Jump to content

minaki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by minaki

  1. Kalispera se olous!mipws exei na proteinei kanenas ftina dwmatia stin amorgo gia aygousto?
  2. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Βασικά και με φίλους που το συζήτησα μου είπαν να αποφύγω να πάω Μήλο τον Αύγουστο. Αλλά δυστυχώς άδεια έχω τον Αύγουστο. Οπότε άκυρη η Μήλος. Τώρα είμαι ανάμεσα σε Σίφνο-Σέριφο (από καμιά βδομάδα στο καθένα) ή σε Αμοργό κ τα γύρω νησιά (Κουφονήσια, Σχοινούσα, Δονούσα). Τι πληροφορίες έχουμε για αυτά τα νησιά; Jim 19 ότι πληροφορίες έχεις για Αμοργό καλοδεχούμενες. Αν γνωρίζεις και δωμάτια σε προσιτές τιμές (γιατί έχω σκοπό να μείνω αρκετές μέρες) please στείλε pm. Thanx!!
  3. Vasika me to agori mou tha paw k den mas endiaferei k toso i nyxterini zwi, oso i fysiki omorfia (paralies klp...). Epeidi tha paw Augousto k prepei na viastw na kleisw dwmatia mipws exei na proteinei kaneis dwmatia. An yparxoun k tils please steilte pm. Thanx!
  4. Γεια σε όλους. Μιας και έχω ξεκινήσει και εγώ να ψάχνω για διακοπές μήπως μπορεί να πει κανείς τη γνώμη του για Μήλο; Επίσης άλλες πληροφορίες όπως οικονομικά δωμάτια, φαγητό και γενικά που πρέπει και που δεν πρέπει να πάω είναι ευπρόσδεκτα. Αν δεν κάτσει η Μήλος, σκέφτομαι Καβάλα-Θάσο...Ποιά είναι η γνώμη σας;;
×
×
  • Create New...