Jump to content

Christos68

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Christos68

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Christos68's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχω το εξής πρόβλημα, πριν δυο μέρες έκανα κάποια updates σε μερικά προγραμματα από το store μέσω wifi. Αμέσως μετά, κάθε φορά που συνδέομαι σε wifi, μετά από 2-3 δευτερόλεπτα λειτουργίας η οθόνη παγώνει και δεν λειτουργεί τίποτα. Μόνο με restart κρατώντας πατημένο το power button ή βγάλσιμο μπαταρίας και αφού προλάβεις όταν ξαναbootάρει να απενεργοποιήσεις το wifi, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνο κανονικά. Με το που συνδέεται πάλι σε wifi ξαναμπλοκάρει. Κάποια ιδέα - βοήθεια? Το τηλέφωνο πληροφοριακά είναι ήδη rooted, αν η λύση που θα προτείνει κάποιος χρειάζεται root access.
  2. με την αναβαθμιση ποιός είναι ο νέος αριθμος κατασκευης κ έκδοσης βασικού φάσματος που σας βγάζει? και μια δεύτερη ερώτηση, έχω κάνει root το core με το framaroot, superuser κτλ και όλα ΟΚ, τώρα θέλω να περάσω την αναβάθμιση, στο superuser επιλέγω το temporary unroot phone, κανω τεστ, το τηλεφωνο φαίνεται unrooted αλλά όταν πάω να κάνω την αναβάθμιση λέει οτι "το τηλέφωνο είναι τροποποιημένο και δεν είναι δυνατή η αναβάθμισή του", τί άλλο πρέπει να κάνω για να περάσω τον έλεγχο και να επιτραπεί η αναβάθμιση?
  3. για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και αν μπορει κάποιος ας εξηγήσει το μηχανισμό της διαδικασίας (οχι μόνο τι κάνουμε αλλά και γιατί) για να δούμε αν θα βγάλουμε κάποια άκρη. Πάμε, κάνουμε root το τηλ με το framaroot και συγκεκριμένα με τη δεύτερη επιλογή του Gandalf, ταυτόχρονα εγκαθίσταται και η εφαρμογή Superuser. Ερώτηση: Πώς ελέγχουμε αν στη συσκευή πέτυχε το root? Στην εφαρμογή superuser κάνουμε κάποιες ρυθμίσεις? Πού χρησιμεύει αυτή η επιλογή? (Δίνει αυτόματα δικαιώματα σε διεργασίες μήπως?) Μετά το root κάνουμε κάποια ρύθμιση στο τηλέφωνο για να μπορούμε να επέμβουμε στα "εσώψυχά" του? Παράδειγμα απεγκατάσταση default εφαρμογών μπορούμε τώρα να κάνουμε? Τοποθέτηση κάρτας SD, φαντάζομαι αφού της κάνουμε fomat σε fat32. Πώς ελέγχουμε αν η κάρτα είναι οκ για να δεχτεί αρχεία? Αρκεί να την βλέπεις σαν extSdCard με κάποιο πρόγραμμα π.χ. ES Explorer? Μετά χρειάζεται να κάνεις partition στη sdstorage του τηλεφώνου? Στην extSD? Αυτά. Εγώ πάντως έχω κάνει τα παραπάνω βήματα ως το format της κάρτας, τη βλέπει κανονικά, έχω περάσει εκεί αρχεία (φωτό) αλλά δεν μπορώ να μετακινήσω εκεί εφαρμογές. Επίσης έχω εγκαταστήσει 745ΜΒ εφαρμογών στην κύρια μνήμη και λέει για κάποιες νέες εγκαταστάσεις ότι δεν είναι επαρκής ο χώρος.. Οπότε τί κάνουμε?
  4. Καλησπέρα φίλε, ίδιο τηλέφωνο - ίδιο πρόβλημα με μεταφορά προγραμμάτων στην sd. Εχώ κάνει root me framaroot και κατέβασα και 2 προγράμματα για μεταφορά στην sd το App2SD και το AppMgrIII αλλά τίποτα. Μάλιστα το ένα μου λέει ότι η sd μου δεν είναι κανονική μνήμη αλλά προσομοιωμένη. Υπάρχει κάπου η διαδικασία step by step?
  5. Κάτοχος του i8260 Core εδώ και μια εβδομάδα, πολυ καλές πρώτες εντυπώσεις από αυτονομία, οθόνη, επεγεργαστή, εργονομία & κάμερα. Πάντα για τα χρήματα που κοστίζει. Φαίνεται πάρα πολύ τίμιο τηλέφωνο για τον ελάχιστο χρόνο που το έχω. Αφού τέλειωσα με τις αρχικές ρυθμίσεις, την δευτερη μέρα το έκανα root έκανα τη μεταφορά των επαφών μου παρακάμπτωντας την κοινοποίηση τους στο gmail και συνέχισα με την παραμετροποίηση και την εξατομίκευση του τηλεφώνου. Σήμερα διαπίστωσα ότι η default εφαρμογή "πλοήγηση" είχε εξαφανιστεί. ? Έχει κανείς κάποια ιδέα πώς μπορώ να την επαναφέρω? Έψαξα στο site της Samsung, στο google και σε άλλα sites αλλά δεν βρήκα τίποτα. Κάθε βοήθεια δεκτή.:worry:
  6. καλησπέρα σε όλους, μια ερώτηση και από μένα, το i8260 έχει δέκτη gps ή μόνο μέσω σύνδεσης στο internet (a-gps)? ευχαριστώ
  7. Σαν νέος κάτοχος D2 με αγγλική rom (πρώην κάτοχος mio a701) να ρωτήσω δυο βασικά πράγματα γιατι ήδη άρχισα το σκάλισμα .. 1. Τι έιναι το SPL , τι ρόλο παίζει η εκδοσή του, και τι το HSPL? 2. Πως μπορώ να πάρω ένα full copy της ROM και όλων των settings που φοράει το μηχανάκι όπως το παρέλαβα και πως μπορώ να κάνω το πισωγύρισμα αν κάτι πάει λάθος κάποια στιγμή με το σκάλισμα? Οι απαντήσεις σας θα μου είναι πολύτιμες!
  8. Christos68

    iGO 2006

    γεια σας παιδια! μπορει να μου στειλει κανεις με pm το IGO MyWay 2006 plus 2007.03.26 γιατι ολα τα links που υπαρχουν στο forum δεν λειτουργουν!ευχαριστω πολυ
  9. Εγκατέστησα στο ΜΙΟ Α701 το Destinator 6.0.0 μια free beta έκδοση με ελληνικά που βρήκα. Θέλω να του εγκαταστήσω την v 6.1. , υπάρχει κάποιο update που μπορεί να μου κάνει τη δουλειά ή πρέπει να βρω 6.1 και που? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Public or PM.
×
×
  • Create New...