Jump to content

n_voul

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by n_voul

  1. καλημέρα παιδιά. θα θελα αν ξέρει/ έχει κάποιος καποιό καλο πρόγραμμα εκγύμνασης να μου πρότεινε. Εχω προσβαση σε εξοπλισμένο χώρο κ απλα θα ήθελα ένα πρόγραμμα για να κάνω . έχω κάνει πολυ παλιά γυμναστική, πάνε 10 χρόνια τώρα. αυτό που με ενδιαφέρει είναι για γράμμωση σε ΟΛΟ το σώμα ( οχι μόνο κορμό κ χέρια), να διώξω το σωσίβιο από τη κοιλιά αλλά και καρδιαγγειακή άσκηση( διάδρομο, ποδήλατο) ωστέ μέσα στην εβδομάδα να τα εναλλάσω. είμαι ασχετος τελείως θα μπορούσα να πώ. για κιλά καμιά 3-5 θέλω να χάσω. αν υπάρχει κανένας που ξέρει κ μπορεί να με βοηθήσει ασ κάνει το κόπο να με συμβουλέψει.:worry:
  2. οπως έγραψα παραπάνω ΜΗΝ ξυριστεις ακόμη.στο μέλλον θα βαρεθείς, πιστεψέ με, να ξυρίζεσαι.κ όταν ξεκίνησεις μη τα κάνεις κόντρα -ακου κ κάποιον που την έπαθε κ ξέρει- . όσο γι αυτό που ρωτάς σου λέω με 100% σιγουριά οτι περισσότερες τρίχες δεν βγαίνουν. το ξύρισμα ΔΕΝ αυξάνει τους θυλάκους των τριχών κ άρα τον αριθμό των τριχών. αυτό σε καθε άνθρωπο είναι γενετικά( από το DNA του ) καθορισμένο.το μόνο που θα καταφέρεις με το ξύρισμα είναι να σκληρύνεις τίς τρίχες που έχεις. Τίποτα παραπάνω.κ πίστεψε με αυτό δεν είναι ό,τι καλυτερο. Πιστεύω θα βρεθούν κ άλλοι να στο επιβεβαιώσουν. Οπότε άστο ακόμη. Θα βαρεθείς να ξυρίζεσαι...... ;)
  3. αν η ηλικία σου ειναι 16 πολυ πιθανον είναι ακμή.οχι σίγουρο όμως.αυτο θα το δείς αν σταματήσεις να ξτρίζεσαι για λιγο καίρο. αν τα σπτράκια φύγουν κ όταν ξαναξυριστείς επανεμφανιστούν είναι απο το ξύρισμα.διαφορετικά να πας σε έναν δερματολόγο.αυτά που σου γραψα κάντα οπωσ ακριβως σου είπα κ μάλλον δε θα ξαναχεις πρόβλημα.επειδή τωρα θα φύγω δε θα σοθ απαντήσω σύντομα σε κατι άλλο.ίσως το απόγευμα που θα ξαναμπω.καλη τύχη.
  4. φίλε μου δοκίμασε τα εξής: πάρε το τζέλ τησ NIVEA για λίπαρες επιδερμίδες. Αρχικά με χλιαρο προς ζεστό νερό πλύνε τπ προσωπό σου με ένα παιδικό σαπούνι ( π.χ το JOHNSON με γάλα αμυγδάλου) κανοντας μασαζ στο προσωπό σου για 2-3 λεπτά. ξεπλυνέ το κ βάλε το τζέλ αφηνοντάς το για >1' κ μετά με απαλές κινήσεις ξυρίσου.Πρώτα τα μάγουλα κ το λαιμό κ μετα μουστάκι κ πηγούνι (ΜΗ ξυρίζεσαι κόντρα).όταν τελεώσεις ξεπλυνε το προσοπό σου με ΚΡΥΟ νερό κ με μια πετσέτα που μονο εσύ χρησιμοποιείς σκουπισε το πολυ απαλά, ταμποναριστά κ ΟΧΙ τριβοντάς το. στο τέλος βάλε ενα balsam χωρίς οινόπνευμα, της NIVEA θα σου πρότεινα, κ αυτό ταμποναριστα (σα να χαστουκίζεσαι απαλά) κ σε μικρή ποσότητα.Μη βάζεις πολύ γιατί φράζουν οι πόροι.Τον αφρό κ τα balsam θα ανακαλύψεις εσυ ποια σου ταιριάζουν. αν θεσ να επικοινωνήσεις: dr.nikvo@freemail.gr . βεβαιώσου οτι τα σπυράκια σου δεν είναι ακμη. Ελπίζω να σε βοήθησα.
  5. καλημέρα παιδιά.θέλω τη βοήθεια σας αν ξέρει κάποιος από προσωπική του εμπειρία.ξυρίζομαι από Β' γυμνασίου κ αυτό οχι επειδή το ήθελα αλλά επειδή δε πήγαινε άλλο.-<<μια συμβουλή σε όσους νεαρούς σκέφτονται να αρχίσουν να ξυρίζονται: ΜΗΝ το ξεκινήσετε παιδιά. καθυστερήστε το οσο περισσότερο γίνεται.κ όταν ξεκινήσετε ΠΟΤΕ κόντρα>>- όπως είπα ξυριζομαι εδώ κ πολλά χρόνια.αλλά δε πάει άλλο, έχω αγανακτήσει.τόσο καιρό τα κάνω κόντρα ( δεν είχα δυστυχώς κ κανέναν να με συμβουλέψει). το αποτέλεσμα είναι τα γένεια μου να χουν γίνει πολύ πυκνά, μαύρα κ σκληρά: σαν καρφιά είναι. (αυτό υποθέτω από το κόντρα ξύρισμα?? ). το δέρμα μου από την άλλη είναι μάλλον πολύ ευαίσθητο καθώς με το που σύρω το ξυράφι κόβομαι αμέσως. (κ να σκεφτείτε ότι πρώτα πλένω το πρόσωπο με ζεστό νέρό κ μαλακό σαπούνι, αφήνω το τζέλ (ΝΙVEA) για 2' κ ύστερα με gillete sensor excell <καθώς οι πιο μεταγενέστερες δε με βόλεψαν> ). εκτόσ κ αν κάνω να ξτριστώ καμια βδομάδα κ πάνω.το θέμα είναι οτι είμαι στο στρατό οπότε οπως καταλαβαίνετε πολυ σπάνια έχω αυτή τη πολυτέλεια.Παλιότερα (πριν 5-6 χρόνια) δοκίμασα ξυριστική μηχανή της BRAUN αλλά δεν έκανε δουλειά.Δε τα έπαιρνε καλά, φαινόμουν σα να μην είχα ξυριστεί καν κ μέσα σε 4-5 ώρες ήμουν σα παπάς. Τώρα λέω να πάρω μια ξυριστική της PHILIPS, τη smart-touch, αλλά φοβάμαι μήπως είναι πεταμένα €. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει? :(
×
×
  • Create New...