Jump to content

antonyo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About antonyo

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

antonyo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κι εγώ έχω πρόβλημα με μία transcend 4gb. Tης έχω κάνει ήδη δύο φορές format από το κινητό! Ενώ έδειχνε ότι η κάρτα ήταν φορτωμένη δεν μου άνοιγε τα αρχεία (φωτο, βιντεο και mp3). Αν μου το κάνει και τρίτη θα πάρω μια sundisk. Εγώ το N82 πήρα την Μ.Πέμπτη σε μαύρο και διαπίστωσα ότι έχει φορτωμένη την έκδοση 20.0.062 οπότε μάλλον είμαι τυχερός. Οταν ολοκληρώσω το Crash Test θα σας γράψω και άλλες εντυπώσεις!
  2. Σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες ΡΡ6210.
  3. Σκέφτομαι να βάλω και Vodafone σταθερό στο σπίτι και να κρατήσω τον αριθμό που ήδη έχω από τον ΟΤΕ. Γνωρίζει κανείς εάν το διάστημα που θα χρειαστεί για να γίνει αυτό έχει να κάνει με την περιοχή? Μένω Αργυρούπολη. Ισχύει το ίδιο και το ADSL? Και κάτι τελευταίο που δεν το είδα πουθενά εδώ. Εχει αναρωτηθεί κανείς εάν ο συγκεκριμένος εξοπλισμός (voice & router) εκπέμπουν κάποια ακτινοβολία μέσα στο σπίτι από την στιγμή που στην ουσία λειτουργούν ως ασύρματοι δέκτες? Πόση είναι αυτή? Μήπως είναι ασήμαντη (όπως π.χ. ενός ραδιοφώνου)? Εχω δύο μικρά παιδία σπίτι (το ένα νεογέννητο) και έχω λόγους να ανησυχώ.
  4. Συμφωνώ για Nightwish. Εκπληκτική φωνή έχει και η τραγουδίστρια των Incubus Sucubus της οποίας μου διαφεύγει το όνομα!
×
×
  • Create New...