Jump to content

tao

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tao

  • Ημ. Γέννησης 03/04/1981

tao's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχω ένα nokia με windows phone θέλω να μεταφέρω τον τηλεφωνικό μου κατάλογο σε ένα Samsun πως θα το κάνω???
  2. Σε ευχαριστώ φίλε για την άμεση απάντηση σου !!!! και όταν μια συσκευή είναι νεκρή δεν έχεις πρόσβαση στο λειτουργικό της πώς το κάνεις ευχαριστώ!!!
  3. Έχω ένα tablet στο οποίο έχω βγάλει τα μάτια του, πιραματιζομουν ενώ του περνούσα μια rom εσβισε το pc και τώρα έχει φτάσει στο σημείο να μην ανοίγει. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής ποια είναι η διαδικασία για να το επαναφέρω προσπαθώ με το flash tools το βλέπει κανονικά αν έχω καταλάβει καλά έχω φορμάρει τα πάντα. θεωρητικά τι πρέπει να γίνει τώρα ? πρέπει να γλασάρω τους loder και μετά να περάσω το λειτουργικό η η διαδικασία είναι αλλιώς ρωτώ θεωρητικά άσχετα από την μάρκα του tablet
  4. gia soy ti kanis???
  5. Για σας ρε παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω, μου έφερε μια ξαδέλφη μου από Αμερική το t-mobile samsun galaxy s 2 πως θα το ξεκλειδώσω να δέχεται τις ελληνικές sim και να του βάλω ελληνικό μενού μέσα έψαξα και βρήκα έναν οδηγό για το Samsung galaxy s2 αλλά δεν λειτουργεί άρα πρέπει να βρω έναν οδηγό για το t-mobile υπάρχει κανένα link να μου δώσετε γιατί διαβάζω διαβάζω και δεν βρίσκω κάτι ευχαριστώ!!!!
  6. Για σας θα ήθελα να ρωτήσω το εξής έχω ένα tablet vivaco το οποίο έχει κρασαρει το λειτουργικό του δεν μπορώ να κάνω hard reset. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως γίνετε να του κάνω από την αρχή εγκατάσταση το λειτουργικό ? ας πούμε γίνετε να το κατεβάσω από κάπου να το βάλω σε μια sd και από εκεί να το εγκαταστήσω από την αρχή? Και αν ναι πως γίνετε αυτό???
  7. Για σας θα ήθελα να ρωτήσω το εξής έχω ένα tablet vivaco το οποίο έχει κρασαρει το λειτουργικό του δεν μπορώ να κάνω hard reset. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως γίνετε να του κάνω από την αρχή εγκατάσταση το λειτουργικό ? ας πούμε γίνετε να το κατεβάσω από κάπου να το βάλω σε μια sd και από εκεί να το εγκαταστήσω από την αρχή? Και αν ναι πως γίνετε αυτό???
×
×
  • Create New...