Jump to content

Sud

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Sud

  1. Στο paypal (εδώ https://www.paypal.com/row/cgi-bin/webscr?cmd=_display-fees) λεέι ότι τα παρακάτω είναι free για personal accounts ενώ για premium/bussiness σου κρατάει το 3,4%+0.35Ευρω Accept the following funded payments: * PayPal Balance * PayPal Instant Transfer * PayPal eCheck Αντίθετα το παρακάτω λέει έχει μεγαλύτερο φόρο για τους personal accounts: Accept credit or debit card funded payments Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς σημαίνουν αυτοί οι δύο τρόποι πληρωμής, αν μπορεί ας μου εξηγήσει κάποιος. Μήπως δηλαδή είναι καλύτερος ο personal account στο να λαμβάνεις χρήματα.:confused: Βασικά θέλω να φτιάξω έναν account για να μπορώ να δέχομαι micropayments (ώστε να μου κρατά 5%+0,05Ευρω που είναι πιο καλό για μικρά ποσά). Αλλά επειδή το paypal επιτρέπει μόνο έναν Premium/Business και έναν personal σκέφτομαι μήπως να δέχομαι κανονικές πληρωμές απο τον personal και micropayments από τον Business Το ξέρω, ρωτάω πολλά αλλά παρόλο το ψάξιμο στo Google δεν έχω βρει τις απαντήσεις :)
  2. Όταν λές να μένουν στο paypal τι εννοείς; Δηλαδή θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω (τα χρήματα που θα μου στείλουν) σε επόμενη αγορά;
  3. Εγώ έχω ανοίξει λογαριασμό στο paypal με προπληρωμένη κάρτα, μπορώ να δέχομαι χρήματα; (αν κάνω Premium account φυσικά) Ας μου απαντήσεις κάποιος γιατί το ψάχνω καιρό το ζήτημα και έχω μπλεχτεί λίγο :wacko:
×
×
  • Create New...