Jump to content

chrisgeo908

Members
  • Δημοσιεύσεις

    103
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About chrisgeo908

  • Ημ. Γέννησης 17/02/1991

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

chrisgeo908's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλή τύχη σε όλους! Και σε εμένα περισσότερο!
  2. chrisgeo908

    iPhone 5

    Έχω ένα φίλο που έχει αγοράσει ipad έξω από την ΕΕ, του χάλασε το ήχειο και δεν του το επισκευάζουν, έχει περάσει ο ένας χρόνος! Σε αυτή την περίπτωση δεν γίνεται κάτι? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχει j/b? αν ναι γι αυτό!
  3. chrisgeo908

    iPhone 5

    Τελικά πόσα χρόνια εγγύηση έχουμε??
  4. Παρα πολυ ωραίο! Μου αρέσει πολυ η αισθητική του,αν και απο φίλους και γνωστούς δε άκουσα θετικά σχόλια... Παράταση ζωής στο πενταρι μου!
  5. Έγινε διαθέσιμη ΟΤΑ η αναβάθμιση για το ios7! Κατεβαίνει:D
  6. Ναι θα αγόραζα!Μου αρέσε ανέκαθεν η ιδέα ενος ρολογιου-τηλεφώνου.Περιμένω και την πρόταση της apple. Ελπίζω βεβαια και η αυτονομία να είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα!
  7. chrisgeo908

    iPhone 5

    Οχι στην πλάτη αλλά στο γύρω γύρω..στο μοναδικό σημείο που δεν προστατευτε απο την θήκη.ασπρο εχω.
  8. chrisgeo908

    iPhone 5

    Απέκτησα δύο γρατζουνιές στο αλουμίνιο.Εχω θήκη αλλα δεν το προστατεύει όλο. Με τις κλήσεις έχει κανείς πρόβλημα?Αργει να πάρει τηλέφωνο να συνδεθεί με δύκτιο?
  9. chrisgeo908

    iPhone 5

    Aπο την παρασκευή και εγώ χαρούμενος κάτοχος:D Μου αρέσει πολύ!Είναι έτσι όπως θα έπρεπε να είναι η οθόνη.Ουτε μεγάλο ουτε μικρό,ωραιες αναλογίες.Το πολυσηζητημένο στενομακρο σχέδιο κάθετε όπως πρέπει στο χέρι μου. Το μόνο που ψιλομετάνιωσα είναι το χρώμα,το πήρα άσπρο και τελικά προτιμώ το μαυρο.
  10. Κανένα απο τα δύο:lol: Σαν ένα μεγάλο κινητό είναι για εμένα! Για λίγες ίντσες διαφορά απο το νοτε,όχι!Για να το θεωρήσω ταμπλετ πρέπει να έχει και τις ανάλογες ίντσες οθόνης.Η χειρότερη αγορά που έχω κάνει ήταν του galaxy tab 7,για τις ανάγκες μου πολύ κακή κίνηση. Ανάμεσα στα δύο θα επέλεγα το μίνι.Για λόγους λογισμικού.
  11. Εχω κάνει προπαραγγελία στην document και έχω δώσει προκαταβολή.ελπίζω να μην μου κάνουν κανα χουνέρι και αργήσουν να το φέρουν!:mad:
×
×
  • Create New...