Jump to content

jogi5308

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jogi5308

  1. Έχω εγκαταστήσει το τελευταίο firmware για το N97 που έχει ενσωματωμένους και τους χάρτες με τη δωρεάν πλοήγηση, και κατόπιν πέρασα τους χάρτες και τις φωνές που ήθελα. Το περίεργο είναι ότι στις νέες ενημερώσεις για το κινητό μου έχει τους χάρτες πάλι. Μέχρι ώρας δεν το εγκαθιστώ για να μην πιάσει χώρο από τη μνήμη, αφού η δωρεάν πλοήγηση λειτουργεί κανονικά. Ξέρει κάποιος γιατί γίνεται αυτό;
  2. Φίλοι συμφορουμίτες χαιρετώ την παρέα, ανήκω και εγώ σε αυτούς που τους έπιασε η πολλή ζέστη!! Έχω προβληματιστεί με την επιλογή κλιματιστικού στα 9000 Btu. πιθανό να καταλήξω στο: http://www.skroutz.gr/s/80661/Panasonic-CS-CU-RE9JKE.html?keyphrase=Panasonic+re9jke Έχει κανείς γνώμη για το συγκεκριμένο; Άλλες σκέψεις είναι http://www.skroutz.gr/s/6126/Hitachi-RAS-RAC-E10H2.html?keyphrase=10H2 και http://www.skroutz.gr/s/96493/Fujitsu-General-ASYA09LG.html?keyphrase=ASYA+09LG που όμως είναι λίγο ακριβότερα από το αρχικό. Τι προτείνετε ως πιο αξιόπιστο;
  3. Έκανα και εγώ την αναβάθμιση στο firmware του n97 και αφού ακολούθησε μορφοποίηση στην κάρτα μνήμης και στη μαζική μνήμη και hard reset στο τηλέφωνο είδα το μαγικό νούμερο των 61,3 MB ελεύθερα στην μνήμη τηλεφώνου!!!!!!!! (Εδώ θυμήθηκα την Άλβα!!) Κατόπιν έβαλα τους νέους χάρτες και το νέο ovi και έχω φτάσει στα 42,1 MB δυστυχώς. Όλα αυτά χωρίς να έχω εγκαταστήσει κάτι άλλο. Το τηλέφωνο δεν είναι αργό αντιθέτως είναι πολύ πιο γρήγορο αποτι πριν το νέο firmware.To gps έχει βελτιωθεί σε ταχύτητα και τα έξτρα με τον καιρό είναι αρκετά πετυχημένα! Εδώ έχω μια ερώτηση: Αν δεν γίνει η εγκατάσταση χαρτών και ovi από το κινητό απευθείας, αλλά μέσω υπολογιστή, θα γλιτώσω κανένα MB; Ή μήπως γίνεται κάτι ώστε να καθαρίσει η μνήμη από τυχόν υπολείμματα από αρχεία εγκατάστασης που ίσως έχει μείνει κάτι;
  4. Φίλε GOUNIK, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά και για σένα. Μου εμφανίστηκε αυτό το πρόβλημα πριν λίγο καιρό και αυτό που έφταιγε ήταν η κάρτα μνήμης που είχα βάλει μόλις τότε (όταν την αφαιρούσα ποτέ δεν το έκανε). Αρχικά της είχα κάνει διαμόρφωση από το κινητό και προέκυπταν αυτά τα προβλήματα κατόπιν αφού έκανα στον υπολογιστή δεν εμφανίστηκε ποτέ πάλι αυτο το πρόβλημα.Περίεργα πράγματα!!! Ένα σχόλιο επίσης για το hard reset. Αφού το έκανα η ελεύθερη μνήμη δεν πεφτει κατω απο 56ΜΒ με μέγιστο τα 59,9ΜΒ , επίσης η ταχύτητα απόκρισης βελτιώθηκε.
  5. Οι λύσεις ειναι 2. 1)μετατροπή σε mp4 (λόγω μικρής καταναλωσης ενέργειας απο την μπαταρία) 2)εγκαθιστάς το smartmovie αλλά έχε υπόψην σου οτι δεν παίζει ελληνικούς υπότιτλους εκτος αν είναι ενσωματωμένοι.
  6. Μόνο μία φορα μου εχει πέσει κάτω, γιαυτό αναφερα '' ένα νέο από crash test'' και όχι ''ένα νέο crash test'' . ;) Το δε θόρυβο από το πλήκτρο ξεκλειδώματος τον έκανε απο την αρχή ενώ η μπαταρία δεν κουνιέται καθόλου ακόμα και τώρα .
  7. Όσον αφορά στο θόρυβο ακούγεται και στο δικό μου τηλέφωνο όταν το κουνάω και οφείλεται στο μικρό πλαστικό κουμπάκι που κλειδώνει και ξεκλειδώνει τη συσκευή. Επίσης ανοίγοντας την οθόνη τερματίζει και ακουμπάει μόνο στο ένα μικρό λευκό πλαστικό (έχω τη μαύρη συσκευή) και όχι στο δεύτερο έτσι υπάρχει ενα μικρό ''τζογάρισμα'' της οθόνης όταν είναι ανοιχτή στη μία μεριά (δεξιά). Και ένα νέο από crash test, συνέβη πριν αρκετές ημέρες. Μου έπεσε η συσκευή πάνω σε γωνία τζαμιού από τραπέζι και κατόπιν πάτωσε στο έδαφος. Αποτέλεσμα μικρές γρατσουνιές στο σημείο επαφής με την γωνία του τζαμιού η οποία δεν ηταν στρογγυλεμένη. Αποδείχθηκε αρκετά ανθεκτικό και επιβεβαίωσε αυτά που λέγονται ,λειτουργεί πάντως μια χαρά.Κατόπιν εβαλα μεμβράνη!
  8. Οσον αφορα στο MobiLex για Symbian S60 3rd- 5th Τι εννοει λεγοντας Sign και εγκατάσταση του appuifw2 module, κανω εγω κατι για να γίνει η εγγραφη; Εαν παω να εγκαταστησω κατευθειαν το appuifw2 module μου βγαζει: ο ελεγχος πιστοποιητικου μεσω συνδεσης απετυχε Τι πρεπει να κανω; Και κατι ακομα :στις ρυθμισεις εγκαταστασης στον ελεγχο πιστοποιητικου σε συνδεση τι να βαλω(ενεργοποιημενος ή επιτυχης; ) επισης στο προεπιλεγμενη διευθυνση ιστου ειναι κενο Ευχαριστω!
  9. Φίλε Πανο, τι δεν σε ικανοποιησε; Σου δημιουργησε καποιο προβλημα; Σε ρωταω γιατι σε γνωμες αλλων βασιστηκα για την επιλογη. Σκεφτομαι να χρησιμοποιησω μονο το κομματι για την οθονη και οχι ολα ωστε να ντυσω τη συσκευη.
  10. Το εβαλα μολις τωρα, ειναι πολυ καλο αλλα καθυστερει να φορτωσει τη φωτογραφια λιγο γεγονος που το αναφερει. Αρκετα εξυπνο αυτο με τη μεγενθυση! Το 3D τρεξιμο στις φοτο μου θυμιζει το cooliris.Συνολικα καλο, μπραβο για την ανακαλυψη Ανδρεα! Δεν επηρεαζει τη λειτουργια του κινητου, εκανα εγκατασταση στη μαζικη μνημη.
  11. Εχω αποκτησει μια καλη γρατσουνια απο πτωση σε γωνια γυαλιου, και μερικες πολυ μικρες που φαινονται πολυ δυσκολα. γενικα εχει μεγαλη ανθεκτικοτητα στις γρατσουνιες αλλα καλυτερα να το προστατευσεις. Εγω παρασυρθηκα απο τα γνωστα video που δειχνουν τρομερη ανθεκτικοτητα αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι. Τελικα κατεληξα σε αυτη τη μεμβρανη: http://cgi.ebay.com/Zagg-invisibleSHIELD-Full-Body-Skin-Case-Nokia-N97_W0QQitemZ330351193476QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item4cea772d84&_trksid=p3286.c0.m14 Θεωρειται απο τις καλυτερες και την εχουν χρησιμοποιησει ηδη καποιοι γνωστοι μου.
  12. Ευχαριστω μολις το εσβησα! Παρολο που εκανα και απεγκατασταση στο Boingo δεν φευγει, συνεχιζει να υπαρχει η συντομευση στις εφαρμογες
  13. Μόλις εκανα και εγω την αναβάθμιση και ολα οκ, αυτο που μου εκανε πολυ καλη εντυπωση ειναι η ταχυτητα με την οποια μπαινει στο μενου και γενικοτερα ειναι πιο γρηγορο. Οι προτεραιοτητες συνεχιζουν να υπαρχουν οπως επισης συνεχιζει να υπαρχει ερωτηση με ποιο τροπο να συνδεθει ,αν πας να συνδεθεις κατευθειαν στο internet. Πηγαινοντας στο Συνδεσιμοτητα>Προορισμοι δικτυου>Διαδυκτιο βλεπω καποιο ασυρματο δικτυο που ειχα ανιχνευσει πριν μερες και δεν μπορεσα να συνδεθω οτι παραμενει και εχει ενα μικρο βαλιτσακι και μεσα σε αυτο ενα κλειδακι. Προσπαθωντας να το σβησω μου βγαζει : "Η επεξεργασια κλειδωμενου προορισμου δικτυου ειναι αδυνατη" Τι μπορω να κανω για να το σβησω; Καμια ιδεα γιατι συνεβη αυτο;
  14. προφανως δεν ειχα!!:confused: ουτε καν προσεξα οτι ειχε και αλλες ρυθμισεις πιο κατω!!(μεγαλη στραβομαρα....) Ευχαριστω πολυ ALEXHS! Δυστυχως παρολο που το αλλαξα δεν βλεπω ελληνικα. Δειχνει μονο αγγλικα ερωτηματικα.Καμια ιδεα?
  15. Μηπως ξερει καποιος τι φταιει και το smartmovie ενω διαβαζει αγγλικους υποτιτλους στους ελληνικους μου βγαζει "κινεζικα" ; Eχω ηδη μετατρεψει απο .srt σε .sub.
  16. Δεν διαφωνω με το συλλογισμο σου, ομως αυτο σημαινει οτι θα επρεπε να το κανουν ολα και οχι μερικα.
  17. Ακριβως ετσι! Οπως πετυχημενα αναφερεις ειναι το νεο ενσωματωμενο ηχητικο εφε της nokia!!!:lol:
  18. skiace τα πραγματα ειναι ακριβως οπως τα λεει ο stendor. Θα προσθεσω απλα οτι αν δεν ειναι κλειδωμενο το τηλεφωνο και με κλειστο το καλλυμα πατωντας το κουμπι της καμερας ενεργοποιειται η μικρη εμπροσθια καμερα, αυτο δεν γινεται αν ειναι κλειδωμενο το τηλεφωνο.
  19. χρειαζομαι επειγοντως τα φωτα καποιου!! επειχηρησα να ξαναπερασω την τελευταια εκδοση (11) και ξαφνικα μου εβγαλε οτι χαθηκε η συνδεση usb και οτι θα πρεπει να βγαλω μπαταρια καλωδιο και κατοπιν να βαλω πρωτα το καλωδιο και μετα τη μπαταρια και να ανοιξω το τηλ. τα ακολουθησα και οκ οποτε επελεξα ακυρωση της διαδικασιας (ολα αυτα μεσω nokia software updater). τωρα ομως ειναι στην οθονη ενημερωση λογισμικου σε εξελιξη και ακολουθει το μην πανικοβαλεστε( εγω δεν θα τολεγα οτι δεν....) και εδω και 10 μιν ειναι ετσι, εχει βεβαια και το μην αποσυνδεσετε το καλωδιο και μην απενεργοποιησετε το τηλ. Τι κανω?:blink: κολησε? παντως στην μπαταρια δειχνει οτι φορτιζει. ακυρο ευτυχως ξεκολησε και ολα οκ, συγνωμη για την αναστατωση απλα ταπαιξα λιγο.
  20. Χαιρετω την παρεα! Αν και ειχα εγγραφει εδω και αρκετο καιρο και παρακολουθουσα τα πολλα και ενδιαφεροντα θεματα που υπαρχουν ποσταρω τωρα λογω αγορας πριν απο μερικες μερες του n97. Το τηλεφωνο με εχει εντυπωσιασει πολυ αν και υπαρχουν αρκετες παιδικες ασθενειες ( θελω να πιστευω οτι τετοιες ειναι).Καποια ψιλοπροβληματακια που μου εχει κανει ειναι οτι μερικες φορες εμφανιζει μια "αναισθησια" και δεν περιστρεφει την οθονη οχι βεβαια τακτικα.Οσον αφορα το gps, με την υποβοηθηση ταχυτατο και ακριβεστατο παρατηρησα ομως οτι στο σημειο που αναφερει τα kb δεν δειχνει να εχει κατεβασει κατι(ειναι τοσο λιγα και δεν φαινονται?:confused:).Αν αφαιρεσω την υποβοηθηση πριν κλειδωσει δορυφορους δινει στιγμα αλλα οχι το πραγματικο, εχει καποια αποκλιση και καποια φορα που ειχα συνδεθει με wifi και ανοιξα χαρτες εδειχνε 1,2 mb παρολο που δεν ειχα την υποβοηθηση(πως γινεται αυτο? κατεβαζει μεσω wifi:confused: ή ηταν προηγουμενη μετρηση?). Καποιος προηγουμενως (δυστυχως δεν θυμαμαι ποιος γιατι πανε μερες που ειχα διαβασει προηγουμενες σελιδες) αναφερε οτι υπαρχει player που παιζει και αρχεια avi αν θυμαμαι καλα ειπε οτι παιζει τα παντα, αληθευει? Τελος να επιβεβαιωσω και εγω οτι εχει καλη αντοχη στην μπαταρια αλλα οι δυο τελευταιες γραμμες εξαφανιζονται για πλακα με ελαχιστη χρηση. Κλεινω ρωτωντας κατι που μπορει να ειναι και κουτο. Μπορω να εχω εγκατεστημενους εκτος απο τους χαρτες της νοκια και καποιο αλλο ταυτοχρονα πχ garmin και να ανοιγω οποιο θελω?:O
×
×
  • Create New...