Jump to content

heatwave1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About heatwave1

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

heatwave1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. έκανα το restore. μάλλον έχεις δίκιο αλλά τώρα θε περιμένω το καινούριο Jb και θα προχωρήσω εκ νέου. Ευχαριστώ!
  2. έχει συμπληρώσει τουλάχιστον μισή ώρα κολλημένο το τηλέφωνο αυτή τη στιγμή και δε μπορώ ούτε να το απενεργοποιήσω.
  3. το navigon το κατέβασα μέσω installous μετά το jb οπότε μάλλον θα χαθεί ε?. Τέλος πάντων τώρα πρέπει να περιμένω να ξεμπλοκάρει κάποια στιγμή σήμερα :-p για να προχωρήσω. Ευχαριστώ πάντως.
  4. Καλησπέρα σας, έχω iPhone 3gs, έκδοση 4.3.2(8Η7) και πρόσφατα έκανα jailbreak. Όμως με λύπη μου διαπιστώνω ότι κολλάει τρελλά ειδικά όταν προσπαθώ να κάνω μια κλήση. οπότε θα αναγκαστώ να το απεγκαταστήσω. Σίγουρα θα έχει απαντηθεί το ίδιο ερώτημα αλλά είναι πάρα πολλές οι σελίδες για να το βρω.:confused: Πως θα επιστρέψω στη αρχική κατάσταση του iphone? Θα κάνω απλά restore? έχω ήδη κάνει back up στις επαφές και τις εφαρμογές που ειναι αγορασμένες απο το app store. Όλα τα άλλα θα χαθούν? (κρίμα κι είχα βολευτεί με το Navigon). Σας ευχαριστώ εκ τοων προτέρων.
  5. Νομίζω πως βρήκα τι έκανα λάθος τόσο καιρό. Εγώ πήγαινα κι έβαζα τα ringtones στον αντοίστιχο φάκελο του i-phone mesa sto i-tunes. ενώ έπρεπε να τα βάζω στον φάκελο του i-tunes. Συγνώμη που σας ταλαιπώρησα κι ευχαριστώ για τις συμβουλές.
  6. ναι ναι το είχα κάνει λάθος πριν αλλά και πάλι τίποτα δε γίνεται. δε τα συγχρονίζει με το τηλεφωνο παρα το ότι υπάρχει κανονικά ο ήχος στο φάκελο των ringtones
  7. και πάλι τίποτα δε γίνεται. αυτή τη φορά δε το πέρασε καν στο τηλέφωνο παρ'όλο που στο φάκελο με τα ringtones tou i-Phone φαίνεται κανονικά.
  8. Γεια σας, Συγνώμη προκαταβολικά αν η ερώτηση που θα κάνω έχερι ήδη απαντηθεί αλλά δε κατάφερα να το βρω μόνη μου. έχω i phone 3GS δεν είναι jailbroken. Φτιάχνω ringtones δικά μου μέσω i tunes και τα περνάω με sync στο τηλέφωνο αλλά όμως μπορώ να έχω μόνο 2 κάθε φορά. μόλις βάλω ένα καινούριο μου σβήνει αυτό που είχα περάσει τελευταίο. η διάρκεια τους είναι πάντα 30'', οπότε λογικά δε φταίει αυτό. μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι λογικό αυτό? και πως μπορεί να ξεπεραστεί? αν κάνω jailbreak δε θα έχω αυτό το πρόβλημα? Ευχασριστώ.
×
×
  • Create New...