Jump to content

paketo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About paketo

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

paketo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εχω συμβόλαιο cosmote εδώ και 1,5 χρόνο. Δεν έκανα ανανέωση όταν έκλεισα 1 χρόνο και μου κάνανε προσφορά για νέα συσκευή (δεν πήρα νέα συσκευή) και πέρασα αυτόματα στο προνομιακό πάγιο. Στις αρχές Αυγούστου έχοντας 2 μήνες απλήρωτο λογαριασμό κόβονται οι εισερχόμενες(480 ευρώ). Τον Σεπτέμβρη έρχεται νεος λογαριασμό και παρά το ότι οι εξερχόμενες έχουν κοπεί από τον προηγούμενο μήνα μπάινει στο νέο συνολικό ποσό το πάγιο του δωρεάν χρόνου ομιλίας τον οποίο φυσικά αφού έχουν κοπεί οι εξερχόμενες δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω. Λογικό εν μέρει αφού λειτουργούν οι εισερχόμενες. Την πρώτη βδομάδα του Οκτωβρίου κόβονται και οι εισερχόμενες. Πάω σήμερα στο Γερμανό και πληρώνω όλο το ποσό (515 ευρώ). Περιμένω να ανοίξουν τη γραμμή και μετά από 20 λεπτά αναμονής στο κατάστημα με φωνάζουν να μιλήσω με μια κυρία η οποία μου λέει πως για να ανοίξει το τηλ, θα πρέπει να πάω σε ένα κατάστημα cosmote και να πληρώσω 150 ευρώ εγγύηση. Σημειώνεται πως ο μηνιαίος λογαρισμός μου είναι 100-150 ευρώ και πως στο 1+ χρόνο έχω δώσει πάνω από 1800 ευρώ. Τι είναι αυτή η εγγύηση. Προβλέπεται στο συμβόλαιο που έχω υπογράψει?Η τύπισσα στο τηλ είπε πως τα λεφτά θα τα πάρω πίσω όταν ακυρώσω το συμβόλαιο. Τι είναι η cosmote τράπεζα?Το έχετε ξανακούσει?
  2. εδω και 2 (4 πλέον:D ) μερες δεν εμφανιζονται οι επαφες μου, ενω υπαρχουν στη sim, το επιβεβαίωσα βάζοντας τη σε άλλο τηλέφωνο. Έκανα on line αναβάθμιση λογισμικού αλλά πάλι το ίδιο. Όταν επιλέγω επαφές, σβήνει προσωρινά η οθόνη και μετά από 2 sec επιστρέφει στο κεντρικό μενού (βγάζει αναζήτηση σαν να χάνει προσωρινά το δίκτυο). Καμιά ιδέα?
  3. εδω και 2 μερες δεν εμφανιζονται οι επαφες μου, ενω υπαρχουν στη sim, το επιβεβαίωσα βάζοντας τη σε άλλο τηλέφωνο. Έκανα on line αναβάθμιση λογισμικού αλλά πάλι το ίδιο. Όταν επιλέγω επαφές, σβήνει προσωρινά η οθόνη και μετά από 2 sec επιστρέφει στο κεντρικό μενού (βγάζει αναζήτηση σαν να χάνει προσωρινά το δίκτυο). Καμιά ιδέα?
×
×
  • Create New...