Jump to content

lak_of_mine

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lak_of_mine

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

lak_of_mine's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο. Δεν σκότωσα κανέναν. :blink::blink:
  2. Ναι, έχεις δίκιο οτι απάντησα από το γραφείο μου... Σε αυτό σε παραδέχομαι :lol: Είμαι χρήστης πολλών συστημάτων εδώ και χρόνια. Μόλις αναφέρω την λέξη dis δημιουργείται ένα κλίμα σαν κι αυτό που ανέφερες παραπάνω. Για να να μην το παρατραβήξω όμως το θέμα, δέχομαι την συγγνώμη σου, και αναφέρω οτι από δώ και στο εξής δεν θα επιβραβεύω καμία εταιρεία εκτός της gi για την οποία όλα τα λάθη συγχωρούνται και είναι λογικά (με την ευλογία του Πάπα)
  3. Φίλε μου, δεν θα ήθελα να αντπαρατεθώ μαζί σου εδώ μέσα αλλά θα ήθελα να κάνω δημοσίως γνωστό οτι δεν εργάζομαι σε καμμία dis ούτε και σε καμία άλλη εταιρεία του χώρου. Αν εσύ προσωπικά εργάζεσαι σε κάποια εταιρεία αυτό μπορώ να το πώ από τη στιγμή που πειράχτηκες γιατί έδωσα ένα μπράβο σε αυτή την εταιρεία για την προσπάθειά της (γιατί αυτό έκανα). Κι εγώ σε παρακολουθώ και όλοι ξέρουν αν είσαι εδώ μέσα από χόμπι ή εσκεμμένα για να γράφεις. Θα ήθελα σε παρακαλώ πολύ να μην προσβάλεις κανέναν εδώ μέσα και να προσέχεις τα λόγια σου.
  4. Έκανα στο καπάκι την αναβάθμιση του Μαρτίου (αφού είχαν βγάλει πρίν λίγες μέρες του Φεβρουαρίου) και όντως διαπίστωσα πολλές αλλαγές στην Αττική, όπως αναφέρει και στο site. Μέχρι τώρα μπορώ να πώ οτι είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις πλοηγήσεις μου. Έχουν βελτιώσει πάρα πολύ τους χάρτες και αξίζει να τους πώ δημοσίως ένα μπράβο και να συνεχίσουν την καλή δουλειά!!. Χρειάζονται τέτοιες προσπάθειες αφού οι κερδισμένοι είμαστε εμείς...:):):)
  5. Για όσους ενδιαφέρονται η dis έβγαλε πάλι νέο χάρτη v2.9. Αναφέρει τα εξής στην ιστοσελίδα της : Η αναβάθμιση αφορά τις συσκευές που έχουν λογισμικό PapaGOV7, PapaGOG10, PapaGOR12 Vector Master 300 Vector Master 380-390 Vector Master 550 Επικαιροποίηση / διορθώσεις του οδικού δικτύου σε: Ν. Αττικής: επικαιροποίηση οδικού δικτύου σε τμήματα του νομού. Ν. Καβάλας: επικαιροποίηση οδικού δικτύου σε τμήματα του νομού. Ν. Σερρών: επικαιροποίηση οδικού δικτύου σε τμήματα του νομού. Ν. Λαρίσης: επικαιροποίηση μονοδρομήσεων/αρίθμησης στη Λάρισα, επικαιροποίηση οδικού δικτύου στο σύνολο του νομού. Ν. Κυκλάδων: επικαιροποίηση οδικού δικτύου στην Πάρο. Ν. Φωκίδας: επικαιροποίηση οδικού δικτύου σε τμήματα του νομού. Ν. Δράμας: επικαιροποίηση μονοδρομήσεων/αρίθμησης στη Δράμα, επικαιροποίηση οδικού δικτύου σε τμήματα του νομού. Ν. Έβρου: προσθήκη οδικού δικτύου με ονοματολογία στην Ορεστιάδα, επικαιροποίηση οδικού δικτύου σε τμήματα του νομού. Ν. Πέλλας: επικαιροποίηση οδικού δικτύου στο σύνολο του νομού. Ν. Λακωνίας: επικαιροποίηση οδικού δικτύου στο σύνολο του νομού. Ν. Μαγνησίας: επικαιροποίηση οδικού δικτύου σε τμήματα του νομού. Ν. Φθιώτιδας: επικαιροποίηση οδικού δικτύου σε τμήματα του νομού. Ν. Βοιωτίας: επικαιροποίηση μονοδρομήσεων στη Λιβαδειά, επικαιροποίηση οδικού δικτύου σε τμήματα του νομού. προσθήκη επιπλέον 2146 σημείων ενδιαφέροντος σε όλη τη χώρα. Για τη Version Vector Navigation Software που αφορά τις συσκευές (Vector Master 290, 400, 590, Vector Cartrek600 και τη σειρά Vector NavRoad) θα υπάρξει αναβάθμιση (όμοιος χάρτης με V2.8) τις προσεχείς ημέρες
  6. Γειά σας. Κατέβασα τον νέο χάρτη της DIS για το 380 και ταξίδεψα στα Γιάννενα. Ήταν καλή ευκαιρία για να δώ τη πόλη που λένε οτι την έχουν διορθώσει. Το λιγότερο που μπορώ να πώς είναι οτι τους αξίζει ένα μπράβο αφού την πόλη την έχουν καλύψει 100% και η πλοήγηση ήταν άψογη! Όντως έχουν διορθώσει τις μονοδρομήσεις, αριθμήσεις και έχουν βάλει και ένα σκασμό σημεία. Αν συνεχίσουν και στις άλλες πόλεις έτσι νομίζω οτι η DIS θα αποτέλεσει ένα ακόμα παίχτη στο θέμα των χαρτών. Μπράβο παιδιά συνεχίστε !!!
  7. Νομίζω οτι αν κοιτάξεις στα διάφορα που γράφω, αναφέρω για τους χάρτες του desti οτι είναι πολύ καλοί...Και εκεί που δεν είναι οπως και για το papago τα αντίστοιχα. Δεν προσπαθώ να πείσω ούτε να κατηγορήσω. Μου την δίνουν όμως οι άνθρωποι που κατηγορούν....:mad:
  8. Το έχω αναφέρει και παραπάνω. Εστω οτι το κάνουμε (που έχω όλη τη διάθεση) Θέλεις δύο ζωές για να τα καλύψεις όλα. Πολλά τα λάθη Αρη...:blink:
  9. Και πάλι θα μου επιτρέψεις διαφωνήσω μαζί σου. Τουλάχιστον για την Αττική που κινούμε και κάποια ταξίδια που έκανα σε χωριά ήταν πολύ καλό. Νομίζω οτι βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Στο desti ξέρεις τί λάθη σε μονοδρομήσεις υπάρχουν? Αν θέλεις να σου στείλω 25 σελίδες με λάθη σε μονοδρομήσεις για μία συγκεκριμένη περιοχή, και ενδείξεις για πλοήγηση σε ποτάμια. Τα έχω αναφέρω Αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Το θέμα είναι να μην απαξιώνουμε προιόντα έτσι απλά, αλλά να βοηθάμε εδώ μέσα εμάς και τους άλλους...
  10. Γειά σας και χρόνια πολλά σε όλους. Κατέβασα τον νέο χάρτη αλλά η Αττική όπου κινούμε είναι απογοητευτική! Πέρα από 3-4 μονοδρομήσεις που είχαν επισημανθεί, όλη η υπόλοιπη είναι για τα μπάζα. Και το λέω αυτό καθώς τις μέρες αυτές κινήθηκα αρκετά στην Αττική και σε μεγάλες αποστάσεις. Έχει τόσα πολλά λάθη που γίνεται κουραστικό μετά από 10 λεπτά πλοήγησης.
  11. Φίλε Anestis_1, δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λές. Μάλλον κοίταζες σε άλλη περιοχή και δεν βλέπεις τις αερογέφυρες του ΣΕΦ. Εξακριβομένο διότι είμαι από τους πρωτους χρήστες του 380 που μάλλον πρέπει να φοραέι τον ίδιο χάρτη με το 590 και έχουν αλλάξει το λογισμικό. Παρεπιπτώντος, σήμερα η dis ανέβασε νέο χάρτη για το 590. Μάλλον Χριστουγεννιάτικο δώρο..
  12. ξέρεις τί μου αρέσει εδώ μέσα περισσότερο? οτι μόλις αναφερθεί το όνομα dis ή papago απαντάνε όλοι :blink: Εμένα προσωπικά αυτά που αναφέρεις δεν με ενδιαφέρουν. Αναφέρω απλά τα λάθη και τις παραλείψεις των χαρτών των εταιρειών. Αν είσαι δικηγόρος, ντέντεκτιβ ή κάτι άλλο πές το και σε εμάς, δεν είναι κακό. 'Αλλα λέμε άλλα απαντάμε :ninja:
  13. κι εγώ αυτό πιστέυω. Και ξέρεις τί μ'αρέσει σε αυτή την εταιρεία περισσότερο? Οτι δεν μιλάει... Απλά κάνει την δουλειά της.Αναβαθμίσεις συχνές και καλές όντως τιμές. Εχει ακούσει τα άπειρα εδώ μέσα και δεν έχει βγεί κάποιος να μιλήσει. Πού είσαι ρε dis ???? :yawn::yawn:
  14. Υποτίθεται, οτι είμαστε πελάτες και θέλουμε να κάνουμε την δουλειά μας γι'αυτό που αγοράσαμε. Το να περιμένουμε να αποκτήσει κάλυψη για να κάνουμε την δουλειά μας, είναι δικαίωμά του καθενός. Από την άλλη υπάρχουν κι άλλες εταιρείες όπως η dis που έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα και κάλυψη από την συγκεκριμένη. Και το λέω αυτό γιατί είμαι από τους πρώτους που αγόρασα το 380 από τα carrefour και το αναφέρω στο αντίστοιχο post. Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν γιατί αυτή η πειθώ... Εδώ αναφέρουμε τί βλέπουμε και όχι τί θα γίνει στο μέλλον. Όλοι για το μέλλον άλλωστε είναι αισιόδοξοι, πόσο μάλλον οι παλιές εταιρείες που όπως λές κι εσύ είναι ήδη μπροστά.
  15. Φίλε αυτό προσπαθούσα να πώ και εγώ παραπάνω αλλά το είπα με πιο cool τρόπο. Και στην Άττική η ίδια επανάσταση υπάρχει...:blink: Μόνο λόγια είναι...
×
×
  • Create New...