Jump to content

aggkots

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aggkots

  • Ημ. Γέννησης 30/09/1970

aggkots's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. γεια σας και απο μενα. Πρωτο post στο forum για το τηλεφωνάκι που αγόρασα με επιδότηση μόλις σήμερα και αμέσως το πρώτο προβληματάκι.. Μετα τη φόρτηση ακουλούθησε το σχετικό ψάξιμο μια και το προηγούμενο τηλεφωνο μου ήταν το HTC HD και μου είναι λίγο ξένο το android.. Κατά τη σύνδεση λοιπόν με το wifi διαπίστωσα πως δεν κρατάει τη σύνδεση παραπάνω απο 5 λεπτά, ούτε και ξανασυνδέεται όταν πατήσω το αντίστοιχο εικονίδιο (μου γράφει σάρωση και μετά "αποσυνδέθηκε"). Αν κάποιος σκέφτεται κάτι ας μου πει.. ευχαριστώ, Άγγελος
  2. thnks.. απο χθες το βραδυ που δοκιμασα το κολπο με τα ακουστικά, ακουω κανονικά.. πολυτιμη η βοηθεια..:yahoo:
  3. thks για την απαντηση.. μαλλον δεν το περιεγραψα σωστα.. συνεδεσα σημερα ενα bluetooth ακουστικό και ολα οκ με τον ηχο μεσω bluetooth.. Το προβλημα το έχει το ενσωματωμένο ακουστικό της συσκευής.. Δεν ακούω το συνομιλητή μου απο το ακουστικό της συσκευής.. anyway thanks..
  4. γεια σας και απο μενα παιδια.. καινουργιος στο myphone αλλα και στο qtek 8310, αντιμετωπιζω εδω και 3 μερες ενα προβλημα με το ακουστικό. Συγκεκριμενα δεν εχω επιστροφή απο τις κλησεις που κανω ή δεχομαι.. Δεν ακουω ουτε τον χαρακτηριστικό ηχο του τηλεφώνου που χτυπά περιμένοντας να απαντηθει η κληση.. και για να συνεννοηθώ αναγκαζομαι να ενεργοποιήσω κατα την κληση το μεγάφωνο..εχω κανει hard reset αλλα τιποτα.. εχει κανεις καμμια ιδέα τι μπορει να φταιει ή να αρχισω να σκέφτομαι το service?
×
×
  • Create New...