. Αν δεν βιαζοσουνα θα το έκανες χωρίς να γράψει.

    Υπάρχει οδηγός στο xda και είναι του δικού μας " τυχερακια "

     

    http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/general/rooted-stock-lollipop-5-0-1-knox-0x0-t3061536

     

    Γιατί xda, κι εδώ υπάρχουν όλα :) (Πρώτα εδώ, πάντα)

    http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364799

  10. Για παραδειγμα οταν εχω ενα sms ή μια αναπαντητη κλιση και δω το sms οταν κλειδωσει η οθονη οταν την ξεκλειδωνω επανω ψηλα υπαρχει ακομα η ειδοποιηση για το διαβασμενο sms και πρεπει να πατησω απο κατω που λεει "ΔΙΑΓΡΑΦΗ" για να μην εμφανιζεται συνεχεια . Ειναι πολυ ενοχλητικο ...Μπορω να το απενεργοποιησω ?

     

    Ευχαριστω.

     

    Από τις ρυθμίσεις μηνυμάτων, κοίτα στο μενού ειδοποιήσεις. Εκεί έχει την επιλογή να μη σου βγαίνουν αυτά.

     

    Παιδια καλησπερα, εχω το gt-i9505 και σημερα μετα απο πτωση, η καμερα δειχνει σαν να βλεπει μεσα απο σπασμενο γυαλι και θολα, το εξωτερικο τζαμακι της καμερας δεν εχει υποστει το παραμικρο, φανταζομαι οτι κατι εγινε μεσα. Που να κοιταξω για νεα καμερα? Eχω το gt-i9505, ειδα μερικες στο ali με πολυ καλη τιμη, θα ειναι καλες σε ποιοτητα φωτο ομως?

     

    Eγώ όταν μπήκε σκουπιδάκι στο φακό μου πήρα την καινούρια κάμερα από το ebay. €20 έδωσα, μαζί με το τζαμάκι, και δουλεύει άψογα.

  11. Έκανα τα πάντα όπως ακριβώς γράφει εδώ. Μετά την αναβάθμιση η συσκευή περνάει το boot logo και μένει στο Samsung logo χωρίς να μπαίνει στο λειτουργικό. Περίμενα πάνω από δέκα λεπτά, έβγαλα τη μπαταρία, τα ίδια. Του φλάσαρα τον kernel μέσω Odin, έφτασα στην ένδειξη Pass, πάλι τα ίδια. Μπήκα σε recovery και έκανα reset, πάλι τα ίδια. Σε safe mode δεν μπαίνει.

     

    Καμμιά ιδέα;

     

    Aν όντως τα έκανες όλα σωστά, δοκίμασε με άλλη έκδοση Odin, και σιγούρεψε ότι κατέβασες ολόκληρα τα αρχεία και δεν είναι corrupted ή κάτι τέτοιο... δοκίμασε και σε διαφορετικό PC σε περίπτωση που είναι θέμα drivers.

  12. Καλημέρα, αφού πέρασα με odin την Ελληνική lollipop και το κινητό πάει τραίνο κανονικά, παίζει πολύ καλύτερα από τις άλλες που έχω δοκιμάσει, παρατηρώ ένα πρόβλημα με την κάμερα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα hardware ή αν υπήρχε από πριν σίγουρα δεν υπήρχε πριν 2 μήνες γιατί είχα βγάλει φωτογραφίες που δεν παρουσιάζουν κάτι. Τώρα, το πρόβλημα είναι ότι εμφανίζεται ένα σημαδάκι σκούρο και φαίνεται ευδιάκριτα σε άσπρο φόντο κυρίως αριστερά και κεντρικά της οθόνης στις φωτογραφίες, το οποίο όμως το παρατηρείς άμα το προσέξεις και κατά την λήψη. Αν βγάλω φωτογραφία με zoom ΔΕΝ εμφανίζεται, σε κανονική λήψη όμως εμφανίζεται κανονικά. Αυτή τη στιγμή ο server του site δεν ''αφήνει'' να ανεβάσω φώτο μόλις μπορέσω θα το κάνω το συντομότερο. Παρακαλώ όμως να κάνετε έλεγχο και στα δικά σας κινητά μήπως το πρόβλημα είναι θέμα software.

    Ευχαριστώ!!!

    Να σημειώσω ότι το κινητό δεν έχει καμένα πίξελ ή οποιοδήποτε πρόβλημα στην οθόνη, το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο στην πίσω κάμερα.

     

    Ορίστε και οι φωτογραφίες την μία την έχω μεγαλώσει για να δείτε πως είναι το σημαδάκι σε μεγαλύτερο μέγεθος.

     

    Πριν 4 χρόνια είχα το ίδιο πρόβλημα με ένα nokia n8, όταν έκανα zoom δεν φαινόταν...όταν ήταν κανονική λήψη φαινόταν... το είχα πάει για service και μου είπαν ότι είχε μπει σκουπιδακι στον φακό της κάμερας.

     

    Είναι σίγουρα αυτό, το είχα κι εγώ, πήρα μια καινούρια κάμερα απ'το ebay και την άλλαξα, μετά εξαφανίστηκε. Αν είσαι εντός εγγύησης, service.

  13. Δηλαδή τώρα που έχω πάνω την αγγλική rom Αλεξ,δεν θα μπορέσω να περάσω την ελληνική όταν βγεί με το mobile odin για να κρατήσω και το knox 0x0 και το root?:(

     

    Όχι για τον απλούστατο λόγο ότι το mobile odin δε δουλεύει στο lollipop... Ή θα κάνεις πισω μπρος ή υπομονή να βγάλει καινούριο εργαλείο ο chainfire... Και σιγά τη διαφορά που θα έχει η πρώτη ελληνική.. :p

  14. Συμπλήρωσε στον οδηγό το link για τον "FlashKernel"

    Εδώ

     

    Σε ευχαριστούμε για την βοήθειά σου.

    Και δυο ερωτήσεις για να γίνει πιο κατανοητό:

    1. Αφου εγκαταστήσουμε το Mobile odin lite και στη συνέχεια τρέξουμε το apk με το "FlashKernel", βάζουμε To script που αφαιρεί το Knox στο Update OTA/Zip κομμάτι του Mobile Odin, και πατάμε "Flash firmware".;

    Ύστερα τα mobile odin lite και "FlashKernel" μπορούμε να τα απεγκαταστησουμε;

    2.Η αφαίρεση του knox πρέπει να γίνει πριν τρέξουμε το SuperSU ή μπορεί να γίνει και μετά?

    Ευχαριστώ

     

    1. Αυτό ισχύει μόνο για το kitkat 4.4.2, στο lollipop δε λειτουργεί το mobile odin.

    2. Καλύτερα πριν, το Knox ενοχλείται με το root και βγάζει προειδοποιητικά.

  15. Περασα την 5.01 .. αν παω σε 4.4.2. υπαρχει περιπτωση να ανεβει ο knox ? το κινητο τωρα εχει τον Bootloader της 5.01, θα περασει σωστα ο 4.4.2?.

    στο Link που δινεις στο ΑP εχει i9505XXUGNK2_Repack_XEF.tar.md5.zip .. αν βαλω την εκδοση της χωρας που ειναι το κινητο μου ειναι καλλιτερα?

    Product code XEH

    PDA I9505XXUGNG8

    CSC I9505OXXGNG2

    http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-I9505/XEH/

     

    Δεν ξέρω αν έχει πειράξει τίποτα αυτός, οπότε δε μπορώ να απαντήσω με σιγουριά. Αν είναι βάλε αυτή που έχει και μετά αφού θα είσαι σε κιτκατ πέρνα τη δικιά σου στο καπάκι.

  16. Άλεξ βάση του οδηγού θα μπορέσω όταν με το καλό δωθεί η ελληνική ρόμ με το ελληνικό μόντεμ να την περάσω πάνω από την αγγλική με τον αγγλικό bootloader κανονικά; Η θα πρέπει να βρω τον ελληνικό bootloader και να τον φλάσαρω απαραίτητα;

     

    Κατά 99.9% θα είναι ίδιοι. Αν όχι, όταν έρθει η ώρα θα τον ανεβάσω και τον ελληνικό. Συνέχεια στον οδηγό please, εδώ είναι off topic

  17. Συγχαρητήρια για τον οδηγό σου! Κατατοπιστικότατος! Και μόνο που ανέβηκε στις 4:30 τα ξημερώματα είναι από μόνο του κατόρθωμα!

     

    Μια απορία έχω μόνο. Στο στάδιο όπου φλασάρουμε ξανά τον bootloader με Odin, δεδομένου ότι οι ελληνικές ROM δεν έχουν βγει ακόμα, σε περίπτωση που αυτή που βγει είναι ΟΒ8 και όχι ΟΒ7, πως μπορούμε να απομονώσουμε τον bootloader αυτής? Ή δεν έχει σημασία?

     

    Απλά αντιγράφεις τα αντίστοιχα αρχεία σε ένα tar και το φλασαρεις... Είμαι όμως αρκετά σίγουρος ότι θα είναι ίδια, οπότε δεν έχει σημασία.

    Όσο για την ώρα, είμαι 2 ώρες πίσω, οπότε δεν ήταν και τόσο τραγικό :)

  18. Χαιρετώ σας

     

    είμαι με 4.4.2, rooted (με towelroot) και Knox:0x0.

    Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει lollipop με mobile odin έτσι ώστε και να διατηρήσει το root και το knox:0x0

     

    ευχαριστώ προκαταβολικά

     

    Αναλυτικός οδηγός στους οδηγούς.. :happy:

     

    @ioannis_m αυτά που γράφεις στο θέμα των επισήμων rom για τα προβλήματα που έχεις μόλις συνειδητοποίησα πως αφορούν τη rom του ambassadii, οπότε... δε γνωρίζω :P

  19. Βασικά αν έχεις bootloader με knox δε γίνεται να γυρίσεις σε παλιό χωρις knox απ'όσο ξέρω, δυστυχώς. Αν γινόταν δε θα υπήρχε θέμα...

    Η θεωρητική απάντηση στη θεωρητική σου ερώτηση είναι όχι, δε θα γράψει, όπως λέει π.χ. εδώ... (πολλοί που δεν τους άρεσε το lollipop έχουν καταφέρει να γυρίσουν, λένε) πρακτικά δεν το έχω δοκιμάσει ομως.

×
×
  • Create New...