Jump to content

Xristaras88

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Xristaras88

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Xristaras88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εαν κάποιος το δοκιμάσει ας μας πει και εδω εντυπώσεις και λεπτομέρειες!!! Αν δουλεύει σωστά θα είναι πολύ καλό!
  2. Και σ εμένα το κάνει αλλά νομίζω δεν είναι πρόβλημα της οθόνης. Μάλλον ο browser έχει θέμα γιατί εμένα δε μου το κάνει ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού. Σε όλες τις εφαρμογές και τα μενού οι άκρες της οθόνης ανταποκρίνονται άριστα. Τώρα βέβαια αν στο κάνει και αλλού πάω πάσο..
  3. Εμένα πριν κανα μηνα εσταξαν πανω του απο βροχη αρκετες χοντρες σταγονες και αμεσως αρχισε να τρεμοσβηνει η οοθονη και δεν αναποκρινοταν σχεδον καθολου. Φυσικα λεω πάει το κινητο.. Περνώντας όμως οι ώρες όλο και βελτιωνόταν η κατάσταση! Μεχρι την επομενη μερα το βραδυ ουτε τρεμοσβησμα ουτε τιποτα και αποκριση σα να το χα μολις αγορασει!! Πιστευω το ιδιο θα συμβει και μ εσενα! Εκτος αν ημουν πολυυυυ τυχερος!
  4. Κι εμένα το χει πάθει 4-5 φορές. Όταν το παθαίνει όλα δουλεύουν κανονικά αλλά δεν πιάνει το κουμπί για το κλείσιμο!! Σα να μην το πατας. Το κλείνω βγάζοντας τη μπαταρία και μετα ολα καλα. Έχεις παρατηρήσει αν εσένα δουλεύει αυτο??
  5. Όσο κι αν προσπαθούσα να το αποφύγω μάλλον αυτό θα κάνω.. Ευχαριστώ!
  6. Το shazam ηταν η μια, το scrible (μια βλακεια σα ζωγραφική) ηταν η αλλη, το nokia blog ενα άλλο. Πρεπει να ταν 2-3 ακομα αναβαθμίσεις πουδε θυμαμαι ποιες ηταν. Κι αυτες παντως τις ειχα κοιταξει και δεν ειχαν καποια τετοια ρυθμιση. Ποιος ξερει τι να γινε..Κάποιες μέρες πάντως για κάνα 10ωρο πχ δε μου το κάνει αυτό. Πραγματικά είναι ανάλογα τα κέφια του.. Αν κανω hard format στη συσκευη τα χανω ολα. Αν κανω soft format?? Χάνω κάποια δεδομένα??
  7. Καλησπερα παιδια, εχω το κινητο αρκετους μηνες. Γενικά είναι αρκετά καλό αλλά δε θα με χαλούσε να είναι λίγο πιο γρήγορο... Τελοσπάντων, πριν 2-3 βδομαδες έκανα μεσω του κινητού 3-4 αναβαθμίσεις που πρότεινε για κάποιες εφαρμογές (επίσημες του κινητού). Δεν έκανα και αναβάθμιση της έκδοσης λογισμικού μιας και είχα φορτώσει από πιο παλιά την τελευταία. Οπότε έχουμε ΜΟΝΟ αναβαθμίσεις σε επίσημες εφαρμογές. Από τότε όλη την ώρα συνδέεται μόνο του στο ιντερνετ και πραγματικά δε μπορώ να το σταματήσω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ό,τι ρύθμιση έχω βρει την έχω κάνει για να μη μπαίνει μόνο του αλλά είναι σα να μην την έκανα. Με αγνοεί πλήρως. Είτε μέσω wind internet, είτε μέσω wifi όταν είμαι σπίτι. Κατέβασα και το handy taskman, τα κλεισα όλα, αλλά αυτό εκεί να συνεχίζει να μπαίνει. Ευτυχώς που κάθε μήνα έχω το πακέτο με τα 40 mb ιντερνετ, επειδή μπαίνω που και που, γιατί θα είχα πληρωσει 10000 ευρώ σε κάρτες. Τι να φταίει και πως να το σταματησω???? Υπάρχουν άλλες λύσεις εκτος απ το φορματ ή απ το να το πετάξω απ το παράθυρο???? :mad::mad::mad:
  8. Εκτός απ το wind internet έχει και μια επιλογή wind gprs. Με αυτό πάω να συνδεθώ. Την προσφορά την είχα ενεργοποιήσει μερικές φορές και παλιότερα στο N76 που είχα και το δωρεάν ίσχυε μόνο για το gprs και με το wind internet σε χρέωνε.΄
  9. Καλησπέρα παιδιά! Πρόσφατα πήρα το x6 και μπορω να πω πως ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Εχω ενα προβλημα με το mail. Με wifi μπορεί και συνδέεται με το γραμματοκιβώτιο και κατεβάζει τα νέα mail. Όμως με gprs (έβαλα τα 40mb της wind) όταν πατάω συγχρονισμό απλά βγάζει το σηματάκι του gprs πάνω αριστερά για λίγο και μετά εξαφανίζεται χωρίς να κάνει update στα mail. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και μπαίνοντας μσν. Το περίεργο είναι ότι σε ιστοσελίδες μπορώ να σερφάρω κανονικά με το gprs μόνο. Τι να φταίει?? :blink:
×
×
  • Create New...