Jump to content

paok_gr_4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About paok_gr_4

  • Ημ. Γέννησης 15/09/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

paok_gr_4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναι με το Poisloader που αναφέρεται στο αρχικό ποστ κ ειχα το προβλημα που ανέφερα παραπανω.Περασα μονα τα Pois για τισ καμερες της αστυνομιας.:D
  2. Ευχαριστω και τουσ δυο για την απάντηση!Απλα δεν το είχα υπογραψει γιατι απο το "μαγαζακι" που το κατεβαζα δεν προσδιοριζε αν είναι Unsinged η οχι κ θεώρησα οτι είναι singed...:fool: Τελικα το εκανα singed και παλι τζιφος...:( Κ φαινεται ωραιο παιχνιδακι...
  3. Ναι κ γω το ιδιο εκανα κ βρηκα κ τα Poi μεσα στο τηλεφωνο,ομως επειδη μου εβγαλε αυτο το μηνυμα αναρωτιεμαι αν περασε τελικα κ τις φωνητικες ειδοποιησεις που εχει.Φυσικα δεν το εχω δοκιμασει ακομα στο δρομο,απλα ρωταω μηπως χρειαζεται να κανω κατι ακομα.
  4. Λοιπον κανω load τα Pois με τον Poisloader κ δεν μου παιρναει τα αρχεια .wav.Μου βγαζει μηνυμα οτι δεν βρίσκει την διαδρομή C:\Garmin\sox.exe κ δεν μπορει να το μετατρεψει κ να το περασει στο τηλέφωνο.Και ρωτώ εγω :πρέπει να εγκαταστήσω κ στον υπολογιστή μου καποιο software για το garmin; Thanks anyway!
  5. Παιδία εγκατέστησα το Marbel Maze (india) κ ενω εγινε η εγκατάσταση χωρις προβλημα,ομως δεν μου παίζει.:( Καμια ιδέα κανείς;
  6. Παιδια αντιμετωπησα το εξης προβλημα : Οταν προσπαθησα να κανω αναβαθμηση μεσω το NSU κ ενω ολα πηγαιναν καλα σε καποια στιγμη μου βγαζει σφάλμα!Μου λεει να συνδέσω το τηλέφωνο με usb σταθερης σύνδεσης κ όχι usb hub κτλ.Εγω το σύνδεσα στο laptop για να κάνω την αναβάθμηση κ δεν καταλαβαίνω γιατι μου το έκανε αυτο.Ευτυχώς το τηλέφωνο είναι μια χαρα κ παρεπιτοντως τα bugs που είχε (Μη είσοδο στην καμερα απο το κουμπι σε κατασταση αναμονής κ μη εξοδο απο οποιαδήποτε κατασταση με το "κοκκινο κουμπι")ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν! Τι να πείς Nokia είσαι!Ακομα την ν.11 έχω,αλλα δεν πρόκειτε να δοκιμάσω να ξανακανω αναβαθμηση γιατι ψιλοφοβήθηκα!Μαλλον λεω να περασω καλύτερα απο κανα Νοκια shop για ασφάλεια! Αντιμετώπησε κανείς κατι παρόμοιο,αν ναί πως το αντιμετώπησε;
  7. Καλησπέρα σε όλους.Ενα πιστοποιητικό για το καινούριο μου 5800 παρακαλώ. ΙΜΕΙ :354183027254016. Σας ευχαριστώ πολύ!
  8. Παιδία έχω την ν.11 πρέπει πρώτα να κάνω αναβάθμιση στην τελευταία κ μετα να προσπαθήσω να το κάνω hack?Αν ναί,πώς θα κάνω αναβάθμηση?(με το NSU μου λεεί οτι δέν βρίσκει νέες ενημερώσεις!)Ευχαριστώ!
  9. Δεν χρειάζεται Virtual Key h 5.00.30.Ακολούθησε τον οδηγό βήμα-βήμα κ θα πάνε όλα οκ!Μόλις εχθες το εγκατέστησα κ λειτουργεί μια χαρά!
  10. Τελικά λειτούργησε!!!:happy: Δεν επειρεάζει το γεγονός οτι έσβησα τον προεγκατεστημένο χάρτη,απλά έκανε αρκετή ώρα για να λοκάρει κ δεν είχα υπομονή!!!Αποφάσησα να περιμένω λιγάκι ακόμα κ όλα οκ!!!:yahoo: Ευχαριστώ πολύ παντώς για το reply!
  11. Παιδια ωφείλω νομίζω ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετέχουν σ΄αύτην την συζήτηση:up::up::up: Κατάφερα να εγκαταστήσω την εφαρμογή,μου αναγνωρίζει κ το εσωτερικό gps έβαλα κ τους χάρτες ακολουθώντας ολές τις διαδικασίες(μετονομασίες κ αρχείο .unl) όμως στην αρχική οθόνη μου λεεί οτι ο χάρτης είναι κλειδωμένος.Μου εμφανίζει τρείς επιλογές : Αγορα κ εναρξή , εισαγ.κλειδ.προιόντος κ ενα βελάκι με ένα Σ. Μπαίνοντας στην τρίτη επιλογή (βελάκι κ Σ) μου εμφανίζει στην την οθόνη τις επιλογές προς τα πού κ προβ.χάρτη.Μπαίνοντας εκεί βλέπω μια μαύρη οθόνη με το αυτοκινητάκι στο κέντρο κ κάτω δεξιά μου γράφει no map. P.S εχω φωρτώσει (υποτίθεται!) τον χάρτη 3 σε 1,του έδωσα το όνομα GMAPSUPP κ στο .unl (50χαρακτήρες στον κωδικό) κ έσβησα τον προεγκατεστημένο χάρτη που υπήρχε,εφόσον κάποιος ανέφερε οτι δεν χρειάζεται σε προηγούμενη συζήτηση. Τα πάντα όλα έχω κάνει κ ακόμα τίποτα!Αν μπορεί κανείς να δώσει μια βοήθεια θα του είμαι ευγνόμων! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
  12. Kαταρχήν καλησπέρα σε όλους.Παρακολουθώ την συζήτηση εδω κ πολύ καιρο κ η αλήθεια είναι οτι προβληματίστικα αν τελικά θέλω να το πάρω!Τελικά η τιμή του ήταν αυτη που με έπεισε!Πραγματικά πιστεύω οτι είναι πολύ φτηνο γιαν τις δυνατότητες του.Φυσικά απο ότι ακούω τα προβλήματα πάνε κ έρχονται,οπότε κρατάω "μικρό καλάθι¨..Το έχω μόλις τέσσερις μέρες κ όσο για το ακουστικό είναι άψογο κ αν η σχισμή που τόσο πολυ έχει αναφερθεί είναι αυτή πάνω δεξίά,τότε νομίζω οτι γίνεται θέμα για το τπτ...Τσέκαρα κ το product code κ είναι ελληνικό(τρελάθηκα μ'αυτά που διάβαζα μεχρι να διαπιστώσω οτι είναι ελλήνικο!) Τώρα είμαι σε δίλημμα...αν πρέπει να το πάω απο nokia shop για αναβάθμιση κ να περιμένω να το πάρω πίσω( όπως περίμενα κ στην vodafone 1 μήνα να μου το φέρουν!) ή να το κάνω αναβάθμιση μόνος μου...;Έχει πάνω την 11.
×
×
  • Create New...