Jump to content

akis_athens

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About akis_athens

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

akis_athens's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οπως ανεφερα και πιο πανω περασα προσφατα την N88 απο την stable cyanogenmod 7.02 που ειχα στο κινητο μου και χρησιμοποιουσα εδω και κανενα μηνα. Με τη cyanogen απο την αρχη ειχα ενθουσιαστει για το ποσο γρηγορη ειναι και ποση παραμετροποιηση σηκωνει το μοναδικο αρνητικο της κατεμε (αφου radio δεν ακουω απο το κινητο) ηταν το θεμα μπαταριας της. Δηλαδη με 1-1.30 ωρα την ημερα κλησεις, μισαωρο παιχνιδι, μιασαωρο ιντερνετ το κινητο τα εφτυνε στις 22-24 ωρες και τωρα τελευταια σκεφτομουν να την αλλαξω και να πηγαινα παλι στην SS, παλι καλα που μπηκα στο forum και ενημερωθηκα Για την σειρα Nightly της cyanogen. Ετσι αποφασισα να περασω την n88 που μολις ειχε βγει την προηγουμενη βδομαδα και εμεινα εκπληκτος που επιτελους φτιαχτηκε αρκετα το θεμα της μπαταριας(παντα μιλαω σε σχεση με τν stable 7.02 για αλλες δεν γνωρίζω),δηλαδη το κινητο με την ιδια χρηση που σηνηθιζα να του κανω κρατα πλεον 48-50 ωρες και εχω μια μικρή εντύπωση οτι το gps κλειδωνει πιο γρηγορα απο οτι πριν οπως επισης το accelerometer που σε καποια παιχνιδια μου ψιλοlagαρε (βλεπε speed fx 3d, mega jump)τωρα δεν χανει καθολου. Συμπερασμα :τωρα ειναι που δεν αλλαζω Rom με τιποτα.. Οσον αφορα αυτο που λεει ο φιλος πιο πανω σε καμια cyanogen rom δεν εχω αντιμετωπισει laggarisma στο μενου με το Launcher Pro, παντα παει σφαιρα,δοκιμασε να αλλαξεις τον μαμισιο ADW Launcher Που φοραει η Cyanogen και πες μας αν ειδες διαφορα,κανονικα δεν θα πρεπει να σου laggarei καθολου..
  2. Thanx Mitsos the Great, Περασα την 88 και τρεχει μια χαρα μεχρι ωρας, κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω ειναι ποιες ειναι οι καταλληλες ρυθμισεις για να παρατεινουμε το χρονο ζωης της μπαταριας συμφωνα με τις επιλογες που μας δινει η Cyanogenmod..Για παραδειγμα Cpu freq,vm heap size, 3g, δεδομενα φοντου κ.α. Αν πρεπει να κανουμε wipe battery stats απο το CWM και ποτε..
  3. Να ρωτησω κατι εχω περασει πριν ενα μηνα την 7.02 με τον τροπο που αναφερεται στο πρωτο post του section "οδηγοι για android" και λεω τωρα να δοκιμασω την nightly 85. Ποια βηματα ακολουθω? δηλαδη θελει παλι full wipe και τα γνωστα η απλα κανω install zip from sd και αναβαθμιζεται η υπαρχουσα?
  4. Να ρωτησω κατι εχω περασει πριν ενα μηνα την 7.02 με τον τροπο που αναφερεται στο πρωτο post και λεω τωρα να δοκιμασω την nightly 85. Ποια βηματα ακολουθω? δηλαδη θελει παλι full wipe η κανω κατι σαν αναβαθμιση και μου διατηρουνται οι επαφες μου και τα προγραμματα που εχω εγκαταστισει? Βασικα ο λογος που θελω να παω στην nighly ειναι οτι εχω ακουσει οτι κραταει περισσοτερο η μπαταρια, τωρα με την CM 7.02 κρατα περιπου 24-26 ωρες. Οσοι εχετε περασει την Nightly ειδατε καποια διαφορα?
×
×
  • Create New...