Jump to content

thanasispas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thanasispas

  1. Πριν μια βδομαδα το αγορασα και σημερα χαρη στις οδηγιες ολων εδω μεσα το ρουταρισα. Ευχαριστω πολυ :D :D :D
  2. Την Δευτερα απακτησα κι εγω ενα Tattoo απο ελληνιμο e-shop στην τιμη των €256 + €7 μεταφορικα. Προσπαθω να το μαθω σιγα-σιγα, να βρω ενα καλο browser και καποιο καλο προγραμμα για Gps. Καθε βοηθεια δεκτή. Ευχαριστω.:)
  3. Επειδη χρησιμοποιησα πολυ καιρο το plus non stop πριν το οριο των 40MB ξερω οτι πρεπει πρωτα να το ενεργοποιησεις στελνοντας μηνυμα (αν θυμαμαι καλα plus στο 19349, δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος γιαυτο), αλλα η βασικη διαφορα ειναι οτι το plus non stop εχει αλλο access point (gwap.b-online.gr) και γενικα διαφορετικες ρυθμισεις απο το ADSM. Ακομη και αν το εχεις ενεργοποιησει αλλα δεν εχεις αλλαξει τις ρυθμισεις χρεωνεσαι σαν να εχεις ADSM αφου προφανως αυτες τις ρυθμισεις εχει το κινητο σου. Βεβαια εχεις δικιο να διαμαρτυρεσε γιατι αυτα που σου γραφω εγω επρεπε να σου τα πουν απο την WIND!!!!
  4. Αν δεν θυμασαι μεχρι ποτε ισχυει στειλε plus στο 349 και εαν δεν εχει ληξει θα σου στειλει μηνυμα οτι δεν εχει ληξει. Ασχετο αλλα 10 μερες αδεια ορκωμοσιας; Θελω να ξαναπαω φανταρος:blink:
  5. Εαν δεν ειναι ενεργοποιημενο το plus χρεωνει 0,42 ευρω για καθε εισοδο. Το ειχα ξεχασει μια φορα και με χρεωσε κατι λιγα, δεν θυμαμαι ποσες φορες μπηκα αλλα παντως δεν χρεωθηκα πανω απο ευρω.
×
×
  • Create New...