Jump to content

nt7_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nt7_

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

nt7_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ΦΙΛΕ forever_after Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ.ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ (CIVIC 5ΘΥΡΟ) ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ.ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΞΥΠΥΡΕΤΗΣΗ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΚΥΡΩΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΗΣ HONDA ΣΤΗΝ Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΣΤΟ SERVICE.
  2. ΠΕΣ ΜΑΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ?
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΑΡΣΙΠΙΕ(ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΛΑ)ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ CIVIC,ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
  4. nickcello77.Σε ευχαριστώ πολυ.Όταν θα έρθει η ώρα θα πάρω τηλ. να δω τι θα μου πεί.
  5. Nickcello77.Έχουμε το ίδιο χρώμα φίλε μου.Εννοείται ότι μου το έδωσαν άδειο.Το 2ο σέρβις πόσο σου κόστισε? Εμένα μου είπε 180 ευρώ. Πολλά πάρα πολλά.
  6. Εννοείται ότι στο επόμενο τα λάδια θα τα πάω εγώ. Του το είπα και δε έφερε αντίρρηση. Το έχω από 17/07/2007. Το αμάξι πετάει άσε που συνέχεια το κοιτάνε στο δρόμο. Το μόνο που με ενοχλεί είναι τα σκληρά αμορτισέρ.
  7. Καλησπέρα και καλή χρονιά.Έκανα το 1ο σέρβις στα 10000 km. στην αντιπροσωπεία επι της βουλιαγμένης στην γλυφάδα.Πλήρωσα 62ευρω.Λάδι - φίλτρο.Το λάδι 10-40 της shell,4,200 πήρε(μου χρέωσε 5 λίτρα,το υπόλοιπο μου το έδωσε).Απο εξυπηρέτηση αρκετά καλή.
  8. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ? ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΣΕ? ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
  9. lazman.5-40 den forame kanonika?
  10. Καλημέρα.Έχω το 1.8 εδώ και 6 μήνες.Όλα καλά κανένα πρόβλημα,λίγο η σκληρή ανάρτηση μου σπάει τα νέυρα.Ήρθε η ώρα να πάω για σέρβις(λάδια,φίλτρο).Πήρα τηλ. στο κάταστημα της βουλιαγμένης στην γλυφάδα και μου είπε 75ευρώ για λάδι shell και΄ότι μου κάνει δώρο την εργασία.Ξέρει κανένας να μου πεί για κάτι πιο οικονομικό.
  11. ΠΑΙΔΙΑ Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.ΜΑΚΡΙΑ..........
  12. TO EXΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ 15/01/2007 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ.
×
×
  • Create New...