Jump to content

neni_eleni

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by neni_eleni

  1. Γειά σας παιδιά και από μένα! Σκεφτόμουν να πάρω κι εγώ αυτό το κινητό... αλλά...η μικρή χωρητικότητα μηνυμάτων είναι ένα πρόβλημα... Ξέρει κανείς εάν υπάρχει κάποιο άλλο dual sim κινητό στην αγορά ή αν αναμένεται??? Επίσης, σε περίπτωση που πάρει κανείς κινέζικο κινητό υπάρχει η δυνατότητα να του περάσει ελληνικά???
  2. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθεια.... αλλά μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα.... Το θέμα είναι ότι το έκανα αυτό αλλά... δεν μου επέτρεπε να βάλω γράμμα. Μια και βρήκα λύση στο πρόβλημα είπα να γράψω εδώ για να βοηθήσω και άλλους να βρουν λύση σε παρόμοια προβλήματα! Το κλειδί ήταν ότι ο σκληρός αυτός είναι δικτυακός... αυτό σημαίνει ότι για να μπορεί να παίρνει κάποια IP και να τρέχει ένα πρόγραμμα απομακρυσμένης λειτουργίας θα πρέπει να έχει πάνω κάποιο λειτουργικό... Ψάχνοντας ανακάλυψα ότι ήταν φορμαρισμένος με κάποιο linux... Ο μόνος τρόπος λοιπόν για να δω τα δεδομένα μου είναι κάποιος explorer που βλέπεις linux από windows... Αυτά!! Ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια! :)
  3. Γεια σας παιδιά κι από μένα... Έχω μεγάλο πρόβλημα! Είχα αγοράσει έναν εξωτερικό σκληρό Ethernet WD (My book 500Gb) το κουμπί On/Off του κουτιού. Χρειαζόμουν τα δεδομένα μου και έτσι αποφάσισα να τοποθετήσω το σκληρό σε μια καινούργια USB θήκη. Όταν πλέον συνέδεσα τον σκληρό στο καινούργιο κουτί και στο PC, ενώ το PC αναγνωρίζει το δίσκο δεν με αφήνει να τον ανοίξω, δεν του δίνει γράμμα.... Πως μπορώ να ανακτήσω τα δεδομένα μου??? Είναι μεγάλη ανάγκη.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας!
  4. Γειά σας παιδιά κι από μένα!!! Θα ήθελα την βοήθεια σας.... Σκέφτομαι να αγοράσω κι εγώ το συγκεκριμένο κινητό...και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα... Όσοι το έχουν θα ήθελα να βοηθήσουν... Θα ήθελα να ξέρω: 1. από αυτονομία η μπαταρία του πως τα πάει? 2. ο τηλεφωνικός κατάλογος πως είναι? επιλέγει αν θες τις επαφές από SIM ή από συσκευή ή και τα 2?? και αν ναι, πως ακριβώς γίνεται... αν βλέπεις επαφές από SIM και από τις 2 SIM φέρνει τις επαφές? 3. Από μηνύματα πόσα περίπου μπορεί να αποθηκεύσει? Το Ε900 είχε θέμα με αυτό (το πολύ 150 μηνύματα χωρούσε και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα)... 4. Δέχεται mp3 ως ήχο μηνύματος? Κάποιος από όσους το χρησιμοποιούν... ας βοηθήσει παρακαλώ πολύ!!! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...
  5. Thanks, αν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση θα ήμουν υπόχρεη μια και είχα ένα παλαιότερο Plantronics αλλά δεν με βόλευε στο αυτί... Βέβαια μπορεί αυτά να είναι διαφορετικά αλλά αν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση... θα με ενδιέφερε!! Ευχαριστώ πολύ
  6. Γειά σε όλους και από μένα... Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας... Χρειάζομαι ένα Bluetooth handsfree για επαγγελματική χρήση, πράγμα που σημαίνει ότι είναι αναγκαίο να έχει αρκετή αντοχή μπαταρίας. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να συνδεθεί απρόσκοπτα με 2 συσκευές, εκ των οποίων η μια είναι ένα HTC PDA και η άλλη -προς το παρόν- ένα Sony Ericsson K770i. Τέλος θα ήθελα να είναι ιδιαίτερα άνετο στο αυτί και να έχει καλή ακουστική... Η βοήθεια σας θα είναι πραγματικά πολύτιμη!!! Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων... :) :) :rolleyes: :)
  7. Γεια σας παιδιά! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας... Θέλω ένα αξιόπιστο Bluetooth Handsfree με άριστη συμβατότητα με το Sony Ericsson w300i. Είδα στο e-shop το plantronics Explorer 330 είναι και σε πολύ καλή τιμή. Αυτό που θέλω είναι είναι να μου πείτε τη γνώμη σας. Είναι καλή επιλογή?? Θα είναι 100% συμβατό με το κινητό?? Περιμένω σχόλια.... Ευχαριστώ πολύ!! :)
×
×
  • Create New...