Jump to content

yaris1_0

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by yaris1_0

  1. Το πρόβλημα στο εμφανίζει σε ένα συγκεκριμένο δίκτυο ή γενικά; Γιατί σίγουρα δεν είναι πρόβλημα της συσκευής.

    Αν στο εμφανίζει γενικά για κάνε αν θες μια απεγκατάσταση και εγκατάσταση πάλι της εφαρμογής.

     

    Δεν έχω δοκιμάσει άλλο δίκτυο αλλά έχω 4 κινητά 2 Tablet και 1 υπολογιστή στο ίδιο ρουτερ εδω και πάρα πολύ καιρό και δεν ειχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα..Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει..

  2. Καλημέρα σε όλη την παρέα.

    Μετα απο 3 χρόνια στο νοτε3 πήγα στο edge και είμαι απόλυτα ευχαριστημενος απο όλα του εκτός απο ενα θεματακι που εχω και θέλω την βοήθεια σας..Το wifi στο κινητό παίζει μια χαρα σε ολες τις εφαρμογές αλλα στην μονη εφαρμογή που δεν παίζει ειναι στο youtube,δεν φορτώνει βιντεο.

    Ενω με τα δεδομένα του κινητού πανε ολα μια χαρα...

    Τα φώτα σας σας παρακαλώ...:blink::blink:

  3. Παιδιά θελω βοήθεια.πέρασα μονος μου την αναβάθμιση στο γερμανικό που εχω και απο τοτε δεν παίζει η κάμερα. Ειχα κανει τα πάντα και δεν γινόταν τίποτα. .το πήγα στην σαμμυ και ολα καλά. .οταν ανοιξα το τηλέφωνο επανω εγραφε i9300i.πάτησα γιανα κανει αναβάθμιση αλλα δεν βρήκε τιποτα και τοτε περασα παλι χειροκίνητα την OF1 ΚΑΙ ΠΑΛΙ τα ίδια. .κάμερα οφφ.και δεν εχω καμια εφαρμογή επανω..καμια ιδέα??
  4. Είχα γερμανικό με 4.4.2 και του πέρασα την N9005NEEGPOF3 Nordic countries.

    Είμαι αρκετά ευχαριστημενος και ρωταω να περασω την γερμανική η να το αφήσω έτσι??την εχω περάσει από πάνω χωρίς reset χωρίς τίποτα και πάει ρολόι. . Και το Bluetooth μια χαρά. Μιλάω 5-6 ώρες συνεχόμενα. ..

  5. Καλησπέρα σε όλη την παρέα.Θέλω να ποσταρω ένα S View Flip Cover Case που αγόρασα και είναι πραγματικά τέλειο..Έχει 20 ευρό με μεταφορικά και δουλεύει με 4.4.2 χωρίς ροοτ..Απλά το αγόρασα και ενημερώνω για ποιον θέλει..

     

    http://www.ebay.de/itm/Fur-Galaxy-Note-3-S-View-Flip-Cover-Case-Hulle-Tasche-Leder-Samsung-N9005-N9000-/171189499038?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item27dbb0749e

     

    http://www.ebay.de/itm/Fur-Galaxy-Note-3-S-View-Flip-Cover-Case-Hulle-Tasche-Leder-Samsung-N9005-N9000-/171188512727?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item27dba167d7

  6. Είναι γενικό το πρόβλημα, οφείλεται σε απαγορεύσεις της Google. Η μαμά εφαρμογή

    της Samsung "τα αρχεία μου" (my files) λειτουργεί κανονικά σε όλες τις περιπτώσεις.

    Οι άλλοι file managers έχουν προβλήματα. Ο ES file explorer λειτουργεί κανονικά σε αρκετές

    περιπτώσεις. Λύση υπάρχει αν εισαι root. Αλλιώς περιμένουμε και ίσως υπάρξει κάποια

    λύση. Πάντως και με την τελευταία αναβάθμιση της 4.4.2 των 28.8 MB δεν άλλαξε τίποτα.

     

    Πάντως εγώ αντιγράφω μια χαρά από το τηλέφωνο στην κάρτα και αντίστροφα. .δεν έχω κάποιο πρόβλημα. .

  7. Ρε παιδιά μια ερώτηση???όταν πρώτο πήρα το κινητό μου έβγαζε παντού στην οθόνη αριστερά μια μπάρα που είχε κάποιες εφαρμογές...Άσπρη μπάρα...τον τελευταίο καιρό την έχω χασει. Θα με βοηθήσει κανείς να την ξαναβρώ????ευχαριστώ πολύ......
×
×
  • Create New...