Jump to content

alextsoukalas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alextsoukalas

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

alextsoukalas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Mετα απο ενα ψαξιμο στο motorolafans βρηκα αυτο το λινκ θυσαυρο: http://www.motorolafans.com/forums/showthread.php?t=14892&highlight=theme+installer Πιστευω οτι θα λυσει πολλα χέρια(και θα κλεισει σπιτια :p ) Y.Γ. Η εφαρμογη του ποστ #594 δουλευει κανονικα(βεβαια η εικονα αργει αλλα ειναι λογω usb :) )!Συγχαρητηρια στον Alexis2044 για την πολυ καλη και πληρη παρουσιαση!
  2. Kανονικα θα επρεπε και να μην ειναι κλειδωμενο το τηλεφωνο με το ελληνικο firmware,να εχει φωνητικες εντολες κτλ αλλα δεν καναν τιποτα απο ολα αυτα :(
  3. Tα αρχεια rar ειναι συμπιεσμενα.Ειναι σαν τα zip.Ανοιγουν με winrar κ.α. προγραμματα συμπιεσης.
  4. Tελικα εχουν σοβαρες διαφορες τα firmware?
  5. Moλις εστειλα το λινκ για το rapid.Για οτιδηποτε αλλο απλα πεστε μου :)
  6. Oτιδηποτε χρειαστει και μπορω ειμαι διαθεσιμος!
  7. Tα αρχειακια ειναι ετοιμα.Τελικα για το οτι δεν επικοινωνουσε το κινητο με το pc ευθυνοταν το firewall που εχω.
  8. τα γραφω σαν cp /dev/mtd0 /mmc/mmca1 και μετα παταω το enter για να αλλαξει σειρα.Σωστα?Και αφου τα γραψω ολα αυτα κανω κατι ή θα κανει μονο του το κιν?
  9. Mεχρι το cp /dev/mtd3 /mmc/mmca1 oλα καλα. Απο εκει και μετα βγαζει cp: cannot create regular file '/mmc/mmca1' :permission denied Nα συνεχισω ακαθεκτος ή καποιο προβλημα υπαρχει? Να σας αφησω δεν υπαρχει περιπτωση.Πηρα κινητο με ανοιχτο κωδικα για αυτο το λογο.Που θα παει θα μαθω σιγα σιγα.Απλως πες τε μου τι να αντιγραψω ακριβως για να βοηθησω αλλα αν ειναι ευκολο αυριο γιατι ηδη κουτουλαω απο τη νυστα
  10. Κανω τις δουλιτσες και σας καληνυχτιζω.Σε 3 ωρες δουλευω :P Ευχαριστω πολυ θα τα πουμε εκταινεστερα και αυριο.Καληνυχτα και καλη ξεκουραση!Τα ευσημα στον Μακνικ!Εγω απλα εθεσα το κινητο μου στα χερια του :)
  11. Παιδες ειμαι στην ΠΑΡΑ πολυ ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω οτι το κινητο λειτουργει κανονικα και διαβαζει pkg!Δοκιμασα και το zmplayer και παιζει wmv! Kαι τωρα κανω τις δουλιτσες που εγραψες.
  12. Kαλημερα!Δυστηχως δεν ξερω πως να βρω ποιοι drivers αφορουν το κινητο.Μηπως μπορεις να μου πεις καποια γνωρισματα τους?Πχ ειναι στην usb?
  13. Το smart δουλευει.Τους drivers απο που να τους κανω unistall απο το φακελο του rds?
  14. Σε αλλο pc λιγο δυσκολο αυτη την ωρα.Eβαλα με card reader μεσα το smart και τρεχει κανονικα!!!Παλια εγραφε μη δυνατη εφαρμογη αλλα τωρα ανοιξε ενα μενου με επιλογες!
  15. Δεν εστρωσε...δοκιμαζω κατι,κανω επανακινηση και επιστρεφω Oxι...χαθηκε η επικοινωνια του κινητου με τον υπολογιστη.Θα εγκαταστησω με card reader το smart assistance για να δουμε αν διαβαζει pkg.
×
×
  • Create New...