Jump to content

ramon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

ramon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κριμα ρε akalokat .Αφού τόψαξες και συ το θέμα με το Outlook και δεν έβγαλες άκρη μάλλον δεν γίνεται τίποτα.Κρίμα όμως.Θάταν μεγάλη βοήθεια για τον χρήστη.
  2. Πάντως δεν ξέρω αν γίνεται με το 735 κάτι που δεν μπορούσα να κάνω με άλλα κινητά:Το να συγχρονίσω τον τηλ.κατάλογο με το Outlook και να δω τις επαφές μου στα ελληνικά στο τηλέφωνο.Εγραψα 400 τηλ και ονόματα στο Outlook και όταν τα περασα στο τηλέφωνο (735) τότε απογοητεύτηκα πάλι.Ολα ήταν στα κινέζικα.Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να τα δω Ελληνικα.Ασ βοηθήσει όποιος ξέρει κάτι.
  3. ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Οντως είναι πολύ καλός τρόπος αναφοράς.Δεν γεμιζει το κινητό με μηνύματα αναφορών.Τελικά όλο ευχάριστες εκπλήξεις είναι οι Alcatel.Δεν ξανααγοράζω άλλη μάρκα κινητού.Εδωσα λίγα Ευρώ για το Alcatel κάνω την δουλειά μου χωρίς να κολλάει ποτέ και έχω απο "έξτρα" 'οτι χρησιμοποιώ και με ενδιαφέρει.
  4. Αγόρασα σήμερα το 735.Πολύ καλό.Αλλά δεν μπορώ να ρυθμίσω την αναφορά παράδοσης.Παρόλο που την ενεργοποιώ δεν μου λέει το γνωστό "μηνυμα παραδόθηκε" όταν στέλνω SMS.Αν μπορεί ασ με βοηθήσει κάποιος.
×
×
  • Create New...