Jump to content

kanu

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kanu

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

kanu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. kanu

    Doogee DG450

    Γεια σας φίλοι μου. Έχω το Doogee dg450 και μου εχει καεί η οθόνη του. Αν ξέρει κάποιος που μπορώ να αγοράσω παρακαλώ όπως με βοηθήσει
  2. Καλησπέρα παιδιά και μπράβο για την δουλειά και τις πληροφορίες που μας δίνεται! Θα ήθελα να ρωτήσω αν στο τηλέφωνο s7582 μπορώ να το κάνω remote control σε samsung tv όχι smart . Η τηλεόραση που έχω είναι η UE32J4100AWXXH. Έχω δοκιμάσει πολλά app αλλά είναιοόλα για smart tv και όλα μέσω wifi.
  3. kanu

    Sony Xperia™J

    Και παλι σε ευχάριστο. Το flashtool for xperia ; Step by step γίνεται? Είμαι λίγο ψιλό άσχετος με της ορολογίες αυτες.
  4. kanu

    Sony Xperia™J

    Σε ευχάριστο πολύ φιλέ μου. Μια βοήθεια ακομη. Θα μπορω να το κάνω μόνος μου η θέλω και υποστήριξη απο εναν που κατέχει απο υπολογιστές? Ποιο βίντεο να ακολούθησω?
  5. kanu

    Sony Xperia™J

    Γεια σας παιδιά. Έχω ενα Xperia J T26i. Το έχει φέρει ο αδελφός μου απο Λονδίνο και είναι κλειδωμένο στην εταιρία Ο2. Του βάζω κάρτα sim Cosmote και μου ζητάει κωδικό ξεκλειδωματος κάρτας sim.Εκανα μια έρευνα στο ίντερνετ και κάποια sait θέλουν 50 με70 ευρώ για να μου στείλουν τον κωδικό. 70 ευρώ δεν κανει το κινητό αυτό σήμερα. Αν ξέρει κάποιος ας με βοηθηση στον αν αξίζει τον κόπο να ασχολιθω με το θέμα. Ευχάριστο και περιμένω νέα σας!
  6. kanu

    Sony Xperia™J

    Γειά σας παιδιά. Είμαι νέος στο forum αλλά όχι και νέος στην ηλικία. Έχω ένα xperia j T26i από Αγγλία O2 εταιρεία και είναι κλειδωμένο. Δεν μπορώ να βάλω κάρτα Cosmote. Μπορώ να κάνω κάτι?
  7. kalispera se olous. exo to samsung e790 kai den mporo na fortoso games. an kseri kapio as mou pi. efxaristo
×
×
  • Create New...