Jump to content

teo_x

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About teo_x

  • Ημ. Γέννησης 14/04/1974

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

teo_x's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα σε όλους!!! Με κίνδυνο επίδειξης της ασχετοσύνης μου :O:O θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις : 1. με τα hardware keyboards που κυκλοφορούν γράφουμε ελληνικά; 2. Το Youtube app (ή από άλλη επιλογή π.χ. browser) σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις χρήση του video editor; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !
  2. Παιδιά γειά σας, απέκτησα το HTC HD2 την 2α Φεβρουαρίου. Μέχρι να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός μου, (καθότι έκανα μεταφορά αριθμού) το δούλευα σαν PDA χωρίς sim. Μετά από 5 ημέρες το τηλ. άρχισε να κάνει κάτι κουλά (θα σας τα αναφέρω άλλη φορά) και για αυτό το λόγο μετά από οδήγίες από την HTC (πολύ καλή εξυπερέτηση) έκανα hard reset. Όπως καταλαβαίνετε χαθήκαν όλα. Το πρόβλημα δεν λύθηκε με το hard reset αλλα μόνο του.:confused::confused::confused::confused: Το πρόβλημα τώρα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω επαναεγκατάσταση το ndrive καθώς το αρχειακι autorun μου λέει (με μεγάλο θράσσος) "unable to install NDrive" Έχετε καμιά άποψη??
  3. Ευχαριστώ vaggos! Θα προσπαθήσω και θα ενημερώσω.
  4. Καλησπέρα σε όλους παιδιά! Θα ήθελα και εγώ να κάνω κάποιες ερώτησεις μήπως υπάρχει κανένα παλικάρι εκεί έξω και βοηθήσει ;) Έχω το Ε63 από τον 3ο του 2008 και όλα καλά. Λόγω εργασίας χρειάζεται πολλές φορές μέσα στην ημέρα να μπαίνω στο Internet, και να λαμβάνω τα email μου (μέσω του κινητού όχι wi-fi). Τώρα, θα ήθελα να συνδέσω το eee pc (windows xp pro OS version) στο web μέσω του E63. Για να το κάνω αυτό πρέπει : Να αγοράσω το καλώδιο δεδομένων CA-126 και να εγκαταστήσω το Nokia Connectivity Cable driver και είμαι έτοιμος? Το πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιώ είναι το Cosmote My Way 35 που μου επιτρέπει περίπου 400 MB πλοήγησης τον μήνα. Για να συνδεθώ στο web με το pc θα πρέπει να έχω και κάποια άλλη σύνδεση? (π.χ. τύπου adsl2+) Προς το παρόν eee pc και το e63 τα συνδέω με bluetooth και ακόμα όταν εγκαθιστώ το Nokia Connectivity Cable driver, και πάω να κάνω One touch Access μέσω PC Suite δεν γίνεται τίποτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για την πολυλογία!!
  5. Παιδιά Ave ή σε απλά ελληνικά γκουντ αφτερ (οχι σεϊβ) νουν. Και εκεί -στα ελληνικά- έρχομαι να σας θέσω και έγω την δικιά μου απορία. Υπάρχει συντόμευση εναλλαγής γλώσσας στο πληκτρολόγιο?? Η αναζήτηση στις επαφές είναι κομματάκι εκνευριστικό!:hypno:
  6. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Μάλλον θα μου φανούν χρήσιμες.
  7. Παιδια Καλησπέρα!!! Καταρχήν ο γράφων είναι στην κατηγορία "είμαι άσχετος και τώρα την ψάχνω" Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Άντε και κρατάς την αγγλική (& πιο σταθερή θεωρητικά) rom στο Τιτάνα και βάζεις ένα από αυτά τα πληκτρολογιάκια που κυκλοφορούν. Η ερώτηση μου είναι το hard πληκτρόγιο γράφει ελληνικός ή μόνο το soft??!:blink: :)ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:)
×
×
  • Create New...