Jump to content

gatos814

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.289
  • Εγγραφή

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gatos814

  1. Μια χαρα... Καλες τηλεθεασεις!
  2. 2-3 πραγματακια... Αδειες στους players εδωσες ; Ρυθμισεις στους players για τους υποτιτλους εκανες ; Δοκιμασες να δεις με σκετο play αν μετα μπορεις να τους φορτωσεις ; Ολες αυτες οι εφαρμογες χρησιμοποιουν μια free κατασταση του OpenSubtitles και εχουν πλεον limitation στο κατεβασμα ... Μηπως με το πατα ... πατα ξεπερασες αυτο το οριο ; Εγω χρησιμοποιω τις mod εφαρμογες απο το Apktime και παιζουν μια χαρα ...! Βεβαια απ'οτι καταλαβαινω σε αυτο το μποξακι υπαρχει και ενας βαθμος δυσκολιας με ολα αυτα !
  3. Με ποιον player παιζεις την εφαρμογη ; - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ΤΕΣΤ ANT1+ ... Χθες μου εδωσε ενας φιλος μου κωδικους για το Ant1+ και ξεκινησα να δω και εγω τι ακριβως γινεται με το ΠΕΡΙΦΗΜΟ λαθος ΑΝΡΕ8002 που βγαζει σε ολα τα μποξακια της ''πιατσας'' (AOSP + ATV) ... Μετα απο καποιες δοκιμες εφτασα στο εξης συμπερασμα... Οτι το λαθος αυτο συμβαινει για εναν και μονο λογο... Λογου του player που χρησιμοποιει η εφαρμογη...! Και ποιον player χρησιμοποιουν αρκετες απο αυτου του ειδου εφαρμογες ; Μα τον εσωτερικο player του tv box... Και για την ακριβεια τους codecs του... Ολες λοιπον οι ugoos και οι port ugoos υστερουν σε καποιον απο αυτους τους codecs που χρησιμοποιει η εφαρμογη... Ισως αυτο να συμβαινει και λογο καποιας συγκεκριμενης αδειας που μπορει να θελει για να παιξει ! Οκ καλα μας τα λες ... θα μου πειτε ... λυση υπαρχει ; Κατι μονιμο η αληθεια ειναι δεν βρηκα ... Εμεινα και μονο με το gt king μιας που εδωσα στο φιλαρακι μου το ΤΟΧ 3 που ειχα για καμποσο καιρο και οι δοκιμες δεν εγιναν και σε Android 11 για πιο ασφαλη συμπερασματα ! Αλλα ... και επειδη υπαρχει παντα ενα αλλα ... βρηκα ενα τροπο να γινεται η δουλεια και μαλιστα πολυ καλα ! Δυστυχως ομως δεν παιζει σε ολες τις TV ... Η τηλεοραση πρεπει να εχει 2 προυποθεσεις ... Να συνδεεται στο ιντερνετ και να εχει την λειτουργεια cast !!! Μολις μπεις στην εφαρμογη στο μποξακι πατας πανω δεξια το cast και διαλεγεις την τηλεοραση σου ... Γυρνας στο μποξακι και διαλεγεις οτι ''κονσερβα'' θελεις και την βλεπεις αμεσως! Θα μου πειτε ... αν εχεις smart tv δεν κατεβαζεις την εφαρμογη κατευθειαν στην τηλεοραση... Δεν εχουν ομως ολες οι tv την δυνατοτητα αυτην ...! Ιδιως οι πιο παλιες και φυσικα αυτες που δεν εχουν Android ! Και γιατι γινεται η δουλιτσα μια χαρα... Μα γιατι ο player της tv εχει την καταληλη αδεια (ΙΣΩΣ) ! Λαθος ... σωστη ... αυτην ηταν η σκεψη μου και το συμπερασμα που εβγαλα ...! Ο τροπος εχει δοκιμαστει σε 2 τηλεορασεις sony με την μια να ειναι Android και την αλλη οχι!
  4. Σε Android TV λογισμικο υπαρχει η εφαρμογη Τικ Τοκ απ'οσο ξερω... Δεν βλεπω λοιπον τον λογο να μην υπαρχει και στο Νokia 8010 !
  5. Για το props config λεω οτι εχει Xiaomi box... Τεσπα... Εσυ ξερεις!
  6. Για να δουμε... EDIT : Ηρθε και η επιβεβαιωση... Δυστυχως δεν γινεται τιποτα ! Επαιζαν τοσο καιρο αυτα τα μποξακια με αδεια παλια ! Μαλλον η συμβαση τους θα ηταν μεχρι εκει ! Μονο mobile εφαρμογη αν παιξει και αυτη με ερωτηματικο ! Μα εχει απο την Xiaomi... Αλλα ετσι και αλλιως δοκιμασε και καμια Aosp (αυτην που εχουμε πει για παραδειγμα) και ισως να εκπλαγεις ευχαριστα ! Μεσα σε ολα αυτα μια δοκιμη ακομα δεν θα σου ειναι κατι το επιβαρυντικο !
  7. Δυστυχως δεν παει ετσι απλα ...! Το build.prop που αναφερεσαι δεν ειναι ενα αλλα δυο στο Android 9 ... Υπαρχει το build.prop στον φακελο System που δεν μπορεις να τον πειραξεις και στον φακελο Vendor που ναι μεν δεχεται αλλαγες αλλα πρεπει να ξερεις και τι να κανεις ! Ας πουμε τωρα οτι αλλαζεις ολο το build.prop στον φακελο Vendor ... Επειδη θα ειναι απο εντελως αλλο μποξακι δεν θα ξανανοιξει ποτε το μποξακι σου ! Αρα η αμεσως επομενη κινηση ειναι να τα ενσωματωσεις στο ηδη υπαρχον λογισμικο (και στον System και στον Vendor) και να το φορτωσεις με UBT Αν οπως ειπαμε ειναι απο αλλο εντελως μποξακι η ''συρραφη'' του νεου .img δεν θα τελειωσει ποτε και αν το περασεις και αυτο το σταδιο με καποιον τροπο το μονο σιγουρο ειναι πως δεν θα φορτωνεται το λογισμικο στο μποξακι !!! Και αν καταφερεις να το προσπερασεις και αυτο τοτε θα δεις οτι δεν θα ανοιγει με την καμια το μποξακι σου !!! Υπαρχει ομως μια μοντουλα στο magisk που κανει η που ισως να κανει αυτο που θες ! MagiskHide Props Config Θελει ομως αρκετη μελετη (υπαρχουν βιντεακια στο νετ) και ενα σχετικο ρισκο... Ρισκο για το αν γινει καμια ''στραβη'' να εισαι ετοιμος να ξανα φλασαρεις το μποξακι σου ! Καλη επιτυχια (αν ασχοληθεις...) ! Αν καταφερεις κατι εδω ειμαστε να το δουμε μαζι !
  8. Εχω ενα μικρο update για το μποξακι της wind απο τον φιλο μου... Πριν ενα μηνα περιπου το εδωσε στην αδερφη του αλλα τοτε μου ειπε δουλευε κανονικα η εφαρμογη η δικια του ! Σημερα αυριο μεθαυριο ... θα παει απο εκει και θα μου πει αν ακομα συνεχιζει σε αυτον ! Απο την στιγμη παντως που ειναι ενσωματωμενη στο συστημα αυτη η εφαρμογη δυσκολευουν τα πραγματα μιας και δεν μπορεις να την απεγκαταστησεις ! Ισως να δοκιμασεις με μια mobile εφαρμογη νετφλιξ και χειρισμο με ποντικι ... Βεβαια μακαρι να παιξει και ας ειναι και ετσι...!
  9. Και τι σχεση εχει αυτη η εφαρμογη της φωτο με το λινκ που εβαλες απο το mega.nz ; Χμμ.... Εχεις καταλαβει οτι εχεις βαλει αλλο λινκ και αλλο ... compare η μηπως οχι ;;;!!!
  10. Εισαι σιγουρος οτι δεν εγκατασταθηκε ; Ελπιζω να το ξαναπροσπαθησες και να ειχες αισιο τελος ! Μπορεις να βρεις την εφαρμογη μεσα στις ρυθμισεις --> εφαρμογες και να την τρεξεις απο εκει και να δεις αν ''κανει'' την δουλιτσα ! Και κατι τελευταιο... Μου αρεσε που ο συμφορουμιτης μας εκανε και compare τις 2 εφαρμογες νετφλιξ και τις βρηκε με καποιες αλλαγες στο ... τελος !!! Αχ ...Αχ...!!!
  11. Το μποξακι (wind) το εχει φιλος και νομιζω εχει Android 9 ... Τα πραγματα ειναι λιγο πιο ... ''ευκολα'' στο Android 9 απο το Android 10 που εχει το δικο σου μποξακι της ΕΟΝ ! Εχω καιρο να τον δω αλλα τελευταια φορα νομιζω επαιζε μια χαρα ... Βεβαια εχει περασει κανα τριμηνο και δεν μπορω να ξερω σιγουρα τι γινεται στο τωρα ! Θα ρωτησω και θα μαθω παντως...!
  12. Για δοκιμασε αυτο : https://github.com/aidanmacgregor/Netflix_ATV_L3_DRM_Uncertified_Mod
  13. Δεν εχεις αδικο στην κεντρικη ιδεα με τα κινεζικα ηλεκτρονικα ... Απλα αυτο με τα ιδια εργοστασια ειναι λιγο jackpot! Τα γνωστα κινεζομαγαζα (οπως ακαι αυτο που λες) εχουν ως βαση τους ιδιους προμηθευτες (οπως ειπες και εσυ)...τωρα ποιος τα φτιαχνει ... ειναι πονεμενη ιστορια στην κινα !!! Οπως πονεμενη ιστορια ειναι και στα μποξακια αυτα οι ''φιρμες'' ! Οποιος θελει κανει μια αντιγραφη και μπαμ ...! Το ονομα της συσκευης και η φιρμα δεν ειναι κατι που το δενεις και ... κομπο ! ΟΛΟΙ φτιαχνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ! Δηλαδη αν ενα μποξακι ειναι με ακριβο και καλο harware εχει μια Χ καλη ποιοτητα ... Χ καλη ποιοτητα θα εχει και του αλλου που θα τα φτιαξει! Αν ομως ενα μποξακι ειναι μιας μετριας κατασκευης συνηθως μετα βγαινει πιο ... ''ταλεπωρημενο'' ! Αλλα τι να κανουμε ...ετσι παει η φαση! Διαλεγουμε και περνουμε!
  14. Σου εχω στειλει κατι να δοκιμασεις σε π.μ. ! Δυστυχως πλεον οτι κυκλοφορει ειναι η αντιγραφη της αντιγραφης... Οποτε ειναι καθαρα θεμα τυχης τι βερσιον θα σου ερθει ! Εγω ειχα στα χερια μου 7 απο αυτα και δεν ειχα τετοιο θεμα σε κανενα μεχρι τωρα ! Αν πρεπει λοιπον οπως και δηποτε να πας σε Χ3 νομιζω ... μην εχεις δευτερες σκεψεις... ! Κανε τον σταυρο σου και ''χτυπα'' ενα ακομα !
  15. Δοκιμασες με Magisk ; Σε μενα θυμαμαι εκανε μια μερα πριν πολυ καιρο...!
  16. Παμε να τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη... 1ον ... Υπαρχουν ετοιμα ελληνικα builds ... Πηγαινεις στο σαιτ grecotm ... κανεις εγγραφη και διαλεγεις ποιο build θελεις να εχεις ... Εμενα μου αρεσει το manalab ... αλλα με ενα fork kodi μπορεις να εχεις και αλλο συγχρονως ... αναλογως ποσες fork kodi εφαρμογες θα βαλεις ! Σε οποιοδηποτε μποξακι με Χ2,Χ3,Χ4 και πανω θα εισαι μια χαρα απο θεμα δυναμης και οχι μονο ! Και 2ον ... Γινεται το εξης περιεργο ... Η ταινια που μου λες δεν υπαρχει πουθενα στην αρχειοθετηση που εχουν με τα γραμματα (ουτε στο η ουτε στο λ) ... Αμα την κανω αναζητηση ομως την βρισκει αλλα οπως και σε σενα δεν βγαζει κανενα σερβερ... Αρα ... μηπως αυτες τις ταινιες η σειρες που δεν εχουν σερβερ δεν τις εμφανιζει καθολου ; ! Χμμ...μου φαινεται να εχει μια λογικη !!! Οτι παντως υπαρχει στην γραμματικη αρχειοθετηση τους παιζει μια χαρα! Και οταν βλεπεις καποιον σερβερ να μην ξεκιναει ... δοκιμασε και κανενα βπν !!! Θα εκπλαγεις!
  17. Καταρχας να σου πω πως σε μενα σε ετοιμο build manalab παιζει μια χαρα... Λοιπον... Πας ρυθμισεις-προσθετα-προσθετα βιντεο... Εκει μεσα βρισκεις το AliveGR και το πατας ... Κατω κατω στην αριστερη κολωνα θα δεις να λεει εξαρτησεις... Μπενεις εκει μεσα και στην καθε μια εξαρτηση πατας και τσεκαρεις αν εχει update ... Αν καποιο η καποια δεν μπορει να τα κανει update ισως να ειναι αυτο/α που φταιει/φταινε ... Για να μην μπορει να γινει το update ισως λειπει καποιο repo (η ''αποθηκη'' που θα εχει την αναβαθμιση αυτη) Και τι κανεις θα μου πεις.... Για αρχη...ισως μια επαναληψη εγκαταστασης να λυσει το προβλημα σου... Αλλιως ....!
  18. Για αρχη ... τσεκαρε τις εξαρτισεις μηπως καποια θελει update και δεν μπορει να την κανει ισως επειδη λειπει το repo ...
  19. Απο δικια σου προσθηκη η απο καποιο ετοιμο build ;
  20. Δυστυχως ο slimhouse εχει ... μαλλον για μεγαλυτερες συμβατοτητες σε καποιες Ρωσικες εφαρμογες ... την δικη του λογικη σε αυτα ...! Σου δινω κατι σε π.μ. Δοκιμαζεις και μου λες αν κανεις την δουλεια σου!
  21. Mε το μαμα λογισμικο εισαι ακομα ;
  22. Κοιτα ... ειναι 1000% θεμα λογισμικου ... Ισως ισως ομως να ειναι και σε ενα ελαχιστο ποσοστο ... ο συνδυασμος με την ΤV σου! Ολα αυτα τα μαμα λογισμικα εχουν τα θεματακια τους ... ποσο μαλιστα αυτα με Android 11 που ειναι και πολυ ''μπασταρδεμενα'' ! Για μενα ειναι μονοδρομος η αλλαγη λογισμικου με ενα τυπου ugoos και ευτυχως για σενα ο slimhouse εχει την λυση! Και λεω εχει την λυση γιατι στα τυπου ugoos εχει ενα σωρο ρυθμισεις που θα σου λυσουν τα χερια! Οπως π.χ. αυτη ... Slimbox Προτεινω καλυτερα την slimBOXtv mod που εχει περισσοτερα καλουδια (σχεδον οτι εχουν και οι βερσιον με Android 9) ! Δυστυχως σε Android 11 δεν φαινεται να λειτουργει τιποτα απο ANT1+ ... Ουτε και σε ugoos ugoos μποξακια ... Απεναντιας σε Android 9 και ugoos μποξακια η και σε μποξακια με πατσαρισμενο ugoos ugoos λογισμικο η εφαρμογη κατεβαινει και ανοιγει μια χαρα ! Δυστυχως ομως δεν εχω κωδικους ANT1+ για να δω και αν παιζει ... αλλα φανταζομαι πως αν δεν παιζει ... με μια ΜΑΓΙΚΗ τριπλα θα ειναι πολυ ΚΟΝΤΑ να συμβει ! Παρολα αυτα εχω να σου δωσω μια εφαρμογη για δοκιμη αν θελεις η οποια σε αλλο φιλο με αλλο μποξακι δουλεψε αλλα μονο στα live !!! Αν θελεις πες μου σε π.μ ...
  23. Σε ποιο μποξακι αναφερεσαι και με τι λογισμικο ;
  24. Ναι Συνηθως σε αυτα τα air mouses με ΒΤ ... δουλευει το γυροσκοπιο μονο οταν γινει η ζευξη !
  25. Για μενα ... οτι και να παρεις μην αγορασεις κατι με ΒΤ ! Καλυτερα με receiver στικακι ...! Αυτα τα 3 πιο κατω ειναι δοκιμασμενα απο εμενα ... ΜΧ3 G30 G10S PRO Με διαρκεια μπαταριας απο 1 - 2 μηνες ... αναλογως με την χρηση ! Το 1ο gt king που ειχα ηταν με ενα σχεδον ιδιο G10S PRO με αυτο και με στικακι και ειχε πολυ καλη αισθηση ... Το 2ο μου gt king που ειναι με ΒΤ G10S PRO ... το air mouse το αλλαξα και το δουλευω με το G30 ! Βεβαια οπως ολα τα κινεζικα ... θελει και λιγο τυχη σε τι ποιοτητα ... θα πεσεις !!! Γιατι κυκλοφορει πολυ πραμα εκει εξω και ενω ολα φαινονται ιδια ... δεν δουλευουν ιδια και σε τρελενουν !
×
×
  • Create New...