Jump to content

s80johnny

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About s80johnny

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

s80johnny's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Για όποιον έχει σχετικό πρόβλημα (αν και δεν αφορά αποκλειστικά το Lumia 610) η λύση ήταν πράγματι αυτή - όλα λειτουργούν κανονικά πια.
  2. Μόλις με ενημέρωσαν από την Cosmote ότι, επειδή η αλλαγή της συσκευής έγινε μετά την εγκατάσταση και αρχική λειτουργία του 'τέλειου σήματος', πρέπει να ξε-δηλωθεί και να ξανα-δηλωθεί ο αριθμός που αντιστοιχεί στην sim (παρόλο που παραμένει ίδιος) για να αναγνωρίζεται από την κεραία του 'τέλειου σήματος'. Αν δουλέψει τελικά θα το αναφέρω κι εδώ, μήπως κάποιος αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα.
  3. Κατ' αρχήν, ευχαριστώ για τη βοήθεια! Στη sim δε θα έπρεπε να είναι ενεργοποιημένο ήδη; Τουλάχιστον από την Cosmote (που δική τους είναι η sim στο κάτω κάτω) δεν μου το πρότειναν ως πιθανό πρόβλημα..
  4. Δυστυχώς, δεν έχω άλλο κινητό με mini sim που χρησιμοποιεί το Lumia.. :(
  5. Γνωρίζει κανείς με ποιον τρόπο θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί μόνιμα η επιλογή 3G (αποκλειστική σύνδεση δικτύου μέσω 3G και όχι 2G); Έχω το cosmote τέλειο σήμα στο υπόγειο, το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά με 3G, όμως (αν δεν έχω κάνει κάποια λάθος ρύθμιση) το κινητό είναι μονίμως εκτός δικτύου. [το router του τέλειου σήματος το έχω δοκιμάσει με άλλες συσκευές και δουλεύει, άρα το πρόβλημα πιθανολογώ ότι είναι στις ρυθμίσεις του κινητού].
  6. Παιδιά, συγγνώμη που αναφέρω ξανά το ίδιο πρόβλημα.. Έχω το Ν78 (μέσω Vodafone) εδώ και τέσσερις μέρες και ήδη έχει χάσει δύο φορές την ημερομηνία και μία φορά την ώρα. Το πρωί όταν χτυπάει το ξυπνητήρι, μετά από λίγο η ημερομηνία μεταφέρεται από μόνη της 7 ολόκληρες μέρες μετά, ενώ σήμερα μεταφέρθηκε και η ώρα μία ώρα μετά! Είχα διαβάσει κάπου στις πρώτες σελίδες αυτού του topic που κάποιος πρότεινε ότι το πρόβλημα αντιμετωπίζεται εάν αντί να κλείνεις το κινητό το βράδυ να το βάζεις στο προφίλ "εκτός σύνδεσης", αλλά αυτό δεν είναι λύση.. Επικοινώνησα με τη Nokia και μου είπαν να το πάω από εκεί γιατί δεν έχουν ξανακούσει αυτό το θέμα (αν είναι δυνατόν, στο internet βρήκα δεκάδες posts με το ίδιο πρόβλημα, αλλά καμία λύση). Εν τω μεταξύ, φοβάμαι να κάνω αναβάθμιση γιατί όπως μου είπαν στη Nokia "εάν το κινητό δεν είναι ελληνικό, τότε θα χάσει την ελληνική γλώσσα.." :wacko: Αλλωστε, είναι σίγουρο ότι το πρόβλημα έχει λυθεί σε κάποια από τις επόμενες εκδόσεις λογισμικού; (έχω την προσαρμοσμένη έκδοση 13.052.254.4) Οπότε, πριν περάσω από το σερβις μήπως εν τω μεταξύ έχει βρει κάποιος μία λύση στο πρόβλημα αυτό; (για να σας προλάβω, έχω ήδη απενεργοποιημένη την αυτόματη ενημέρωση ώρας) Ευχαριστώ!
  7. Ένα ακόμα κακό είναι ότι δεν έχω απόδειξη αγοράς, γιατί ήταν κι αυτή μέσα στην τσάντα (...), οπότε δε νομίζω ότι έχει νόημα να πάρω την αντιπροσωπεία, σωστά δεν τα λέω;
  8. Ε ναι, έπεσα θύμα κλοπής του φορητού μου υπολογιστή.. Για πρώτη φορά το ξέχασα μέσα στο αυτοκίνητο τη νύχτα και μετά από μία αποτυχημένη προσπάθεια να παραβιαστεί η κλειδαριά, οι επίδοξοι (και επιτυχημένοι τελικά) δράστες έσπασαν το τζάμι και βούτηξαν την τσάντα με τον φορητό. Η κλοπή έγινε στη Λ.Κύπρου του Δήμου Παπάγου (ύψος σταθμού Μετρό Εθνικής Άμυνας) μεταξύ Πέμπτης 10/4/2008 και Σαββάτου 12/4/2008. Δεν έχω ελπίδες (!) αλλά εάν κάποιος ακούσει για ένα laptop Toshiba Satellite P105-S5XXX (δε θυμάμαι τα τελευταία νούμερα) Intel Core 2, 17'' οθόνη, 2GB RAM,120GB HDD και (το πιο πρωτότυπο) μηχανισμό αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων παρακαλώ ας με ενημερώσει μέσω προσωπικού μηνύματος. Δε σκοπεύω να "κυνηγήσω" κανέναν, απλά ελπίζω μήπως (για μία φορά στη ζωή μου) σταθώ (πολύ!!!) τυχερός. Ευχαριστώ που σπαταλήσατε το χρόνο σας να διαβάσετε το μήνυμά μου! Υ.Γ. Πήρα την απόφαση να στείλω αυτό το μήνυμα σε διάφορα forum, καθώς είμαι πεπεισμένος για τη δύναμη του διαδικτύου και την καλοπροαίρετη βοήθεια της συντριπτικής πλειοψηφίας των χρηστών του.
  9. Οκ, ευχαριστώ! Αυτο το εκνευριστικό beep κάθε 5 δευτερόλεπτα είναι δυνατό να οριστεί να χτυπά πιο σπάνια (π.χ. κάθε 30 δευτερόλεπτα) ή να απενεργοποιηθεί τελείως;
  10. Παιδιά, ξέρει κανείς πώς μπορώ να κάνω εγγραφή της τρέχουσας συνομιλίας; ( δηλαδή όταν μιλάς με κάποιον να ενεργοποιήσεις την ηχητική εγγραφή - το έχει κάνει κανείς; γίνεται; )
×
×
  • Create New...