Jump to content

BackDoo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by BackDoo

  1. ειναι μερικες μερες που το προμηθευτηκα δωρεαν λογω υπαρξης εταιρικου συμβολαιου ... καπου ειχα διαβασει οτι υπαρχει τροπος ,αν και ανεπισημος ,να δεις και να προσθεσεις εαν θες αριθμους για να εχουν προσβαση μεσω του "τελιου σηματος " απο την ιστοσελιδα του myaccount . εκανα λογαριασμο στο myaccount businness αλλα δε μπορω να βρω που ακριβως ειναι το "αριθμοι μου" ξερει κανεις ?
  2. το βγαζω στο μπαλκονι ανοιγω την εφαρμογη του gps κανω και συνδεση μεσω wifi αλλα τπτ ... θελει αναγκαστικα gprs ? πως το ενεργοποιω ? (cosmote etairiko)
  3. τι πρεπει να κανεις για να δουλεψει το gps ? εχω φορτωσει χαρτες με το maploader ανοιγω την εφαρμογη ... περιμενω να συνδεθει το gps αλλα τπτ.. η κιτρινη μπαρα αναβοσβυνει συνεχως . μονο μια φορα τα καταφερα που το ειχα αφησει ανοιχτω κανενα τεταρτο ... γιατι μου ζηταει συνδεση οταν ξεκιναει η εφαρμογη ?
  4. το εγκατεστησα μολις ! εστειλα μνμ μου εστειλαν το λινκ το κατεβασα κ οκ δεν εκανα καμμια επιπλεον ρυθμιση φενετε να δουλευει αν κ δεν εκανα συνομιλια ακομα . το παραξενο ειναι οτι κανω κληση στο αλλο μου κινητο (cosmote) κ κανει κληση κανονικα ? ειναι φυσιολογικο ? αφου δεν εχω βαλει κρεντιτ ,δε πιστευω να εχει καμμια κρυφη χρεωση πουθενα ? κανενα τιπ για τον τροπο λειτουργειας του ? αμα δουλευει ειμαι ενταξει ? δε χρειαζομαι τπτ αλλο να κανω ? πολυ απλο μου φανεικε *επηρεαζει το τηλεφωνο ρυθμισεις κτλ γιατι κατι λεει οτι χρησημοποιει τον καταλογο μου κ σαν να παρατηρησα να αναβει το σημα διαθεσιμοτητας wifi ?
  5. δεν μπορω να συνδεθω σε δικτυα που ειναι κλειδωμενα ειτε ειναι με wap η wpa . το δοκιμαζα με το δικο μου ρουτερ (philips) κ καταφερνω να συνδεθω μονο οταν το wifi ειναι χωρις ασφαλεια . οταν το δικτυο εχει wεp/wpa oταν του παταω να συνδεθει γραφει γινετε συνδεση μεσω "****ταδε " κ amesws meta βγαζει ανυπαρκτο wlan . ti μπορει να φταιει ?
  6. οτι να ναι... αλλα γραφουν στη μια κ αλλα στην αλλη... κοιτα εδω που λεει διαχειρηση ισχυος
  7. μπορειτε να μου πειτε το κοδικο του μοντελου της μπαταριας του δικου σας ε65 ;; η nokia.com στα τεχνικα χαρακτηριστικα του κινητου δινει την μπαταρια με κοδικο BP-5F ενω εμενα εχει BL-5F (αυτη που δινει οτι εχει το Ν95 δλδ)
  8. ενα προγραμμα του εχω βαλει μονο (irremote) τπτ αλλο.. το κινητο ειναι λιγων ημερων δεν ειναι καθολου φορτομενο το μονο που ειναι φορτομενο ειναι ο καταλογος που περαστεικε με restore . δε τρεχει τπτ εκεινη την ωρα που το παθαινει κ δεν μπορεις να πατησεις τπτ εκτος απο τερματισμο. (η οθονη φενετε κλειστη μεχρι να οατησεις το on/off εξαλου) btw σημερα μου το εκανε μολις τελειοσα την αποστολη ενος sms κ το εκλεισα με το slide . αν ζητησω αντικατασταση ποια θα ειναι η αντιμετοπιση ? θα παρω τα "γνωστα" 2 ? αν κ δε νομιζω οτι ειναι θεμα ιου ουτε θεμα bt πειτε ποιο ειναι καλο A-Virus. εξαλου εγω παντα ανοιχτο το εχω λογω οτι στο αμαξι εχω το handsfree αλλα αν υπαρχει προβληαμ που ειναι ανοιχτο το bt τοτε ειναι για πεταμα κ κατι αλλο η πλοηγηση στο μενου του κινητου ειναι δυνατον να ειναι πιο αργη απο το 6630 ? (πχ οταν γραφεις ενα μνμ κ κυριως στο μυνημα οταν πατας " * " για να σου βγαλει τα συμβολα ειναι λες κ κρατας το πιο αργο αργοστροφο symbian που υπαρχει ,αποκριση στα κλικ χαλια δλδ ) αυτο το ειχα παρατηρησει κ πριν του κανω αναβαθμιση αρα δε φταιει η αναβαθμιση που του εκανα ...
  9. ρε παιδια το εχω μερικες μερες το κιν. εχω παρατηρησει μερικες φορες οταν μιλαω κ οταν το κλεισω για να τερματισω τη κληση με το slide τρωει κολημα ,κρασαρει . κ πρεπει να πατησεις το on/off να παρει μπρος . οταν το πατας φενεται για λιγο η οθονη με 8αμπαδα,σιγα σιγα σβυνει κ μετα κανει ρισταρτ .(ολα αυτα μετα που πατησεις το on/off) μου το εχει κανει καμποσες φορες το εχει παρατηρησει κανεις αλλος? να σημειοσω οτι ειναι ουτε 10 ημερων ,προσφατα αναβαθμισμενο και με καινουργια sim . :cry: η μπαταρια δεν μου εχει βγαλει 2 μερες ολοκληρες ακομα ..
  10. την ειχα ξεχασει αυτη τη ρυθμιση τελειως ,πηγε το μυαλο μου μονο οτι το προβλημα ηταν απο την αναβθμιση . ολα οκ ! ευχαριστω
  11. το 6630 που εχω του εκανα αναβαθμιση με το τροπο που περιγραφεται παραπανω γιατι μετα απο αναβαθμιση ειχα χασει κ εγω τα ελληνικα αφου το κινητο ηταν αγορασμενο απο εξωτερικο. το προβλημα ειναι οτι μεν ξαναβρηκα το ελληνικο μενου με την αλλαγη του product code κ την αναβαθμιση μετα αλλα οταν παω να γραψω ενα sms βγαζει μονο λατινικα ... υπαρχει λυση ?
  12. ειναι καποιες συγκεκριμενες προδιαγραφες που πρεπει να κοιταζω οι ολες οι microSD μου κανουν ? (πχ το 6630 επρεπε να ειναι DualVoltage αλλιως δε δουλευε)
  13. ok ευχαριστω πολυ !!! να υποθεσω πως οταν θελω να κανω sighn μια αλλη εφαρμογη απλως βαζω μεσα στο φακελο το sis που θελω κ κανω edit to bat κ το τρεχω ... παλι ευχαριστω
  14. θα μπορουσες να μ πεις κ τι το κανω αυτο ?
  15. αυτο ειναι πες μου ανμπορεις και την διαδικασια να το ksanaxrhsimopoiw to idio cert ... κ κατι αλλο τα 3 αρχεια που κατεβασα στην αρχη κ εβαλα στο φακελο δε τα χρησημοποιησα πουθενα πειραζει ?
  16. δεν μπορω να εγκαταστησω το προγραμμα που αναφερεται στο βημα 2 του οδηγου . (εχει ενα εικονιδιο με ενα κλειδι κ πατωντας διπλο κλικ δε κανει τπτ απολυτως απογοητευτικα δεν τρεχει με τπτ αυτο το .exe εκανα κ ρισταρτ το ξανακατεβασα το κατεβασα κ απο αλλου τα ιδια.... ενταξει τελικα βρηκα ενα που δουλεψε κ εφτασα μεχρι το βημα 9 ( τα 4 αρχεια) τωρα τι πρεπει να στειλω για να μου κανει καποιος sighn ?
  17. και πειτε ποιες ειναι καλες μαρκες για καρτα μνημης ... σκεφτομαι για 1gb μου ειναι αρκετα . απλως δε θελω να τη πατησω οπως με το 6630 που ηταν πολυ αργη .(δε ξερω αν εφταιγε η καρτα η συγκεκριμενη παντως ηταν ποιο αργο το κινητο σε σχεση με τη μαμισια κ πιο αργη στο write,mia 512 htan)
  18. ρε παιδια δε μου δεχεται κανενα email εμενα ,ουτε τις οτενετ . υπαρχει καποιος αλλος τροπος να παρακαμφθει αυτη η διαδικασια ? κ τι στοιχεια πρεπει να δοσω για μου κανει καποιος sighn καποια εφαρμογη . τουλαχιστον μετα θα μπορω να περασω κ αλλες με το ιδιο αρχειο η πρεπει καθε φορα να κανω sighn ? ας πει κανενας 2 3 πραγματα γιατι τα χω δει λιγο σκουρα
  19. μπορω να συνδεθω μεσω wifi και να κανω browse τα αρχεια που ειναι shared σε καποιο pc με ασυρματο ρουτερ?(οπως το κανω πχ απο το λαπτοπ στο desktop?) γενικως να ανταλαξω αρχεια απο το κιν με καποιο pc που εχει wifi ?
  20. πηγα κ την αλλαξα πριν λιγο για καλο κ για κακο. μου το ειπαν κ στο καταστημα που πηγα.τουλαχιστον θα ξερω οτι ειναι new κ δεν θα υπαρχει προβλημα απο αυτη τη μερια.
  21. μολις πριν λιγες μερες απεκτησα το κινητακι . εχω καποιες αποριες . πρωτον επειδη εχω προβλημα με τη μπαταρια δεν μου κραταει ουτε 2 μερες (με πολυ χρηση+BT handsfree 1μιση με το ζορι) ειναι φυσιολογικο ? οσον αφορα τις λειτουργειες του τηλ. και το wifi ,κανει συνεχως σαρωση για δικτυα ? γινεται να ειναι ανενεργο ? υπαρχει κανενα tweak/tip για να κραταει πιο πολυ η μπαταρια ? (καπου σαν να ειχε παρει το ματι μου κατι για themes που κανουν εξοικονομιση μπαταριας ) ακομα παρατηρω οτι σε σημεια που με το παλιο μου κιν (6630) μιλουσα αυτο βγενει εκτος σηματος εκει μπορει να γινει τπτ ? θυμαμαι υπηρχε ενας κοδικος για νοκια που αφορουσε την ποιοτητα του σηματος κ την μπαταρια . μπορει να γινει τπτ απο εκει ? η sim μου ειναι παλια κ μου ειπαν οτι μποερι να χρειαζεται να την αλλαξω για να μη μου κανει κατι κοληματα που κανει που κ που . (μπορω να το τσεκαρω αυτο?να μην αλλαζω τσαμπα) αν την αλλαξω θα βελτιωθει τπτ απο τα αλλα προβληματα που εχω |? επισης ουτε αναβαθμιση του εχω κανει ειναι με την αρχικη του εκδοση αν του κανω θα διορθοθει τπτ απο τα παραπανω ? υπαρχει καποιο λινκ με αναλυτικες οδηγιες πως θα του κανω ?
  22. τελικα βρεθεικε λυση ... εφαγα μια αναλαμπη οτι οταν προσπαθουσα να στειλω το mms μου εβγαζε κατι οτι η μνημη ειναι πληρης κ ετσι κολησε ... ειπα μηπως εγινε τπτ στη sim . εβαλα λοιπον μια αλλη sim ,ανοιξα το κιν k το μνμ εσβυσε κανονικα χωρις προβλημα.:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :D
  23. με το pcsuite αν κανεις back up την μνημη του τηλ οπου συμπεριλαμβανει κ τα μυνηματα, οταν κανεις restore επαναφερει κ το προβληματικο ... (λογικο..) απο το message menou του pcsuite το προβληματικο δε το βλεπεις μου εμφανιζει το outbox αδειο . κ αν κανω refresh μου βγαζει καποια error οτι δε μπορει να κανει refresh επειδη δεν ειναι συχρονισμενο το τηλ η ημ/νια δεν ειναι ρυθμισμενη (ειναι ολα οκ) προφανως επειδη δε μπορει να το διαβασει ...ποιος ξερει... τα αλλα μυνηματα εισερχομενα κτλ τα εμφανιζει κανονικα ισως κολλαει στο συγκεκριμενο κ βγαζει κ το error. εχω βρασκυκλοσει με αυτο το θεμα :cry:
  24. με ολα τα πειραματα που εχω κανει εχω καταληξει στο συμπερασμα ,χωρις να ξερω αν ειναι σωστο,οτι πρεπει να κανεις edit το index αρχειο που ειναι μεσα στο mail folder γιατι αυτο μου φενετε ειναι που κανονιζει τι φενετε στα εισερχομενα μεσα απο το μενου ετσι ειναι ?
  25. το εκανα πριν σε ολο το mail folder αυτο με τα attributes ,αν κ ηταν στο off ηδη εγω το εκανα read only : on και μετα παλι off . apo to mailbox αν τα μαρκαρω ολα τα αρχεια δε μου βγαζει επιλογη attributes. ειμαι πεπεισμενος οτι καπως θα υπαρχει τροπος αλλιως δε θα ασχολιομουν τοσο. ειναι κ τα μυνηματα που δε θελω να χασω ειδικα τωρα που εχω απλετο χωρο με την καινουργια καρτα ,κριμα ειναι. ***υπαρχει καποιο προγραμα να ανοιξει το back up αρχειο του pc suite(btw απο το μενου του pc suite το outbox ειναι κενο) και να επιλεξεις τι θα κανεις restore? η καποιος τροπος τελως παντων να σοσω επιλεκτικα τα μυνηματα καπου, να κανω φορματ στη συσκευη κ μετα να τα επαναφερω πισω ?
×
×
  • Create New...