Jump to content

maze

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About maze

  • Ημ. Γέννησης 19/08/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

maze's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γίνεται, αλλά το πώς έχει προαναφερθεί παρα πάνω
  2. Τα έκανα όλα τα παραπάνω αλλά τπτ. Τα φωτάκια παραμένουν μόνιμα αναμένα, αλλα στο κέντρο δικτύου κ κοινής χρήσης βγάζει θαυμαστικό από το pc έως το μόντεμ κ απο κάτω γράφει "μη αναγνωρισμένο δίκτυο". Όταν πατάω αυτόματη επιδιώρθωση, αναφέρει 'αυτόματη λήψη νέων ρυθμίσεων Ι.Ρ. για τον προσαρμογέα δικτύου"σύνδεση ασύρματου δικτύου"', αλλά δεν καταφέρνει να λύσει το πρόβλημα. Στο 192.168.1.1 δεν μπαίνει, ίσως γιατί δεν βλέπει το μόντεμ. Το περίεργο είναι ότι στο 3 con. manager αναφέρει ότι συνδέομαι κανονικά. Μήπως πρέπει να αλλάξω firmware?Και αν ναί, πώς?
  3. Καταλαβαίνω οτι συνδέεται απο τα λαμπάκια κ από το λογισμικό,το 3 cοm manager. Είναι branded της 3 Αγγλίας, αλλά ξεκλείδωτο.Είναι προεγκαταστημένο το προφίλ της 3 αλλά έκανα προφίλ της WIND.Τπτ πάλι όμως.Κ με WIFI και με USB όμως μου λέει στο κέντρο δικτύου κ κοινής χρήσης ότι δεν μπορεί να αναγνωρήσει την συσκευή!
  4. Παιδιά χρόνια πολλά. Έχω ένα μυστήριο πρόβλημα. Πήρα το WIND ADSM και αγόρασα μετά το HUAWEI E5830 MIFI γιατί έχω 2 υπολογιστές κ 1 κινητο που χρησιμοποιώ στο ΝΕΤ. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ενώ έβαλα ρυθμίσεις προφίλ, στον manager του μόντεμ μου λέει ότι συνδέθηκα στο ΝΕΤ, δεν μπορώ να μπώ πουθενά. Πληροφοριακά στις συνδέσεις δικτύου των VISTA που έχω, κ αφού το έχω συνδέσει μέσω usb ή WI-FI μου αναφέρει ότι ενώ συνδέεται το pc με το μόντεμ, δεν μπορεί να συνδεθεί με το δίκτυο γιατί δεν μπορεί να γίνει αναγνώρηση της συσκευής. Ξέρει κανείς τί δεν κάνω καλά?
×
×
  • Create New...