Jump to content

alib

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alib

  1. Για δες αυτό, εαν καταφέρεις να τ ανοίξεις (έχει jar κ jad files) σου κάνει; εμένα τρέχει κανονικά! Επανέρχομαι σ' ένα θέμα που είχα θίξει παλαιότερα: τελικά μπαταρία γνήσια samsung 1000mah δ φαίνεται να υπάρχει, είχαν δίκιο όσοι το είπαν κ sorry σε όσους έδωσα ψεύτικες ελπίδες:wacko: :X Ίσως δοκιμάσω καμιά από αυτές που κυκλοφορούν, αν πάρω τελικά θα πω τη γνώμη μου... Ερώτηση: Ενώ έχω περάσει όλο τον τηλ κατάλογο κ διόρθωσα τα 1α γράμματα από το κινητό :heat: όταν γράφω μηνυμα κ επιλέγω το νούμερο αποστολής από τον κατάλογο, αν θέλω όνομα το οποίο αρχίζει από γράμμα που υπάρχει στους λατινικούς χαρακτήρες την πάτησα, γιατί με πάει μόνο στα πλησιέστερα ελληνικά γράμματα:wacko: Τι μπορώ να κάνω γι αυτό; αν πάλι θέλω να επιλέξω σε μια επαφή, όχι το προεπιλεγμένο νούμερο, αλλά ένα 2ο που έχω βάλει, πώς μπορώ να το κάνω, γιατί μέχρις στιγμής μου είναι αδύνατο! Thx εκ των προτέρων!!!
  2. Λοιπόν, σε 10 μέρες περίπου θα μπορώ να σου απαντήσω με μεγαλύτερη ακρίβεια, υπομονή εως τότε! Πάντως, αν δεις σε ξένα site, ισχυρίζονται ότι έχουν τέτοιες μπαταρίες samsung ενώ στο ebay είχα δει να λένε μπαταρίες για samsung u600. Τώρα τι εστί θα προσπαθήσω να μάθω κ θα επανέλθω... Κατά τ' άλλα με το bluetooth τελικά δ είχα πρόβλημα, μια χαρά τα μετέφερε τα αρχεία από το PC. Κ μέχρι να βρω κ τον converter που λέγαμε, δοκίμασα ένα σ' ένα site που σου έκανε άμμεση μετατροπή κ όλα καλά! Τα βιντεάκια μια χαρά τα παίζει το κινητό. Φυσικά, μακάρι να έπαιζε κ περισσότερους τύπους αρχείων...
  3. Τhx, θα το ψάξω με το SUPER converter, πιστεύω ότι αξίζει!:happy: Η άλλη λύση για τη σύνδεση με το PC είναι μέσω bluetooth, όπου εγώ όμως για κάποιο λόγο δ έχω καταφέρει να το συνδέσω σωστά μέχρις στιγμής, ενώ το πρώην K700 που είχα ανταποκρινόταν τέλεια. Αλλά που θα πάει, θα βγάλω άκρη...:ninja:
  4. Όταν το κινητό είναι συνδεδεμένο μέσω USB με το PC, διαπίστωσα ότι φορτίζει κιόλας! Αυτό δ ξέρω αν είναι κ τόσο καλό γιατί ουσιαστικά αναγκάζεσαι να φορτίσεις το κινητό ενώ δ έχει τελειώσει η μπαταρία κ βέβαια αν το αποσυνδέσεις στη συνέχεια, θα σταματήσεις τη φόρτιση πριν γεμίσει η μπαταρία, σωστά δ τα λέω; Κ είναι σωστή η φόρτιση μέσω PC; Ή με τον καιρό καταστρέφει τη μπαταρία; Υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να αγοράσω τη 1000άρα μπαταρία, αλλά σε αντίθεση με το φίλο που είχε γράψει γι αυτή μιλάω για γνήσια samsung. Αν την πάρω τελικά θα σας πω κ τις εντυπώσεις μου... Ξέρει κανείς τι τύπους βίντεο παίζει η συσκευή; Δλδ wmv δ παίζει που ήθελα; :worry:
  5. Παιδιά άκυρο! Κάτι φαίνεται να είχε γίνει με την εγγραφή που δοκίμαζα, δ είχε περαστεί σωστά(;) γιατί την έσβησα, την ξανάφτιαξα κ τώρα όταν καλώ εμφανίζεται η εικόνα:happy: . Δ ξέρω κατά πόσον εμφανίζεται η εικόνα κ στα μηνύματα.. Πάντως, μεγάλη πρόοδος απόψε!:lol:
  6. :respect: Μένει να βρω τώρα γιατί δ μου εμφανίζεται η εικόνα του καλούντος...
  7. Αλήθεια, έχεις καταφέρει όταν σε καλούν να εμφανίζεται η εικόνα του καλούντος;;; Γιατί όσα λες τα έχω ήδη κάνει, έχω εικόνα σε επαφή, όταν όμως με καλεί... εικόνα πουθενά!!!:confused: Κ επίσης, αν ξέρει κανείς αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο αποθηκεύουμε εικόνες κατευθείαν στην κάρτα με προεπιλογή, αν μπορεί να πει γιατί όσο κ αν το ψάχνω δ το βρίσκω με τίποτα...:( Ευχαριστώ!
  8. Ευχαριστώ για την απάντηση! Αν έχεις βρει κ ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο βάζω τις φωτο κατευθείαν στην μνήμη, τότε θα ναι τέλεια!(έχω twinmos 1gb, αλλά δ την έχω γεμίσει για να ξέρω χρόνους καθυστέρησης... Για τα λεφτά της πάντως καλή είναι!:happy: ) Επίσης, μήπως βρήκες ή γνωρίζει κανείς γενικότερα αν γίνεται τελικά να εμφανίζεται η φωτο του καλούντος; Όσο για το θέμα του μαγνήτη που αναφέρθηκε παλαιότερα, μια μέρα που φορούσα ηλεκτρονικό ρολόι κ έπαιρνα τηλ από το ίδιο χέρι πάντα, μόλις το σήκωνε ο άλλος μου έκλεινε κ σίγουρα δ το εκλεινε εκείνος! Μόλις δοκίμασα να πάρω κρατώντας το απ' το άλλο χέρι, δ είχα κανένα πρόβλημα. Λέτε να παιζε τπτ με μαγνητικά;;;:blink:
  9. Καλησπέρα! Έχω παρει κ εγώ το κινητάκι, πολύ όμορφο κ φοβερή κάμερα! Θα ήθελα να ρωτήσω εαν ξέρει κανείς: 1)Πώς γίνεται όταν σε καλούν ή λαμβάνεις sms να βλέπεις τη φωτο εκείνου που καλεί, γιατί ενώ έχω προσθέσει φωτο σε επαφές, όταν με καλούν δ βλέπω φωτο:( 2)Με ποιες ρυθμίσεις αποθηκεύεις τις φωτο κατευθείαν στην κάρτα; 3)Τελικά τα παιχνίδια java μπαίνουν με τον κωδικό που έχει δοθεί σε προηγούμενα posts; Κατά τ' άλλα, για να απαντήσω σε αυτούς που πουλάνε το κινητό, φυσικό είναι η συσκευή να μην τους εξυπηρετεί όλους! Θα πρεπε να ναι τέλεια, που καλώς ή κακώς δ είναι (βλ. διάρκεια μπατ. κ μενού που κατ' εμέ είναι λιγότερο "οργανωμένο" σε σχέση με των sony-ericsson) Όμως η τέλεια συσκευή δ υπάρχει, γι' αυτό δ πρέπει να βιαζόμαστε να αγοράζουμε ο,τι βγαίνει κ καλό είναι να περιμένουμε για να κάνουμε μια σύγκριση...
×
×
  • Create New...