Jump to content

metalmike

Members
  • Δημοσιεύσεις

    363
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by metalmike

  1. Φίλε μου μόλις το δοκίμασα σε S23+ με τα JBL Live Pro 2 και μου κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δεν είναι θέμα των ακουστικών αλλά του κινητού. Και δεν ξέρω αν έχει γίνει επίτηδες έτσι απο τη Samsung ή έιναι κάποιο bug.
  2. Κι εγώ ακριβώς το ίδιο περιμένω. Απ'οτι φαίνεται θα εχει SD το S24+, για να δούμε...
  3. Ειχα στειλει και το δικο μου OnePlus 6 στην Πολωνία για αλλαγή μπαταρίας και η διαδικασία κράτησε ουτε 5 εργάσιμες μέρες, ακραία γρήγορη διαδικασία, μεσα σε 4 μέρες το είχα πάλι πίσω έτοιμο και σένιο. Αργότερα πήρα το S21, έδωσα το OnePlus 6 στην κοπέλα μου και της το έκλεψαν, καλά πήγε αυτό, χαχαχα! Είναι να μην σου κάτσει ατυχία.
  4. Έχει η κοπέλα μου το συγκεκριμένο τηλέφωνο και κάθε φορά που το χρησιμοποιω μου κάνει εντυπωση ποσο σφαίρα πηγαινει και ποσο smooth ειναι. Εγω σκεψου ειμαι κατοχος S21, χωρις προβλημα βεβαια, αλλα για να καταλαβεις με ποιο αλλο κινητο μπορω να το συγκρινω. Για 'μένα η συσκευή κρατάει παρα πολύ καλά ακόμα, τωρα αν θες απλα αλλαγη και ανανεωση επειδη το βαρεθηκες ειναι αλλο, αλλα δεκτο. Αν θες αλλαγή μπαταρίας πάντως επικοινώνησε με τη Smart4ALL International (2160027021) που είναι η εταιρεία για εξουσιοδοτημενο service Realme. Τους είχα στείλει ένα Realme 8 Pro μέσα στην εγγύηση για αντικατάσταση οθόνης λόγω burn in και έγινε πολύ γρήγορα, καλή εμπειρία γενικά με την όλη διαδικασία.
  5. Μόλις έλαβα την ενημέρωση για το One UI 6.
  6. Samsung Galaxy S21 Android 14 (One UI 6) Update –-> 20 Νοεμβρίου
  7. Βεβαίως, η παρακάτω: https://www.skroutz.gr/s/26746185/3MK-Flexible-Glass-Tempered-Glass-Galaxy-S21.html Την εχω βάλει 2 φορές και τις 2 με άριστα αποτελέσματα. Κανενα πρόβλημα στα άκρα με θήκες, καλύπτει απόλυτα την οθόνη, εχει οπή στην κάμερα μπροστα κλπ. Δεν ειναι χοντρο tempered glass σαν τα κλασσικα, εχει το μισο παχος αλλά είναι κανονικά γυαλί, όχι ζελατίνα. Κανένα απολύτως θεμα με το δακτυλικό.
  8. Έχετε να προτείνετε καμία καλή και σταθερή βάση αυτοκινήτου για αεραγωγό; Το έχω σε μια σχετικά χοντρούλα θήκη και ζορίζει αρκετά στο βάλε βγάλε και δεν είναι σταθερό γενικά.
  9. Επικοινώνησε με τη Smart4ALL International (2160027021) που είναι η εταιρεία για εξουσιοδοτημενο service Realme. Τους είχα στείλει ένα Realme 8 Pro μέσα στην εγγύηση για αντικατάσταση οθόνης λόγω burn in και έγινε πολύ γρήγορα, καλή εμπειρία γενικά με την όλη διαδικασία.
  10. Πηγαιντε στο gallery σε μια φωτογραφια και πατηστε με το δαχτυλο κρατημενο επανω σε ενα αντικειμενο ή προσωπο κλπ και δειτε τι θα γινει σε μερικα δευτερόλεπτα. Καποιοι μπορεί να το ήξεραν ήδη, εγω το ανακάλυψα χτες και είπα να το μοιραστώ. Πιθανόν να χρειάζεται να έχετε κάνει το τελευταίο update.
  11. Όλα αυτά τα προγράμματα και τα modules έχουν επιπτώσεις στην μπαταρία;
  12. Ισχυει 100%. Πολλές φορές το βλέπεις να μη μπορεί να κρατήσει το υψηλο refresh rate και χανει frames. Το παρατηρώ σε ανοίγμα εφαρμογών, φακέλων, ξεκλείδωμα κλπ.
  13. Ευχαριστούμε για το αρχικο review. Ενημέρωσε μας μετα από κάποιες μέρες περι μπαταρίας και κάμερας, ειδικά σε συγκριση με το S21 που είχες. Καλοδούλεφτο.
  14. Ναι, αυτή που έχει στην οθόνη σαν προστασία. Αυτη εννοει ο φίλος, όχι αυτές που βγάζουμε απο το πισω μερος κλπ.
  15. Το κινητό όταν το παίρνεις καινούργιο έχει εγκατεστημένη μια μεμβράνη προστασίας στην οθόνη.
  16. Χρησιμοποίησα για 2-3 μέρες το Realme GT Neo 2 και μόνο τα καλύτερα έχω να πω. Δεν το δουλεψα εκτενως για να αντιμετωπίσω bugs ή να καταλάβω επακριβώς τη σταθερότητα του, αλλά όσο το δούλεψα μου φάνηκε ταχύτατο, πολύ όμορφο και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, αρκετά σταθερό μου φάνηκε. Αν κρίνω από OnePlus 6 που το ειχα 3 χρόνια, καποια πολυ μικρα bugs ισως να τα έχει, αλλά μιλάμε για bugs που δεν ενοχλούν στην καθημερινότητα ή επηρρεάζουν τη χρήση ή την γενικότερα καλή εικόνα του κινητού. Βέβαια το θέμα είναι πόσο συχνά θα ενημερώνει η εταιρία το κινητό, πέρα απο τα 3 χρονια OS και 4 χρονια security updates. Αν δεν είχα πάρει μεταχειρισμένο πριν κάνα 2μηνο το Samsung S21 λογικά θα το χτυπούσα αυτό του θέματος μετά τη μικρή εμπειρία μου από το GT Neo 2.
  17. Απ'οσο ξέρω, χωρίς κάποιο app, από μόνο του δεν έχει κάποια επιλογή για καταγραφή κλήσεων. Από θέμα κάμερας αρκετά καλύτερο το S21.
  18. Αν δεν ήταν δε θα το πόσταρα καν. Βέβαια είδα πως πλέον η τιμή του πηγε στην αντιστοιχη του Amazon, στα 749, όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Αν κι εγώ πιστεύω πως μετά την κυκλοφορία του δε θα αργήσει να πέσει αρκετά...
  19. https://techhut.gr/smartphone01/3047-realme-gt2-pro-5g-12gb-256gb-paper-white-6941399070141.html
  20. metalmike

    OnePlus 8T

    Εντός εγγύησης πληρώνεις μπαταρία+εργασία Εκτός εγγύησης πληρώνεις μεταφορικά+μπαταρία+εργασια Τα ίδια σου φαίνονται; Γλυτωνεις τα λεφτα των μεταφορικών για το πηγαίνε-ελα...
  21. metalmike

    OnePlus 8T

    Σωστα, λάθος μου. Αν το στείλεις εντός εγγύησης θα πληρώσεις μπαταρία+εργασία, γλυτωνεις τα μεταφορικά. Στις τόσες χιλιάδες άτομα που το στέλνουν, το να γίνουν 5-10 στραβες ειναι λογικο, ανθρώπινα πραγματα ειναι αυτα. Πάντα αυτος που θα γράψει κάτι στο internet συνηθως ειναι αυτος που εχει θεμα, οχι αυτος που δεν εχει. Στην τελικη τους το αναφερεις και το ξαναπαιρνουν πισω. Το support τους ειναι εκπληκτικό.
  22. metalmike

    OnePlus 8T

    Για να είσαι μέσα στην εγγύηση και να μην πληρώσεις την αξια της μπαταρίας.
  23. metalmike

    OnePlus 8T

    Προσωπικα δε βρισκω το λογο να το φορτιζω 20-80%. Καταλαβαινω γιατι το κανεις, για να προστατεψεις τη μπαταρια και να σου κρατησει παραπανω, αλλά πόσο παραπάνω πιστευεις οτι θα κρατησει; 3-6 μηνες; Μετα τα 2 χρονια ολες ειναι για αλλαγη. Το βρισκω τσαμπα ταλαιπωρια να νταντεύεις το κινητο. Μπορεις πριν τα 2 χρονια να το στείλεις στην OnePlus και να στην αλλαξει και να το εχεις πισω σε 4-5 εργασιμες. Με το 60% χανεις σχεδον τη μιση αποδοση της καθε μερα.
  24. Για όποιον ενδιαφέρεται, μιας κι εγώ έψαχνα κάποιο...μόλις εγκατέστησα αυτό το flexible tempered glass --> https://www.skroutz.gr/s/26746185/3MK-Flexible-Glass-Tempered-Glass-Galaxy-S21.html ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες από εδώ --> https://www.youtube.com/watch?v=vHvdepT1qfs Σε μικρό χώρο, χωρίς πολύ σκόνη, με καλό φως και πολλή προσοχή εγκαταστάθηκε άψογα χωρίς τη παραμικρή σκόνη από κάτω, ούτε η εργοστασιακή δεν ήταν τοσο ίσια εγκατεστημένη, ισως η καλυτερη εγκατάσταση tempered glass που έχω κάνει. Το δαχτυλικο λειτουργει κανονικα οπως πριν με την εργοστασιακη ζελατινα, δε χρειάστηκε καν να το ξαναπερασω απο την αρχη ούτε να ενεργοποιήσω το αυξημένο touch sensitivity. Σίγουρα δεν ειναι σκληρό άκαμπτο γυαλί (έχει όμως την αίσθηση γυαλιού στην αφή) αλλά φαίνεται καλής ποιότητας και σιγουρα προστατεύει περισσότερο από μια ζελατίνα. Με μια Spigen Thin Fit που το έχω, αμα μπει καλά, δεν έχει φόβο να ανασηκωθεί από τη θήκη.
×
×
  • Create New...