Jump to content

Giannoulisboy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Giannoulisboy

  1. Το έχω δοκιμάσει αλλά τίποτα!!
  2. Τον τελευταίο καιρό όταν πάω να κλείσω τον υπολογιστή μου βγάζει το εξής μήνυμα, Σφάλμα χρόνου εκτέλεσης, γραμμή: 52, σφάλμα:απαιτείται αντικείμενο, επίσης έχω παρατηρήσει ότι το ανωτέρω σφάλμα σχετίζεται με το skype, έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση αλλά το πρόβλημα παραμένει, έχει κάποιος να προτείνει καμιά ιδέα;
  3. Επειδή όποιος καεί φυσάει και το γιαούρτι, θα ήθελα να ρωτήσω εάν χρεώνομαι extra με το skyke (βιντεοκλήσεις σε Ελλάδα και Γερμανία), έχω connex 2mbps.
  4. Καλημέρα σας, έχω κάποιο πρόβλημα με το u8150, ενώ με wi fi συνδέομαι κανονικά στο internet, με την υπηρεσία internet του δικτύου (wind) δεν μπορώ να συνδεθώ, όλες οι ρυθμίσεις είναι σωστές, τι συμβαίνει;;;;
  5. Γεια σας,πριν 2 μερες πηρα κ γω το εν λογω κινητο κ εχω μια απορια,η μαλλον φοβια,οταν παω να εγκαταστησω ενα προγραμμα,για παραδειγμα το x-plore μου βγαζει ενα μνμ που λεει ''το προγραμμα αυτο δεν ειναι ασφαλες κ πιθανον να βλαψει το κινητο σας'',παταω ακυρωσει γιατι φοβαμαι μν γινει καμια μ...α!Θα ηθελα να ξερω τι συμβαινει!Ευχαριστω!
  6. Μια φορα εβγαλα την μπαταρια χωρις να κλεισω το κιν,οταν πηγα να το ανοιξω δν ανοιγε,μ εβγαζε ασπρη οθονη κ αναβοσβηνε?το προβλημα ειναι οτι ειχα πολλους περασμενους αριθμους στη συσκευη μεσα...Υπαρχει λυση?ποσο πιστευετε θα κοστισει?
×
×
  • Create New...