Jump to content

vsalap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vsalap

  1. Σήμερα, το ΟΜΝΙΑ μου, (αγγλικό από expansys, μαμίσια ROMXHG3) αρνείται πεισματικά να δώσει εικόνα όταν ενεργοποιώ την κάμερα. Για κλάσματα δευτερολέπτου δίνει μόνον ένα ροζ-φούξια φωτάκι μετά το μήνυμα LOADING, αλλά αμέσως μετά, το απόλυτο σκοτάδι... (!!!!). Φωτό δείχνει να τραβάει αλλά είναι μαύρες (μη βιαστεί να πει κανεις πως έχει σκεπαστεί η κάμερα!). Όλες τις προηγούμενες ημέρες ωστόσο δούλευε εξαιρετικά. Τελευταία φορά μάλιστα που το χρησιμοποίησα ήταν χθες το πρωί, για να στείλω μια φωτό που έβγαλα με mms. Χθες το βράδι, κι ενώ δεν το είχα καθόλου χρησιμοποιήσει για ώρα, πέταξε ένα μήνυμα: Insert memory card (σαν να μην έβλεπε καθόλου τα 16Gb του My Storage)αλλά αμέσως μετά το soft reset επανήλθε στα φυσιολογικά του. Λέτε να συνδέονται τα δύο μεταξύ τους? Καμμιά ιδέα για να επανέλθει η κάμερά μου? Είναι κρίμα να πάω για Hard Reset μετά άπό τόσα καλούδια που του έχω εγκαταστήσει επάνω.
  2. ...το βασικό πρόβλημα του K800 είναι η χαμηλή ένταση του ήχου στην αναπαραγωγή mp3. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο σχετικό fix ή version update? To W800 είχε πολύ καλύτερο (δυνατότερο) ήχο... ακόμη και οι αναβαθμίσεις του Κ750 σε W800 είχαν καλύτερη απόδοση στον ήχο. Με το sound level του K800 ούτε στο μετρό δεν μπορεις να ακούς αξιοπρεπώς... Κρίμα...!
  3. Γιατί σε μένα πάντα βγαίνει μήνυμα λάθους για τη σύνδεση, όταν προσπαθώ να στείλω σε blog. Δεν έχω καταφέρει ακόμη να δημιουργήσω νέο blog και να ανεβάσω φωτό....! (σνιφ)... καμμιά ιδέα? Είμαι στην Cosmote και κατά τ'άλλα έχω κανονική σύνδεση στο internet & wap. Μέχρι και email κατεβάζω από τη mycosmos.gr
  4. Γιατί σε μένα πάντα βγαίνει μήνυμα λάθους για τη σύνδεση, όταν προσπαθώ να στείλω σε blog. Δεν έχω καταφέρει ακόμη να δημιουργήσω νέο blog και να ανεβάσω φωτό....! (σνιφ)... καμμιά ιδέα? Είμαι στην Cosmote και κατά τ'άλλα έχω κανονική σύνδεση στο internet & wap. Μέχρι και email κατεβάζω από τη mycosmos.gr ??????
×
×
  • Create New...