Jump to content

Tsour_ee

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    151
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Tsour_ee

  1. Kαι γιατί σε άλλες εταιρίες δεν γίνεται αυτό?? Οκ, έχει καποιους συνδρομητές παραπάνω, αλλά δεν νομίζω να είναι μόνο αυτό.. Μου χει τύχει και σε νησιά, και σε χωριά κτλ.. Δεν ξέρω τι να πω.. Απλά πάντα είχα αυτήν την απορία.. Σκεφτόμουν μήπως η εταιρία έχει κάποια δυνατότητα να δείχνει πλασματικό σήμα.. τι να πω :lol:

     

    Το ότι έχει αρκετούς συνδρομητές παραπάνω σημαίνει ότι και περισσότερες κλήσεις είναι εντός του δικτύου της που σημαίνει ότι καταλαμβάνουν επιπλέον πόρους του δικτύου,πχ όταν δύο συνδρομητές κοσμοτε που έιναι στον Αγ. Στέφανο θέλουν να μιλήσουν μεταξύ τους και καλύπτονται από την ίδια κεραία θα καταλάβουν δύο κανάλια φωνής της κεραίας,τα οποία δεν έιναι απεριόριστα.Το σήμα που βλέπεις στο κινητό σου είναι η απεικόνιση της ισχύς σε dB που λαμβάνει το κινητό από την κεραία και δεν έχει καμμία σχέση με την χωρητικότητα.Αν η κεραία μπορεί να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα 100 κλήσεις δεν θα σου μειώσει εσένα το σήμα αλλά όταν πας να καλέσεις θα σε κόψει.

  2. Γενικά πιστεύω πως η cosmote πρέπει να κάνει κατι για τα παραπάνω προβλήματα...

    Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο φόρτωμα των κεραιών, και ειδικά τα απογεύματα πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να βγάλεις κλήση, ακόμα και σε περιβάλλον 3G!! Έλεος δηλαδή...

     

    Το πρόβλημα που περιγράφει ο Alex0077 είναι καθαρά θέμα συμφόρησης της κεραίς που τον καλύπτει.Δεν νομίζω ότι οι εταιρείες δεν γνωρίζουν τα προβληματα,είναι γνωστά, αλλά σε περιοχές γκέτο δεν μπορούν να επέμβουν οι τεχνικοί.

  3. Ή δεν μπορώ καθόλου κάποιες φορές ή μου βγάζει δίκτυο απασχολημένο..

     

    Γιατί όμως στην cosmote ειδικά συμβαίνει τόσο συχνά??

     

    Μπορεί να ακούγεται λίγο βλακώδες αυτό που θα πω :p, αλλά μήπως κάνεις κάτι η εταιρία για να φαίνεται ότι έχεις πλασματικό σήμα στο κινητό και μόνο?? :shifty:

    Δεν μπορεί να συμβαίνει συχνά με full σήμα να μην μπορείς να πραγματοποιήσεις κλήση.. ;)

     

    Λόγω μεγαλύτερου αριθμού συνδρομητών και αδυναμία εγκατάστασης κεραιών ή επισκευής βλαβών σε κάποιες "δύσκολες" περιοχές (επιθέσεις κατοίκων εναντίον τεχνικών,ξήλωμα κεραιών κτλ) της Αθήνας,,δοκίμασες σε 3G?

  4. Μια απορία σχετικά με την κάλυψη της Cosmote.. Ίσως και να έχει απαντηθεί, αλλά ειναι πολλές οι σελίδες.. Έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές έχει πλασματικό σήμα.. Δηλαδή μπορεί να δείχνει το κινητό σου ότι έχεις full, αλλά δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις κάποια κλήση.. Εγώ έχω vodafone και κάποιος άλλος στην οικογένεις έχει cosmote.. Σε μένα γίνεται πολύ σπάνια , αλλά στην Cosmote είναι πολύ συχνό φαινόμενο

     

    Η κεραία που σε εξυπηρετεί είναι congested και δεν μπορεί να εξυπηρετήσει επιπλέον κλήσεις γι αυτό μπορεί να έχεις σήμα και να σε κόβει όταν κάνεις κλήση,είναι πολύ συχνό φαινόμενο στο 2G όπου η χωρητικότητα είναι περιορισμένη,αν έχεις καλυψη 3G γύρισε το και θα δεις ότι θα βγει κανονικά η κλήση.

  5. Μόλις είδα ότι μόλις χθες βγήκε η TESS Pride IV και σκέφτομαι να την περάσω!

     

    Αυτό που ήθελα να ρωτήσω, είναι αν μετά το flash-άρισμα της ROM, χρειάζεται να κάνω hard reset, γιατί κάπου το είχα διαβάσει και μου είχε κάνει εντύπωση. Ισχύει κάτι τέτοιο;

     

    Δεν ξέρω αλλά όλοι το προτείνουν.Οι roms του aman είναι οι καλύτερες που έχω δοκιμάσει,μέχρι τώρα είχα την pride III και κατεβάζω τώρα την IV.

  6. Η καταγραφή αυτή δεν παρουσιάζει καμμία αξιοπιστία,χωρίς να θέλω να κατακρίνω την σκέψη σου,είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να γίνει αυτό.Σκέψου πχ όταν τελείωσες εσύ τη μέτρηση να συνδέθηκε στην κεραία που μέτρησες εσύ ένας heavy user και κατέβαζει από rapidshare.Καθώς το Bandwidth κάθε κεραίας είναι πολύ συγκεκριμένο το αποτέλεσμα που θα μετρήσεις εσύ θα απέχει από την πραγματικότητα,θέλω να πω ότι συγκριτικά με adsl όπου εκεί οι χρήστες που συνδέονται σε ένα dslam είναι πάνω κάτω οι ίδιοι κατά την διάρκεια της ημέρας,στο mobile επηρεάζεται αυτό πάρα πολύ από την κινητικότητα των χρηστών.Επίσης βάλε και την παράμετρο του από που κατέβασες το αρχείο και έγραψε την ταχύτητα αυτή.Από site του εξωτερικού?και αν ναι ο server μήπως είναι υπερφορτωμένος?τα κυκλώματα της διασύνδεσης με το εξωτερικό?Γενικά θεωρώ ότι πρέπει να ληφθούν υπόψιν πολλοί παράμετροι για να υπάρξει έστω μία υποτυπωδώς αξιόπιστη καταγραφή.
  7. OK, μετά από περίπου 2 εβδομάδες συμβίωσης με το D2 (WM6.5, TF3D 2.1 ελληνικό) νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το φλασάρω.

    Διάβασα και αυτό το thread, και ότι μπόρεσα από το XDA στο forum με τις cooked ROMS, αλλά έχω ακόμη απορίες.

     

    Κατ'αρχή δεν ξέρω ποια ROM να διαλέξω.

    Θέλω κάτι με 6.5 και manila 2.5 για να δοκιμάσω (μου αρέσει το manila) αλλά στο XDA δεν βγάζεις άκρη. Είναι σαν παζάρι! Όλοι διαλαλούνε την πραμάτεια τους, και τι ωραίο φαγητό μαγειρέψαν!

     

    Επειδή δεν θέλω να φάω τα μούτρα μου με διαδοχικά φλασαρίσματα μέχρι να βρω κάτι που να μου κάνει, έχει δοκιμάσει κανείς την TESS Leo II να μου πει εντυπώσεις;

     

    Τα ελληνικά (στο dialer και πληκτρολόγιο) θα δουλεύουν εντάξει;

    Είναι σταθερή;

    Θα κερδίσω τίποτε σε ταχύτητα;

     

    Αυτά τα ολίγα, και περιμένω τα φώτα σας...

     

    Την έχω δοκιμάσει,να σου πω την αλήθεια με όσες 2.5 δοκίμασα αυτή ήταν η καλύτερη αλλά και πάλι είχε ένα πρόβλημα με τα sms του manilla.Την έβγαλα και έβαλα την TESS PRIDE III με manilla 2.1, του ίδιου developer ο οποίος είναι εξαιρετικός.Γενικά πιστεύω ότι στο τηλέφωνό μας η καλύτερη επιλογή είναι το manilla 2.1.Σε αυτά που ρωτάς σε σταθερότητα καλή μου φάνηκε αλλά δεν την κράτησα πάνω από μία μέρα.Σε ταχύτητα πιο αργή από την Pride,για τα ελληνικά δεν ξέρω γιατί χρησιμοποιώ μόνο αγγλικά.Άποψη μου βάλε την 2.5 και αν δεν μείνεις ικανοποιημένος βάλε manilla 2.1 με την pride 3.:)

  8. Έχω παρατηρήσει το εξής και θέλω τα φώτα σας:

    Ενώ με cosmote έχω full 3G σήμα, δεν δείχνει ποτέ σε κατάσταση αναμονής ότι είμαι κάτω από κάλυψη HSDPA. Μόνο αν προσπαθήσω να κατεβάσω δεδομένα, τότε το 3G μετατρέπεται σε HSDPA. Είναι η υλοποίηση της cosmote;

    Θυμάμαι με τη vodafone και ίδια συσκευή (xperia) όταν είχε κάλυψη HSDPA άναβε το Η ακόμα και σε κατάσταση αναμονής.

     

    Έτσι λειτουργεί ένας συγκεκριμένος τύπος σταθμού,σε έχει σε αναμονή και σε τηλεφωνική κλήση σε απλό 3g για να μην καταναλώνεις resources για data,μόλις κατεβάσεις data σε γυρίζει σε HSDPA.

  9. Λοιπόν, τελευταία , μάλλον για να βγάλει καλύτερα νούμερα η cote, το έχει παρακάνει... Λοιπόν, αν πάρετε έναν οποιοδήποτε αριθμό Cote και δεν το απαντήσει, χωρίς να σε προειδοποιήσει ότι "η κλήση σας προωθείται", όπως κάνουν όλες οι εταιρίες, σε πετάει κατευθείαν στον τηλεφωνητή και αμέσως σε χρεώνει. Ειδικότερα μετά την αύξηση της ελάχιστης χρέωσης των συμβολαίων σε 45 δευτερόλεπτα, μετατρέπεται σε ληστεία. Αυτά για την 1η εταιρεία κινητής εν Ελλαδι....:shock:

     

    Όταν αυτός που καλείς έχει προώθηση σε τηλεφωνητή θα σε προωθήσει στον τηλεφωνητή αλλιώς θα ακούσεις το ηχογραφημένο ότι είναι εκτός δικτύου.Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

  10. καλησπερα και παλι,

    ενα προβλημα με το διαμαντι ειναι οτι οσο μιλαω πατιεται η οθονη αφης και συχνα διακοπτεται η κληση...καποιο προγραμμα ή ρυθμιση για να το διορθωσουμε?? ειχαι htc touch αλλα ποτε τετοιο προβλημα...

     

    Πάρε ένα bluetooth είναι και πιο ασφαλές από άποψη υγείας;)

  11. όχι δεν χάνεται.

     

    κατευάζω την R6 του dutty τώρα, λένε ότι είναι η πιο γρήγορη LEO

     

    Δεν με ικανοποίησε,σήμερα άλλαξα τουλάχιστον 5-6 ρομ,καμμία δεν την κράτησα πάνω από ώρα,με τα 2.5 έχουν bugs και είναι αργό πολύ το τηλέφωνο,κατέληξα εν τελει στην v3.6 του Aman η οποία μου φαίνεται πολύ καλή,θα δείξει,ακόμα δεν την έχω βγάλει πάντως:p

  12. εγώ τις πέταξα όλες και γύρισα στην αγαπημένη μου official.

     

    όλες οι 2.5 είναι για πέταμα... μετά δοκίμασα την 6.5 με 2.1 μανιλλα του αμαν. έλεος δηλαδή....

    τόσο χάλια σύστημα πρώτη φορά. το start menu μου την δίνει στα νεύρα. θέλω το Manilla Start Menu και όχι την μ@λ@κ1@ της microsoft. δεν μπορώ να βολευτώ με αυτό το πράγμα.

     

    επίσης το Manilla 2.1 που δίνει με την ρομ μαζί με τον καιρό, δεν δίνει τίποτα παραπάνω σοβαρό απο αυτό που έχω τώρα στην official. πρέπει να βρώ τρόπο να έχω το 2.5 στη ρομ μου, το θέλω για το contacts tab και τα 3 υπέροχα shortcuts που έχει στην home (ξέρω ότι έχει παραπάνω)

     

    Άσε χάλια,εγώ φλασαρα dutty 6.5,Nhat 6.5 τώρα είπα να δοκιμάσω και την Energy 6.5 με manilla 2.1 και μετά με βλέπω για official,εσένα ποιά official είχε και από που την κατεβάζουμε?

     

    Εγώ εδώ και λίγες μέρες έχω την 3,6 του !aman!

    Έχει manila2.1 με wather animation στο Hame tab.

    Πέρασα το finger keyboard και είμαι ΟΚ

     

     

    Φίλε paokaras αυτή είναι αρχείο με κατάληξη .nbh αυτή το κάνουμ εγκατάσταση στην memory card?

  13. δεν έφτασα μέχρι εκεί. απο θέμα ταχύτητας όμως δεν έχει καμία σχέση με το όπως ήταν όταν την έβαλα.

     

    σίγουρα το D2, σηκώνει το 2.5 manilla, αλλά πρέπει να βγεί πρώτα μια έκδοση χωρίς bugs. και αυτό δεν το βλέπω να γίνεται μέχρι να έρθει το LEO.

     

    τώρα θα δοκιμάσω λίγο του aman

     

    Πάντως του dutty που λέγανε πως είναι καλή όλο κολλήματα και σούρσιμο ήταν,τώρα βάζω του NhatHoa η οποία έχει ένα bug με τα sms αλλά λέω να τη δοκιμάσω και αυτή τώρα που πήρα φόρα:)αυτή του Aman ποιά είναι?

  14. την έφτιαξα λίγο την ρομ του dutty, τώρα πηγαίνει πιο νορμάλ, αλλά δεν είναι για να την κρατήσω.

     

    αύριο θα δοκιμάσω την 3.6 του Aman, ώστε να δω και το 2.1 και αν δεν κάνει ούτε αυτή τότε μένω πίσω στην 6.1 μου, μέχρι να δω 2.5 ρομ να πετάει.

     

    Για πες κανα tweak,τα sms(σε conversation mode) όταν τα επιλέγεις από το tab και μετά πατάς ένα sms στα ανοίγει κανονικά?

  15. καλησπέρα.

    ενδιαφέρομαι για το htc diamond 2.

    το θέλω για internet, e mail, πλοήγηση, κινητό

    θα με βολέψει σαν μέγεθος και ανάλυση οθόνης για τα παραπάνω?

    η ανάγνωση των σελίδων στο internet γίνεται άνετα ή θα μου βγουν τα μάτια?

    ευχαριστώ

     

    Θα σε καλύψει απόλυτα!

  16. Για όποιον αρνείται να απαρνηθεί το cruise του, υπάρχει λύση για παράταση!

    Προχθές εβαλα Win 6.5 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=506043 και γενικά πάει μια χαρά με άλλο αέρα πλέον!

    Cruise never dies....

     

    Έβαλα και εγώ την συγκεκριμένη rom στο cruise της κοπέλας μου και παργματικά πετάει!αυτό είναι το ωραίο με τα συγκεκριμένα κινητά,τους βάζεις μία rom καινούρια και ανανεώνεται όλο το τηλέφωνο και μαζί το ενδιαφέρον σου.Μόνο ένα προβληματάκι έχω γιατί δεν έχω ψαχτεί ιδιαίτερα με το cruise(έχω το Diamond2),υπάρχει δυνατότητα να εμφανίζει και ελληνικά το default πληκτρολόγιο της συγκεκριμένης rom με 160 χαρακτήρες/sms ή πρέπει να βάλω κανα fingerkeyboard?εσύ πως γράφεις ελληνικά?

  17. δεν μπορείς να βάλεις άλλη official rom. όσο για την radio. αν είναι καλή ή όχι εσύ θα το αποφασίσεις δοκιμάζοντας. μερικοί λένε πως η τελευταία radio είναι αρκετά καλή.

     

    Εγώ με την τελευταία radio 4.49.25.17 είδα πολύ μεγάλη βελτίωση σε 3G που χρησιμοποιώ συνεχώς.

×
×
  • Create New...