Jump to content

damianos_b

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by damianos_b

  1. Πιθανόν να έχουν διαφορετικό GSM Module...! Δεν υπάρχει λογος να ζητάς συγνώμη :)
  2. Έχω V1240….! Γυρνά κάνα δυο σελίδες πιο πίσω και διάβασε από την αρχή το thread, δεν γνωρίζω το λόγο που δεν έπαιξε σε εμένα.
  3. Πιστεύω οτι καταλαβαίνω τι εννοείς -όσο είναι αυτό δυνατό-, αλλά δεν θέλω να δημιουργούνται παρεξηγήσεις ,πόσο με ανθρώπους που με έχουν βοηθήσει, αν έκανα κάτι θα ήθελα να το ξέρω. καλή συνεχεία :) και κουραγιο
  4. Δεν καταλαβαίνω γιατί προκάλεσα το θυμό σου, και προφανώς δεν είναι αυτός ο σκοπός μου! Σε καμία περίπτωση δεν φέρεις ευθύνη αν δημιουργηθούν προβλήματα στο κινητό και νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιος που δεν αναγνωρίζει το κόπο που κανείς. Όσον αφορά τις νέες εκδόσεις, ξέρεις ότι έβαλα την 4 και δεν έπαιξε σε εμένα και για αυτό επέστρεψα στη πρώτη. Δεν ζήτησα τεχνική υποστήριξη αλλά έκανα κάποιες παρατηρήσεις που σε προηγούμενο post είχες ζητήσει. Όπως και να έχει εάν περεβησα κάποιον κανόνα ή το κάνω τώρα καλό θα ήταν να το ξέρω
  5. Μετά από δυο ημέρες συμβίωσης με τα WM6 Version 1, το τηλέφωνο συμπεριφέρθηκε σχεδόν άψογα, Το μόνο που είδα είναι ότι δεν εμφανίζει την ώρα όταν πατάς το "Ξεκλείδωμα" και η φωτεινότητα της κάμερας έχει κάποια κουσούρια, εκτός εάν κανείς reset στη φωτεινότητα. Μιλώ πάντα για τη πρώτη έκδοση, πιθανόν αυτά να έχουν ήδη διορθωθεί.:blink: Να ευχαριστήσω και πάλι το NiTroGen για τη χρόνο που αφιέρωσε και περαστικά.
  6. Έκδοση ροδιοφώνου 413.1.04_02.09.00 ακόμα ειναι νωρίς για να το ξαναχάσω!!!! Το κατεβάζω αλλα θα το κάνω αργότερα...:)
  7. Λοιπόν, το τηλέφωνο επανήλθε:yahoo: κάνοντας τις παρακάτω ενέργειες Πέρασα μια αγγλική έκδοση για V1240 που βρήκα σε προηγούμενο post και επανήλθε, αμέσως μετά πέρασα πάλι την πρώτη έκδοση του NiTroGen και τώρα απ'οτι φαίνεται λειτουργεί μια χαρά:lol: Συνεχίζω να πιστεύω ότι ευθύνεται το radio update το οποίο δεν πρέπει να είναι συμβατό με το V1240. Δεν ξέρω όμως, θα δουμε…. Το λογότυπο της vodafone συνεχίζει να εμφανίζετε!!!!
  8. Βοήθεια από οποiον γνωρίζει!!!!! Έβαλα εχθές την πρώτη έκδοση στο V1240 και όλα πήγαν μια χαρά. σήμερα το πρωί πέρασα την τέταρτη έκδοση και από τότε όταν πάω να το ανοίξω εμφανίζει το λογότυπο της vodafone και μετά σβήνει! πέρασα πάλι την πρώτη έκδοση αλλά πάλι τα ίδια! Βοήθεια:wacko: πιθανον να ευθεινετε το radio update υπαρχει καπου το αρχικο?
  9. Μετά από τα απαραίτητα ξεκλειδώματα το V1240 έχει WM6. Ευχαριστώ και πάλι
  10. Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. τέτοια λάθη δεν θα επαναληφθούν!!:lol:
  11. Με τη σειρά μου να δώσω συγχαρητήρια στον NiTroGen για τη δουλεία, με το V1240 ξέρει κανείς τι γίνετε? Μπορεί να πάρει τη νέα rom? Έχω διαβάσει το πρώτο post του NiTroGen για (Qtek 8310/iMate SP5) αλλά νομίζω οτι το V1240 δεχόταν rom από την Qtek 8310. Το destinator έχει δοκιμαστεί από κάποιον με αυτή τη rom? Για τυχόν λάθη στο post, μη βαράτε το πρώτο είναι!!!
×
×
  • Create New...