Jump to content

nightmare7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nightmare7

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nightmare7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Απεγκατέστησα το MI fit και το εγκατέστησα ξανά με επανεκκίνηση. Νομίζω ότι το πρόβλημα λύθηκε. Όσον αφορά την μπαταρία έχω την εντύπωση ότι έχω μικρότερη αυτονομία, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος σε αυτό αν δεν περάσουν αρκετές μέρες.
  2. Βεβαίως και δεν είμαι απόλυτος και δεν αναφέρομαι σε όλους τους αντιπρόσωπους της Νοκια. Εμπειρίες από το νέο service. Μετά την Alpha Copy αναγκάστηκα να πάω σε έναν άλλο εδώ κοντά στην περιοχή μου (τον βρήκα από το site της Νοκια) για πρόβλημα σε Ν73. Στο ''μαγαζί'' ήταν μια ηλικιωμένη κυρία που μου είπε ότι πρέπει να βρω τον γιο της που ήταν εκείνη την στιγμή στο άλλο μαγαζί της άφησα το τηλέφωνο και πήγα ξανά το απόγευμα για να βρω τον ίδιο ο οποίος μου είπε ότι πρέπει να στείλει το Ν73 στην εταιρεία γιατί δεν αναλαμβάνει ''επισκευές''. Σημ το τηλέφωνο δεν χρειάστηκε τελικά επισκευή, με οδηγίες μέσα από το φόρουμ το επανέφερα σε λειτουργία. 2η εμπειρία όταν αγόρασα το Χ6 χρειάστηκα μια θήκη για το τηλέφωνο. Στο site της Νοκια είδα μια θήκη για το τηλέφωνο και ξεκίνησα για τον αμεσως κοντινότερο αντιπρόσωπο απο τον προηγούμενο. Στο κατάστημα βλέπω εμβρόντητος τον προηγούμενο,δεν πειράζει σκέφτομαι απλά μια θήκη θέλω, λάθος μου μεγάλο!!! Με πληροφόρησε οτι δεν υπάρχει και οτι το τηλέφωνο δεν εχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα (04/2010) όταν του το έδειξα μου είπε οτι δεν κατάλαβε για ποιο τηλεφωνο μιλούσα. Βέβαια δεν έκανα τον κόπο να του πω οτι αυτό που ήθελα υπήρχε στο επισημο site της Νοκια Ελλας, τον ευχαρίστησα και έφυγα. Μετά από αυτά καταλαβαίνεις...:lol:
  3. Εντάξει τα κατάφερα χρησιμοποιώντας νεώτερη έκδοση του phoenix (2011.08.005.455529) Όλα πήγαν καλά και το Χ6 είναι πάλι σε λειτουργία!! Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας.!!!:) Χωρίς τις συμβουλές σας θα είχα μπλέξει με το απαράδεκτο service της Νοκια.:down:
  4. Δυστυχως δεν μπορω να εγκαταστησω το phoenix (2010.8.4.41526) ουτε σε vista 32bit(αναφερει κατι για dongle drivers) ουτε σε windows 7 64bit (προβλημα με C++2005), Καμια ιδεα;;;:confused:
  5. Ευχαριστω για την απαντηση.Αν το συνδεσω στον υπολογιστη ενω το τηλεφωνο δεν ξεκινα θα το δει ο υπολογιστης;
  6. Προσπαθωντας να περασω την αναβαθμιση το τηλεφωνο κολλησε. Η αναβαθμιση δεν εγκατασταθηκε.. Το τηλεφωνο δεν ξεκινα με κανενα τροπο, ουτε με hard reset. Καμια ιδεα για να το ξεκολλησω και να εχω ξανα τηλεφωνο;
  7. Καλημερα. Κατοχος Ν73 ΜΕ απο το Σαββατο (χωρις προηγουμενη εμπειρια σε ΝΟΚΙΑ):confused: Αν μπορει καποιος να μου λυσει τις παρακατω αποριες: 1. Το φλας κατα την διαρκεια της ληψης video μπορει να κλεισει; 2. Τα πλαινα κουμπια, δεξια, που χρησιμοποιουνται για την κυρια καμερα λειτουργουν για την καμερα που ειναι μπροστα; 3. Να κανω αναβαθμιση ; 4.0727.2.2.1 04-07-2007 RM-133 ΝΟΚΙΑ Ν73(07) Απο COSMOTE shop
×
×
  • Create New...