Jump to content

IMMORTALFRANK

Members
  • Δημοσιεύσεις

    113
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by IMMORTALFRANK

  1. Δεν χρειάζεται να ξαναπεράσεις την library. Στο επόμενο sync θα σε ρωτήσει που βρίσκονται τα αρχεία που δεν μπορεί να βρει.
  2. IMMORTALFRANK

    iPhone 4S

    Με την 5.0.1 που έχεις δύσκολο να βγάλεις 24ωρο. Το κουμπί για τα δεδομένα ΔΕΝ κλείνει το 3g. Η κεραία σου εξακολουθεί να εντοπίζει και τα 2 σήματα. Αν δεν βάλεις την 5.1 προκοπή δεν πρόκειται να δεις. Εγώ με 5.0.1 δεν είχα υπερβεί τισ 20 ώρες αυτονομίας. Με την 5.1 έχω φτάσει και τις 3 ημέρες. Και βασικά δεν είναι μόνο η απενεργοποίηση του 3g που εξοικονομεί μπαταρία. Ακόμα και με ανοιχτό το 3g συνεχώς, πάλι κοντά στις 2 μέρες φτάνει η μπαταρία.
  3. IMMORTALFRANK

    iPhone 4S

    Λοιπόν, με το iOS 5.1 χθες τελείωσε η φόρτιση στις 2 το μεσημέρι. Με 3 ώρες μουσική μέσω bluetooth, 45 λεπτά περίπου κλήσεις, λίγο παιχνίδι και gps, αρκετό internet και facebook μέσω 3g, και κυρίως χωρίς να κλείσω καθόλου το 3g, το τηλέφωνο έχει μέχρι τώρα 24 ώρες λειτουργίας και έχει ακόμα 38% μπαταρία. Μία μέρα πριν με την ίδια χρήση δεν ξεπερνούσε τις 9-10 ώρες. Μου φαίνεται πως η apple βελτίωσε σημαντικά την κατάσταση....
  4. IMMORTALFRANK

    iPhone 4S

    Από τις λίγες ώρες χρήσης της 5.1 σε 4s διέκρινα ένα θέμα με το wifi. Γενικά όταν είναι σε lock screen αποσυνδέεται (χωρίς λόγο, με φουλ σήμα) από το wifi και "τρώει" αν χρειαστεί από το 3G. Με το που ανοίξει το τηλέφωνο και πάλι, επανασυνδέεται. Το παρατήρησε κανείς άλλος αυτό??
  5. IMMORTALFRANK

    iPhone 4S

    Μάλλον ήμουν από τους τυχερούς (??) πρώτους. Μετά έπεσε ο server. Όλα νορμάλ μέχρι στιγμής. Το notepad δεν αναβαθμίστηκε, εμφανίστηκε όμως η επιλογή για απενεργοποίηση του 3g
  6. IMMORTALFRANK

    iPhone 4S

    Έσκασε μύτη και η 5.1. Για να δούμε........:D
  7. IMMORTALFRANK

    iPhone 4S

    Αυτό ήξερα και εγώ, αλλά έχουμε ένα μήνα μέχρι τότε :p
  8. IMMORTALFRANK

    iPhone 4S

    Σε μερικές μέρες? Έχουμε κάποια πληροφορία ??
  9. ξέρουμε κάτι καινούριο για νέο firmware?? Είναι σχεδόν Νοέμβρης πλέον
  10. IMMORTALFRANK

    iPhone 4

    από πού το πήρες και έχεις την 4.02 ??
  11. Δεν γίνεται να μην σου εμφανίζει το fb chat .......κάτι κάνεις λάθος!!!
  12. Δεν υπάρχουν και πολλά που μπορείς να κάνεις. Ξαναπέρασε μία το καινούριο firmware και αν δεν αλλάξει κάτι πάς κατευθείαν σε se service point (Προσοχή όχι σε Πλαίσιο, γερμανό, voda κλπ γιατί θα περιμένεις τουλάχιστον μια βδομάδα επιπλέον, εκτός αν το έχεις πάρει απο voda όπου δεν έχεις άλλη επιλογή) Αν και το sugic είναι αρκετά καλό, και εγώ στο ndrive έχω καταλήξει. Το garmin είναι πολύ βαρύ, αργεί να κάνει αναδρομολόγηση και κλειδώνει ΑΜΑ έχει όρεξη....! Με Ndrive όπως έχω αναφέρει κλειδώνω σε 10-15 δευτερόλεπτα!
  13. εννοώ πως πρέπει να έχεις ρυθμίσει το wap σου σωστά διαφορετικά δεν θα λαμβάνει πακέτα δεδομένων (συνήθως τις ρυθμίσεις στις έχει περάσει αυτόματα την πρώτη φορά που άνοιξες το κινητό εκτός αν το διέκοψες ή τις έχεις πειράξει). Αν είναι όλα σωστά και έχεις γενικά πρόσβαση στο internet, τσέκαρε και στις ρυθμίσεις του gps εκεί που λέει "διακομ. εντοπ. σήματος" να είναι "supl.sonyericsson.com". Επίσης τι πρόγραμμα πλοήγησης χρησιμοποιείς? :worry: *μόλις είδα ότι έχω απαντήσει σε διαφορετικά άτομα αλλά δεν πειράζει............τα ίδια ισχύουν για όλους!!!
  14. το agps το έχεις ρυθμίσει σωστά? Μου φαίνεται πάρα πολύ το 2-4 λεπτά
  15. Δεν έχω καταλάβει ένα πράγμα. Την υποβοήθηση δικτύου ("βάσει δικτύου" το λέει στις ρυθμίσεις) γιατί δεν την έχετε ενεργοποιημένη? Με την επιλογή αυτή χρεώνεστε ΕΛΑΧΙΣΤΑ (σε κάθε άνοιγμα του δέκτη κατεβάζει περίπου 1kb) και οι δορυφόροι κλειδώνουν το πολύ σε 10 δευτερόλεπτα! Είναι κρίμα να λέτε ότι θέλει ώρες ατελείωτες να κλειδώσει, ενώ στην ουσία δεν ισχύει αυτό. Απο κεί και πέρα, μόνο με το gps θέλει 1-3 λεπτά, αναλόγως αν έχει συνεφιά και αν βρίσκεσαι σε ανοιχτή περιοχή ή σε δρόμο με κτίρια.
  16. υπάρχει και το πλαίσιο που συνεργάζεται με τη voda. Έτσι θα πάρεις το satio με το αυθεντικό λειτουργικό του και θα χρησιμοποιήσεις και την επιδότησή σου!
  17. κατεβάστε την εφαρμογή pocketlock. Χρησιμοποιεί τον αισθητήρα που έχει το κινητό και έτσι κάθε φορά που είναι μέσα σε τσέπη κλειδώνει από μόνο του και δεν ξεκλειδώνει!! την ίδια απορία έχω και εγω......
  18. Από τη δικά μου εμπειρία φταίνε λίγο ή πολύ διάφορα. Κατ' αρχίν, αν έχεις ενεργοποιήσει το A-GPS και είσαι σε κλείστό χώρο, πιάνει μόνο βάσει δικτύου, δεν κλειδώνει δορυφόρους και είναι λογικό να σου δείχνει ότι κάνεις κύκλους. Από την άλλη, αν δεν έχετε ενεργοποιήσει και ρυθμίσει το a-gps, ακόμα και στο δρόμο (κινούμενοι ή όχι) θα κάνει κάτι χρόνια στηνν καλύτερη περίτωση να κλειδώσει δορυφόρους, ενώ με το υποβοηθούμενο ενεργοποιημένο το πολύ σε 15''. Πάντως για μένα το garmin είναι μακράν το πιο δύσχρηστο και το πιο αργό. Με το ndrive είμαι εδώ και καιρό πολύ ευχαριστημένος!
  19. αυτό ψάχνω και εγώ εδώ και καιρό.....αν ξέρει κανείς ας απαντήσει!
  20. Δεν το ονομάζεις και αυτό xyz.key Αλλά ζεις μόνο το πρώτο κομμάτι σε xyz. Αυτό που είναι μετά την τελεία (sis ή sisx) το κρατάς!
  21. τελικά η καινούρια έκδοση έσπασε ή περιμένουμε ακόμα???
  22. Θα έχει αναγκαστικά μέσα λογισμικό της voda. Η πρότασή μου είναι να μην το πάρει από voda αλλά από καταστήματα που συνεργάζονται με την εταιρεία (πχ Πλαίσιο) για να αποφύγει την ταλαιπωρία και τα προβλήματα
  23. Τίποτα........έχασα ΚΑΙ το youtube upload plugin (το οποίο βέβαια και δεν το χρειάζομαι) Η ανάλυση του satio είναι 640x480. Τώρα για πασιέντζα ..... θα σε γελάσω!
  24. μπαααα........τίποτα. Δεν υπάρχει το plugin
  25. sos Από χθες έχω σβήσει το facebook plugin που έχει το καινούριο firmware κατά λάθος και τώρα δεν μου το εμφανίζει στα πολυμέσα για upload φωτογραφιών. Έκανα επανεγκατάσταση αλλά τίποτα. ....... Καμιά ιδέα υπάρχει πού μπορώ να το βρω???
×
×
  • Create New...