Jump to content

liberito

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About liberito

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

liberito's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θέλω να πάρω ένα κινητό και είμαι μεταξύ του Samsung E250 και του Sonyericsson z310i. Έχει κάποιος να μου πει κάτι για τα δύο αυτά κινητά και ποιο προτείνει ως καλύτερη επιλογή; Επίσης το Samsung E250 είναι της vodafone live. Αυτό τι σημαίνει για μένα; Υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί στην συσκευή; Ευχαριστώ! :thanks:
  2. Το πακέτο με τα 500 της Wind έχει αλλάξει. Για κοίτα στα σχετικά forum. Όλοι δυσαρεστημένοι και αρχίζουν να αποχωρούν από την Wind.:protest:
  3. Γεια σας, έχω μια επιδότηση και σκέφτομαι να πάρω το E250 και ήθελα την γνώμη σας για αυτό. Βασικά το θέλω μόνο για τηλέφωνο και με ενδιαφέρουν περισσότερο οι δυνατότητες που έχει σχετικά με αυτό σε συνδυασμό με Bluetooth Headset (απόρριψη κλήσεων, επανάκληση κ.τ.λ. μέσω του BT Headset). Από ότι είδα δεν υποστηρίζει φωνητικές κλήσεις, έτσι; Ευχαριστώ!:D
  4. Έχει κανείς εμπειρία με το Plantronics Voyager 520; Είναι καλύτερο από το Plantronics Voyager 510; Το έχω βρει στο ίντερνετ για 36€. Υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα σε ανάλογη τιμή;
  5. Συγνώμη, άκυρο για το BT 250. Αλλά για το ΒΤ 500 ισχύει ότι έγραψα παραπάνω
  6. Για όσους ενδιαφέρονται για Bluetooth Headset που να μην χρειάζεται φόρτιση, αλλά να λειτουργεί με μπαταρία ΑΑΑΑ, έχει βγάλει η Jabra ένα άπαιχτο Bluetooth. Είναι το BT 2040. Στο e-bay το βρίσκεις με ~15 € + μεταφορικά. Στην Ελλάδα έχει 28 € σε κάποιο από τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Το δίνουν με 8 h λειτουργία και 6 ΜΗΝΕΣ standby. Κατά τα άλλα το ΒΤ250 και το ΒΤ500 της ίδιας εταιρείας, αν και παλιά δίνονται σε τεστ σε γερμανικά περιοδικά ως καλά (Βαθμός 1,2 και 1,3 αντίστοιχα σε κλίμακα 1 - 6, με άριστα το 1). Έκανα τον κόπο και ρώτησα στο πλαίσιο για το ΒΤ 500 και παρόλο που στο ιντερνετ δεν προσφέρεται μου είπαν ότι υπάρχει αποθήκη και η τιμή του είναι 15 €. Για αυτήν την τιμή νομίζω ότι μπορεί κανείς να μπει στην διαδικασία να το δοκιμάσει. Αν έχεις κάποιος εμπειρία ή να παραθέσει κάτι για τα παραπάνω ας γράψει.
×
×
  • Create New...