Jump to content

Feanor_gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Feanor_gr

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Feanor_gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Προς ολους τους Rootαρισμενους.. Ειμαι root με την οfficial rom και εκανα το update που κυκλοφορησε την Παρασκευη για την μπαρα φωτεινοτητας. Αμεσως μετα την επανεκινηση το lucky patcher, to CWM καθως και το Super SU δεν μπορουν να αποκτησουν δικαιωματα φλοιου. Το CWM λεει οτι εχω λαθος κερνελ και το super SU οτι θελει αναβαθμιση αλλα αποτυγχάνει συνεχώς! Αρα το root γιοκ. Τωρα τα κανω uninstall και ξανα ροοτ ή οχι?
  2. Απλα θα γραφεις μονο κεφαλαια... δυστυχως!
  3. Παιδια εγω εχω παραγγειλει ,μια Sandisk 64gb καρτουλα.. http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=221016228136&clk_rvr_id=359169811164&mfe=sidebar -με αλλη τιμη βεβαια.. Παρελαβα 2 S-line θηκες.Μια μαυρη και μια διάφανη..-η διαφανη ειναι τελεια αλλα επιβεβαιωνω το τη μεγαλη δυσκολια να πατησεις τα κουμπια, κι εκτος αυτου ειναι πολυ σκληρο σαν υλικο και θελω κατι πιο μαλακο οποτε πριν λιγο χτύπησα αυτη τη θηκουλα http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140759758885&clk_rvr_id=359193878179&mfe=sidebar . Τελος πηρα και αυτο http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200781367670&clk_rvr_id=359163864438&mfe=sidebar για να συνδέω τον εξωτερικό hdd ..
  4. Ο στοκ browser του galaxy S3 ειναι κατα πολυ γρηγοροτερος του οπερα μινι... εμφανιζει και καλυτερα τις ιστοσελιδες. Με τον dolphin HD πρεπει να ερχονται στα ισια..
  5. Γραφεις 70 χαρακτηρες ανα sms ομως,ε? Επαναλαμβανω.. Στο 3GS που ειχα πριν δεν συμβαινει αυτο.. Στελνεις 160 ελληνικους μικρους χαρακτηρες ανα sms. Εν αναμονη για patch λοιπον......
  6. Ναι, το τικαρω και προσαρμοζει το κειμενο για το πλατος της οθονης.. Αλλα και παλι αφηνει απεξω λιγο κειμενο. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο? Εντοπιζω το προβλημα στο κεντραρισμα του ζουμ. Φαινεται σα να μην αντιλαμβανεται το που ακριβως βρισκεται η ακρη του κειμενου και αφηνει απεξω τις ακριανες λεξεις. Δεν βρηκα καμμια επιλογη για καλιμπραρισμα Το εχουν και τα S3 του εξωτερικου... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1699215
  7. Στο 3.GS δεν υπάρχει πρόβλημα με τους 160 μικρούς χαρακτήρες οπότε μάλλον είναι θέμα android και λόγω του ότι η ελλάδα είναι μικρή αγορά, δεν ασχολούνται! Το gosms που δοκίμασα έκανε πάλι τα ίδια, 160 ελληνικα κεφαλαία, 70 με μικρα . Όσων αφορά τους browsers στο δικό μου (s3) ο stock ζουμαρει πολύ καλύτερα -κόβει μόνο την άκρη του κειμένου- από τον dolphin ο οποίος με διπλό κλικ σε κείμενο απλά ζουμαρει σε εντελώς άσχετο σημείο της σελίδας . Στο s2 του φίλου τώρα( με ics 4) συμβαίνει Ακριβώς το αντίθετο με τους 2 browsers., οπότε σκέφτομαι μήπως είναι κάποια ρύθμιση που το κάνει αυτό..... Το ψάχνω.....
  8. Καλημέρα σε ολους! Παιδια, εχω 2 βασικα προβληματα με το ''εργαλειο''! Το πρωτο ειναι οτι στα SMS μπορω να γραψω μονο 70 χαρακτηρες στα ελληνικα με κεφαλαια ή μικρα επιλεγοντας κωδικοποιηση unicode ή Αυτοματη λειτουργια εισαγωγης. Αν αλλαξω σε GSM λειτουργια εισαγωγης στελνει SMS με 160 χαρακτηρες στα ελληνικα αλλα μονο κεφαλαια. Δοκιμασα το go sms pro και κανει τα ιδια. Εβαλα και ξεχωριστο πληκτρολογιο,αλλα παλι τα ιδια. Εχει κανεις καμμια ιδεα? Το δευτερο προβληματακι ειναι στον stock browser και στον dolphin που εγκατεστησα κανοντας double tap σε ενα κειμενο, κανει zoom αλλα δεν κεντραρει παντα το κειμενο στην οθονη. Αρκετες φορες αριστερη ή η δεξια ακρη του κειμενου ειναι εκτος οθόνης οποτε πρεπει να σκρολαρεις λιγο για να εχεις ολο το κειμενο στην οθονη σου. Επισεις το ιδιο συμβαινει και σε ενα Galaxy S2 με ICS 4 ενος φιλου. Το εχει παρατηρησει κανεις?
  9. Παιδια παντως το δικο μου αρχιζει να στρωνει. Απο εκει που δεν κρατουσε ουτε 24ωρο, στην 14η -περιπου- φορτιση εχει κρατησει 36 ωρες και ειναι στο 50%, -με 50 λεπτα GPS και mp3 σε ανοιχτη ακροαση, -15 λεπτα videoκληση, -20 λεπτα κλησεις ομιλιας, -Οχι bluetooth,wifi -μονιμα ενεργοποιημενο 3G. Nα σημειωσω οτι εκανα τις ''πρωτες'' 7 φορτοεκφορτισεις χωρις να αφηνω το τηλεφωνο να κλεινει απο μπαταρια.Οταν μου εδειχνε 20% το φορτιζα. Πριν την 8η φορτιση διαβασα οτι θελει πληρη εκφορτιση και το εκανα. Αλλες 7-8 φορτισεις και ξαφνικα απο εκει που το φορτιζα καθε βραδυ, κανω την παραπανω χρηση, απο εχθες το πρωι μεχρι σημερα το βραδυ και εχω 50% μπαταρια.
  10. Oκτω φορτο-εκφορτισεις πανω απο 8 ωρες η καθε μια με κλειστο το τηλεφωνο!! :O
  11. Κι εμενα παιδια με μετρια χρηση δεν βγαζει 18ωρο... :(
×
×
  • Create New...