Jump to content

tilias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tilias

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

tilias's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Συνεχίζονται τα κινέζικα στα μηνύματα στην έκδοση 30s
  2. Καλησπέρα Υπάρχει τρόπος να περάσουμε το letvnotes στην 30s? Είχα σημειώσεις στην 26s που δεν τις βλέπω πλέον. Επιπλέον στην κάμερα που έχει μέσα ή 30s, υπάρχει τρόπος να ρυθμίσεις την ποιότητα των megapixel?
  3. Μπορεί να μπει κατευθείαν πάνω από την 30s που μόλις έβαλα?. Επίσης χάθηκε το letvnotes που είχα αρκετές σημειώσεις. Υπάρχει κάπου να το εγκαταστήσω?
  4. Καλησπέρα παιδιά Έχω ένα Χ829 στο οποίο παλιότερα έβαλα την 5.9.026s προσπαθώντας να φτιάξω το προβλημα με το fingerprint το οποίο σταμάτησε να δουλεύει ξαφνικά. Δεν διορθώθηκε και δεν ξανασχολήθηκα. Τα κυριότερα προβλήματα ήταν ότι η ταχεία φόρτιση μένει πάντα ενεργοποιημένη ακόμη και με κλειστή την επιλογή,(το διαπίστωσα με μετρητή mah + Volt) με αποτέλεσμα να καταστραφεί η μπαταρία. Άλλαξα μπαταρία και χρησιμοποιώ απλό φορτιστή χωρίς fast charge από τότε. Από τότε ενώ η κάμερα δουλεύει με σκοτεινές κάπως φωτογραφίες στην κυρίως εφαρμογή στις άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιούν την κάμερα (Viber, office lens, spycamera κλπ) υπάρχουν πολλά προβλήματα με αποτέλεσμα να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτές τις εφαρμογές. Αν μεταβώ στην CN-30s Latest V14 06.06.2018_le_x2 ή στην MIUI9 Nougat Stable-CN-9.5.2.0-V8e_FULL_ROM## - 05.16.2018 θα έχω λύση στο πρόβλημα ή θα πρέπει να πάω στην αρχική Κινέζικη rom? Υπάρχει λύση στο fingerprint sensor? Ευχαριστώ
  5. Καλησπέρα σε όλους. Χθες έβαλα σε ένα 829 τη rom του grisbal "26s Debloated" από την μανισια 16 που είχε . Δεν ξερω αν είναι η πιο κατάλληλη..απλά μου έβγαλε πολλά κινέζικα ραντεβού που εγώ δεν είχα φυσικά στο ημερολόγιο και δεν υπάρχει τρόπος για σύνδεση στις υπηρεσίες της Leeco. Κατι επίσης αρνητικό είναι ότι έχω πάντα ελεύθερη μνήμη 1.2 - 1.8 όταν στην μανισια είχα 1.6 - 2.2 (από 4 gb). Επίσης ο λόγος που την έβαλα ήταν γιατί διάβασα ότι θα δούλευε το fingerprint το οποίο τελικά δεν δούλεψε. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
×
×
  • Create New...