Jump to content

nekisia1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    521
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by nekisia1

  1. Παιδιά γράφετε τι rom έχετε και σε τι αμάξι είναι το πρόβλημα. Εγώ με official rom και αμάξια Hyundai συνδέεται άμεσα!!

     

    Media-nav εχει μονο η renault και η dacia. Ειναι λεξεις κατατεθεν για τους εχοντες.

    Δοκιμασα με την 16,18 και τωρα την 20. Πηρα μπ...:X

    Δοκιμασμενο το Media-nav me Asus, Samsung, Nokia και Huawei.

     

    [edit] Σημερα δοκιμάσθηκε ενα Redmi note 2 με την προηγούμενη stable rom. Ολα καλα και εκεί.

  2. Να επιβεβαιώσω και γω με τη σειρά μου την αδυναμία σύνδεσης με το media-nav του αυτοκινήτου μου. Αντε να δούμε πως θα λυθεί τούτο.
  3. Και εγώ πρός το παρών το σκέφτομαι αν θα το παρω για του ίδιους λόγους.

    Εσεις που έχετε το πρόβλημα τι ημερομηνία κατασκευης είναι; Μπας και βρούμε καμιά άκρη.

     

    Bug είναι παιδιά. Μη δίνετε τόση έκταση. Εάν έχεις επιλέξει τα δεδομένα ίντερνετ από την πρώτη σιμ, εμφανίζεται το πρόβλημα. Μόλις επιλέξεις την 2η σιμ, όλα μέλι γάλα. Ήδη το γνωρίζουν και θα το διορθώσουν.

  4. ισχύει κυρίως για όλες τις εφαρμογες επικοινωνιας μηνυματων, φωνης ή βιντεοκλησεων αλλά στο viber κάνει την περισσότερη ''φασαρία'' .

    επίσης έχει θέμα μπαταρίας αν δεν λυθεί το πρόβλημα με την αναβάθμιση.

    εμένα κρατάει 10-12ώρες με facebook και 5-6 κλήσεις των 2 λεπτών.

    το έχω μια βδομάδα τώρα και αναβάθμισει δεν έχω καταφέρει!!!

    έχω δοκιμάσει με την βοήθεια φίλου γνώστη ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

     

    Λέγοντας "τα πάντα" , εννοείς και το καθαρό Install μέσω adb;

  5. Για δώσε λίγο λινκ ? Εγώ βρήκα εναν στο GooglePlus που προσπαθεί να κανει port την Ρομ για Ζενφονε 5 αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα

    Edit: Βασικά το βρήκα και στο ΧΔΑ, αλλά δεν καταλαβαίνω bootαρει ή όχι ακόμα ?

     

    Πάντως είναι περίεργο διότι η Asus έχει κοινοποιησει όλα τα καλούδια για custom rom. Το ξεκλείδωμα του bootloader και τον πηγαίο κώδικα του kernel.

  6. ναι εχεις δικιο ξεχναω να επισκεπτομαι το μπλογκ, την δοκιμασε κανεις?

     

    Ναι την έβαλα εγώ από την πρώτη μέρα. Όλα δουλεύουν μια χαρά.

  7. μέχρι τότε θα πάρουμε καμιά σοβαρή αναβάθμιση άραγε?? πέρασε μηνάς από την τελευταία και δεν φαίνεται να κινείτε τίποτα όπως γινόταν μέχρι τώρα

     

    Βγήκε πριν λίγες μέρες η 2.20.40.8. Προχθές βγήκε η 2.20.40.9 που διορθωνε ενα bug της προηγούμενης με τις επαφές. Διάβαζε και το asuszenfoneblog εκτός του επίσημου site.

  8. Έχει καταφέρει κανείς να κάνει video κλήση?

    Ήθελα να δοκιμάσω να κάνω σήμερα και δεν μου έβγαζε επιλογή μόνο με viber...

     

    Είχα το ίδιο πρόβλημα με την 4.3 έκδοση. Έκανε βιντεοκληση μόνο το skype. Στο viber δεν έδινε τέτοια δυνατότητα, με γκριζαρισμενο εικονίδιο και στο hangouts έκλεινε το πρόγραμμα χωρίς ειδοποίηση για force close. Τώρα με την 4.4 το hangouts αποκαταστηθηκε ενώ το viber συνεχίζει και δεν κάνει. Καταλαβαινω πως πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Δε νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι και να το διορθώσουμε. Φοβάμαι ότι είναι θέμα του Framework μιας και η Asus έχει βάλει βαθιά το χέρι της.

  9. Ποιο module; Μάλλον θα μιλάς για το xposed framework. Το έβαλες και δουλεύει κανονικά χωρίς να χρειαστεί να κάνεις το σχετικό πείραγμα για τις intel based συσκευές; Ποια modules χρησιμοποιείς;

     

    Ναι αυτό εννοώ. Χωρίς να διαβάσω το οτιδήποτε(και προϊδεαστω για το οτιδήποτε) , κατέβασα τον installer από XDA. Έκανα εγκατάσταση, έκανε επανεκκίνηση και μετά προσθεσα nlpbounce, youtube adaway, crappalinks, wifi fake, gravity box.

  10. Επανέρχομαι με το πρόβλημα που έχω στις βιντεοκλησεις. Στο hangouts έχω fc και στο viber είναι γκριζαρισμενο το κουμπι του βίντεο. Μόνο στο Skype δουλεύει σωστά. Είμαι με την 1.18. Έχει παρατηρήσει κάποιος από εσάς κάτι παρόμοιο;
  11. Προς ενημέρωση σας, η Asus παρέθεσε τον kernel της συσκευής μας στην ίδια διεύθυνση που λαμβάνουμε τις αναβαθμισεις. Ίσως είναι η αρχή μιας custom rom. Αντε να δούμε...
  12. Καλησπέρα. Παρέλαβα και εγώ. Έκανα αναβάθμιση και root στην 1.18. Έχω ένα πρόβλημα. Μετά την αναβάθμιση και ενώ είναι περασμένος ο λογαριασμός μου Gmail, δεν εμφανίζονται οι επαφές μου. Στους λογαριασμούς είναι επιλεγμένος ο συγχρονισμός επαφών και μέσα στις επαφές είναι επιλεγμένος ο λογαριασμός για να εμφανίζονται. Πάει κάπου το μυαλό σας;

     

    ***Χρειαστηκε να αφαιρεσω και να ξαναπροσθεσω τον λογαριασμο. Ολα οκ τωρα.

  13. Τι εννοείς fresh install και πως γίνετε ?

     

    Καλημέρα. Εννοώ την επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων ή αλλιώς να γίνουν τα τρία wipes (cache, dalvik cache, user data) πριν και μετά την εγκατάσταση μιας αναβάθμισης. Το δεύτερο που γράφω προϋποθέτει τις αντίστοιχες επιλογές στην recovery.

  14. Την αναβάθμιση την έκανα OTA, δε νομίζω να παίζει ρόλο αυτό όμως. Θα δοκιμάσω το fastgps και ενημερώνω...

     

    Δώσε τόπο στην οργή και κάνε ένα fresh install. Τα OTA δεν είναι πάντα αξιόπιστα. Έστω και μια εφαρμογή, είτε προεγκατεστημενη είτε όχι, κρατήσει κάποιο σφάλμα τότε αυτό θα διαιωνιζεται.

  15. Καλησπέρα παιδιά. Έχω το τελευταίο fw. Δεν είναι κινέζικο, είναι WW version. Έχει κανείς πρόβλημα με το GPS; Δεν μου κλειδώνει.

     

    Υποτίθεται πως η τελευταία έκδοση διορθώνει εκτός των άλλων και το προβληματικό gps. Δοκίμασε την εφαρμογή FasterGPS και ενημέρωσε μας. Συμβουλέψου και το παρακάτω video.

×
×
  • Create New...