Jump to content

Host505

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Host505

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Host505's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Host505

    Cubot S200

    Θες να πεις ότι πριν το root δεν συνέβαινε? Δεν νομίζω γιατί εγώ χρησιμοποίησα αρκετά την v8 αρουτάριστη και συνέβαινε και τότε, άρα δεν φταίει το root, μάλλον bug της ROM είναι (στην καλύτερη...).
  2. Host505

    Cubot S200

    Παιδιά μάλλον έχει bug το κινητό, και στο wifi και στα mobile data, γι'αυτό δεν συγχρονίζει πάντα το gmail. Όταν χαθεί το σήμα και ξανασυνδεθεί, είτε wifi είτε mobile data, δεν έχει internet (παρόλο που δείχνει συνδεμένο). Για να ξαναέχεις internet πρέπει να απενεργοποιήσεις/επανενεργοποιήσεις το wifi/mobile data. V8 rooted, δεν πρόλαβα να το διαπιστώσω στα παλαιότερα firmwares.
  3. Host505

    Cubot S200

    Ναι οκ, δεν είναι αυτό το πρόβλημα όμως. Δεν νομίζω πως το (κανονικό) android λειτουργεί με αυτό τον τρόπο, να σου κάνει την εξωτερική κάρτα default χώρο αποθήκευσης δεδομένων εφαρμογών, προσωρινών αρχείων, downloads και δεν ξέρω τι άλλο. Κάτι τέτοιο καθιστά την κάρτα ΜΗ αφαιρούμενη. Στην 4.2.2 πάντως δεν γινόταν αυτό, δεν ξέρω αν πρόκειται για feature της 4.4 αλλά δεν νομίζω, μάλλον για πατάτα της cubot το κόβω.
  4. Host505

    Cubot S200

    Έχει βάλει κανείς microsd? Εγώ έβαλα, και έγινε το εξής: Όρισε την microsd σαν sdcard0, και την εσωτερική (το υπόλοιπο partition της nand μετά το /system δλδ) σαν sdcard1. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι εφαρμογές να εγκαθίστανται στην microsd (πράγμα που δεν θέλω, είναι σαφώς πιο αργή απ'την εσωτερική emmc), αλλά αυτό αλλάζει απ'τα settings/storage/default write disk. Δεν παύει όμως να είναι λάθος, πχ ο file explorer (es) ανοίγει πάντα στην sdcard0, και πλέον είναι η microsd. Και δεν ξέρω και τι άλλες παρενέργειες μπορεί να έχει. Πχ πλέον τα downloads πάνε στην microsd, παρά την παραπάνω ρύθμιση. Αυτό είναι χαρακτηριστικό του android 4.4 ή είναι mod της ROM της cubot? Διάβασα για μια διαδικασία τροποποίησης ενός αρχείου στο /system/etc το οποίο δεν υπάρχει (φαντάζομαι στην 4.4 έχει αλλάξει ο τρόπος διαχείρισης του αποθηκευτικού χώρου). V8 rooted.
  5. Host505

    Cubot S200

    Καλά ρε παιδιά μη βαράτε, τα διάβασα τα μηνύματα, εννοούσα το link που έβαλε ο φίλος που έκανε εξαρχής το root. Επίσης κανένας απ'τους δυο σας δεν έδωσε το (απ'ότι φαίνεται) official site του iroot, το οποίο είναι αυτό που έβαλα εγώ.
  6. Host505

    Cubot S200

    Επιτέλους το κατάφερα κι εγώ το root (v8). Μου έκανε disabled το κινέζικο su app που εγκαθιστά το iroot. Σε όσους λοιπόν δεν φαίνεται η εφαρμογή ενώ το iroot λέει success, ρίξτε μια ματιά στις disabled εφαρμογές. PS μετά την διαδικασία απεγκαταστήστε το iroot και κάντε full scan με το MalwareBytes antimalware, βάζει πολύ πράμα ο installer που έβαλε ο φίλος παραπάνω. Κατεβάστε το καλύτερα από εδώ: http://www.mgyun.com/en/getvroot Επίσης απεγκαταστήστε όποιο άλλο app τυχών σας βάλει στο κινητό, διαβάζω κάτι περίεργα στο xda. Την δουλειά πάντως την κάνει.
  7. Host505

    Cubot S200

    Όχι... Το ξαναέκανα μόλις reroot, ένα κινέζικο μάρκετ μου εγκατέστησε στο τηλέφωνο. iRoot 1.7.9.2. S200 has root permissions λέει στο pc πάντως.
  8. Host505

    Cubot S200

    Παιδιά καλησπέρα, έχω κάνει root την V8 με τον τρόπο που αναφέρετε (thanks btw), αλλά μετά τι? Ποιά είναι η διαδικασία για να περάσουμε το SuperSU? Βγάζουμε πρώτα το κινέζικο ή μετά? Ό,τι κι αν έκανα το SuperSU δεν μπορεί να αναβαθμίσει τo binary, χρειάζεται πρόσβαση root προφανώς αλλά δεν υπάρχει app για να του δώσει δικαίωμα. Το κινέζικο πάντως δεν καλείται. Ps το iroot του pc αναφέρει rooted succesfully, το root checker όμως όχι. Επίσης προσπάθησα να εγκαταστήσω busybox με το busybox installer (μπας και καταφέρει το supersu να αναβαθμίσει το binary του), το οποίο αναφέρει device: roοted αλλά αποτυγχάνει να εγκαταστήσει το busybox. Μάλλον γιατί δεν υπάρχει εφαρμογή να του δώσει δικαιώματα root. Λούπα δλδ...
  9. Για κάποιον ο Άγιος Βασίλης άργησε ένα μήνα!
  10. Πάνω που ξέμεινα από smartphone... Καλή τύχη.
  11. Πάνω που ξέμεινα από smartphone! Καλή τύχη.
  12. Πάνω που ξέμεινα από κινητό! Καλή τύχη.
×
×
  • Create New...