Jump to content

tsakonelo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tsakonelo

  1. και είχες δίκιο φίλε μου γιατί και μένα μου φαίνεται πολύ καλή!! αλλά έλα που δεν κατέχω και θέλω να τις κάνω αλλαγές!!μπας και μπορείς να με βοηθήσεις???
  2. Καλησπέρα σε όλους!!θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας μιας και ποτέ δεν έχω <<σκαλίσει>> τα κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια μου! Όμως στην παρούσα φάση πρέπει να το κάνω.Έπεσε λοιπόν στα χέρια μου ένα pantech vega iron 2 και θέλω να το φέρω στα μέτρα μου.όχι τίποτα το πολύπλοκο απλά να περάσω ελληνικά θα ήθελα και να μάθω αν μπορεί να αναβαθμιστεί σε τελευταία έκδοση android.ευχαριστώ εκ των προτέρων!! δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη ενότητα για να αναφέρω το πρόβλημα μου αν όχι μπορείτε να με παραπέμψετε σε άλλη!!
  3. Θέλω να μου πείτε αν υπάρχει κάποια διαφορά στα μοντέλα και αν το D800 που περιμένω θα δουλεύει κανονικά!
  4. σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου!!θα τα κάνω και αυτά αν και νομίζω ότι τα έχω κάνει πάλι και βλέπουμε!!το τηλ της κοπέλας μου ήταν στην εγγύηση αυτό δεν είναι οπότε φοβάμαι να σκεφτώ τι μπορεί να μου πει η arvato!!τέλος πάντων είδωμεν!!!
  5. καλησπέρα σε όλη την παρέα!!!! εκπέμπω sos φίλοι μου!το μονόκαρτο m έσβησε και δεν ανάβει με τίποτα!!συνδέοντάς το στο pc ανάβει η πράσινη λυχνία και μετά τέλος.δε το βλέπει καν ο υπολογιστής.το είχα πάθει και με της κοπέλας μου αυτό και αναγκάστικα να το στείλω στην arvato.υπάρχει περίπτωση να τη γλυτώσω αυτή τη φορά?? να ενημερώσω ότι έχω κάνει όλους τις κινήσεις που αναφέρονται εδώ μέσα.power button+vol up,pc companion κλπ!!ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!
×
×
  • Create New...