Jump to content

akispash

Members
  • Δημοσιεύσεις

    88
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by akispash

  1. Έχει κατεβάσει κάνεις την 11.0.6 που δίνει το downmi για global stable;428f5219cffe803e56ac59ef876df837.jpg

     

    Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  2. συνδέεσαι κανονικά στα δίκτυα; χωρίς ΙΜΕΙ δεν δουλεύει σαν τηλέφωνο...

     

    Δεν έχω πρόβλημα με τα δίκτυα.Και οι 2 κάρτες δουλεύουν κανονικά.Το πρόβλημα είναι σε μια εφαρμογή η οποία πριν δούλευε κανονικά τώρα δεν δουλεύει γιατί δεν αναγνωρίζει το ΙΜΕΙ.

  3. Από που την πήρες την συσκευή;

    Μερικές φορές λόγω προβλημάτων λογισμικού ή μετά από φλασάρισμα η συσκευή σας ενδέχεται να καταστραφεί ή να μπλοκαριστεί. Ομοίως, ο αριθμός IMEI της συσκευής μπορεί επίσης να καταστεί άκυρος ή να αφαιρεθεί κάτι που είναι πολύ ατυχές. Στο ίντερνετ υπάρχουν οδηγοί επαναφοράς.

     

    Η συσκευή αγοράστηκε από Ελλάδα.Όχι από info!Όλες οι αναβαθμίσεις έχουν γίνει ΟΤΑ.Αυτή τη στιγμή πατώντας το κωδικό *#*#4636*#*# μου δείχνει ίδιο ΙΜΕΙ (του πρώτου) και για τις δυο κάρτες ενώ με το *#06# δείχνει 0000.Δεν είναι ρουταρισμένη.Για ποιόν οδηγό μιλάτε.Κάποια βίντεο που είδα όλα θέλουν ρουτ τηλέφωνο.

  4. Ρε παιδιά μην ξαναλέμε τα ίδια! Σε EU έκδοση με android 10 που έχω εγώ παίζει κανονικότατα η ηχογράφηση κλήσεων! Ποτέ δεν σταμάτησε να λειτουργεί και με κανένα update! Το επιβεβαιώνει και κάποιος άλλος που έχει redmi note 7! εκτός αν εσείς οι ''άλλοι'' συζητάτε για άλλη συσκευή σε αυτό το νήμα...ή δίνεται βάση σε κάποιο σχόλιο που έγραψε κάποιος του οποίου η εγκαταστάση σε android 10 δεν έκατσε καλά με αποτέλεσμα bug ο οποίος μπορεί να είναι και ο μοναδικός...
    Μετά από λίγο ψάξιμο στις ρυθμίσεις του true phone βρήκα ότι είχε απενεργοποιημένο το κουμπί της ηχογράφησης στο πάνελ της εφαρμογής.Το συγκεκριμένο απενεργοποιήθηκε μετά από update της εφαρμογής.Οποτε επιβεβαιώνω και εγώ ότι η ηχογράφηση συνεχίζει να λειτουργεί με android 10 σε miui global 11.0.1.0 QFGMIXM.

     

    Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  5. Εμένα μια χαρά έρχονται οι ειδοποιήσεις. Το acr σταμάτησε να καταγράφει τις κλήσεις.

     

    Και σε εμένα το true phone δεν εμφανίζει πλέον το ''ηχογράφηση κλήσης''

  6. Τελικά δουλεύει η ηχογράφηση κλήσεων ναι ή όχι στα σίγουρα; 'Αλλος λέει ναι και άλλος όχι.

    Σε εμένα πριν την αναβάθμιση σε 10 την ώρα της κλήσης μου έβγαζε κουμπί για ηχογράφηση το οποίο δεν μου εμφανίζει τώρα.Είμαι με Global

    Μπορεί στην κινέζικη να το κρατάει ακόμα!

  7. Απλά με την τελευταία αναβάθμιση άλλαξε το εικονίδιο.01cf99be6fb8d15d1aa8fa89ff4a1e32.jpg

     

    Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    Μήπως έχει κάποιο θέμα με την EU γιατί σε μένα με την Global δουλεύει κανονικά.Όσο για το εικονίδιο δεν είδα καμία διαφορά.

  8. Καλησπερα παιδια.Μονο σε μενα βγαζει αθλιο σκαναρισμα εγγράφων η μαμισια εφαρμογη "σαρωτης"?Κανω κατι λαθος?

    Εχετε να μου προτεινετε καποια σωστη εφαρμογη για σκαναρισμα που να βγαζει τα εγγραφα και τις φωτογραφιες καθαρες και σωστες?

     

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appxy.tinyscanner&hl=en

  9. Κατάλαβα τι εννοείς!!!

     

    Εγώ τώρα έχω την 11.0.5.0 ( PFGMIXM)..

     

    Στο Downmi όμως την 11.0.7.0 την έχει μόνο σε ΕU έκδοση.

     

    Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση;;;

    Δεν έχει βγεί 0.7 για Mi ακόμα.

     

    Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  10. Ειχα εγκαταστησει την HyperCam3 και μου εβγαλε ενα θεμα.Οταν κανω ζουμ και βγαζω φωτογραφια δεν την αποθηκευει.Την απεγκατεστησα.Ποια hypercam ειναι αξιοπιστη να εγκαταστησω?Ειναι ευκολο να ποσταρει καποιος το λινκ για να την κατεβασω?

     

    ΥΓ.Κι ενα αλλο θεμα με τις φωτογραφιες και τα στιγμιοτυπα οθονης.Οταν τα επιλεγω για να τα ανεβασω σε καποιον φιλο στο messenger,δεν μου ανοιγει το messenger!Συμβαινει σε καποιον αλλο?

     

    Μπορείς να κατεβάσεις το Gcamator από play store και θα σου βρει την ποιο πρόσφατη GCam και θα σου την εγκαταστήσει εύκολα και γρήγορα!

  11. και στο δικό μου δεν ήρθε πάλι το μήνυμα από το 112 ενώ είχε έρθει το δοκιμαστικό τον ΑΥΓ 2019.

    Μάλλον, φταίει το ότι το έχω σε Ελβετία (δεν θυμάμαι αν το είχα εκεί και τον ΑΥΓ), το άλλαξα σε Ελλάδα και θα περιμένω το επόμενο.

    Και εγώ είμαι με EU (χωρίς την τελευταία αναβάθμιση)

    Και εγώ έκανα αλλαγή σε Ελλάδα και περιμένω το επόμενο καρδιακό τεστ!Το δικό μου δεν είναι με EU αλλά δεν νομίζω ότι αυτό παίζει ρόλο.

  12. Ε προφανώς τότε το σύστημα του 112 δεν λειτουργεί ακόμη σωστά. Την προηγούμενη φορά που ήμουν στην Αθήνα, μου ήρθε κανονικά και δύο φορές όπως προείπα. Σήμερα που ήμουν σε προάστιο των Αθηνών, δεν μου ήρθε καθόλου. Άρα μπαρμ******λα λειτουργεί σωστά και προφανώς εξαρτάται σε ποια κυψέλη είσαι συνδεδεμένος. Δεν λαμβάνουν δηλαδή το Alert του 112 όλες οι κυψέλες μετάδοσης.

     

    Και γιατί τότε στη γυναίκα μου ήρθε και τις 2 φορές το μνμ και στο δικό μου δεν ήρθε;Δεν νομίζω ότι είναι θέμα κυψελών.Μάλλον έχει να κάνει με το 112 και ίσως με κάποιες ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν όπως αναφέρεται στη σελίδα της ΓΓΠΠ : https://www.civilprotection.gr/el/eidopoiiseis-ekpompis-kypselis-se-android

    Μπορείτε να βρείτε το μενού μέσα από τις ρυθμίσεις γράφοντας στην αναζήτηση ''έκτακτης''

  13. Εμένα τις προάλλες μου είχε έρθει το alert και μάλιστα δύο φορές με διαφορά μισής ώρας. Σήμερα δεν μου ήρθε τίποτα. EU έχω.

    Περιοχή τι έχεις βάλει;Εγώ το έχω Ελβετία και δεν μου ήρθε ούτε σήμερα ούτε την πρώτη φορά!!

  14. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω ενεργό το bt και έχω κάνει και εκκαθάριση. Τίποτα. Τα ίδια. Σέρνεται...

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Να πιστεύεις άλλη φορά ότι λέει ο Χίος. Γιαυτό δεν σου ήρθαν τα μηνύματα άπιστε Θωμά ως τιμωρία. :lol:

    Προφανώς το σύστημα δεν λειτούργησε σωστά σε όλες τις κυψέλες στην επικράτεια γιαυτό δεν σου ήρθε το μήνυμα. Σε πολλούς δεν ήρθε.

    Θα πεθανουμε ολοιιιιιιιιιιιι.....................θα πεθανουμε όλοιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

  15. Ήρθε και σε εμένα,στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποιο σπαμ από κανένα σάιτ,μετά είδα ότι ήταν από 112

    Δηλαδή εγώ που δεν πήρα τι;Να αρχίσω να ανησυχώ.....μήπως σημαίνει κάτι.....ξέρετε κάτι και δεν το λέτε...πείτε ρε παιδιά.Να αρχίσω να πιστεύω αυτά που λέει ο Χίος;!!!!!!!:worry::worry::worry::worry:

  16. Κανονικά έχει ειδοποίηση. Είμαι με την πρόσφατη αναβάθμιση

     

    Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    Και εγώ το ίδιο αλλά δεν μου έβγαζε ειδοποίηση ούτε με τις προηγούμενες.Ούτε κάν το λεντ δεν ανάβει.Σε όλες τις άλλες είδοποιήσεις ανάβει κανονικά.Μόνο στις κλήσεις έχω πρόβλημα!

  17. Ειδοποίηση για αναπάντητες κλήσεις έχετε;Δεν μου εμφανίζονται ποτέ ,παρά μόνο αν ανοίξω την εφαρμογή για να κάνω κλήση και τυχαία την δω!Υπάρχει κάποια ρύθμιση;
  18. Για του λόγου το αληθές....σπίτι με χάλια σήμα δουλεύει ταυτόχρονα και στις δύο κάρτες(Cosmote).f9566f9411eddf1cfd41b454f98e15c5.jpg

     

    Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  19. φαντάζομαι τα security updates δε σας αφορούν εσάς;

    Τα security updates θα γίνουν ασχέτως τις version του λειτουργικού.Και μην ξεχναμε τα προβλήματα ασφάλειας έχουν να κάνουν και με τον τρόπο τον οποίο χρησιμοποιείτε η συσκευή.Εμένα πάντως μου λείπει το κουμπί wps ασχέτως αν το βγάλαν για "λόγους" ασφαλείας!!!!

  20. Θα την κρατήσω έτσι όσο πάει...η ηχογράφηση και το ξυπνητήρι κάνει τη διαφορά για μένα από τις άλλες εταιρείες... Οθόνες κάμερες και τα λοιπά είναι όλα μέσες άκρες τα ίδια ...

    Με την 11.0.5.0 η ηχογράφηση δουλεύει.Το ξυπνητήρι πάλι με κλειστό το κινητό..όχι!

×
×
  • Create New...