Jump to content

kostependrhs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    73
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About kostependrhs

  • Ημ. Γέννησης 30/05/1968

kostependrhs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Την ξανανέβασαν. Οσοι αναβαθμίσατε, τι εντύπωση σας άφησε η αναβάθμιση; Διαβάζω οτι λείπουν πράγματα βασικά (τα βελάκια από το πληκτρολόγιο, η πολλαπλή επιλογή στοιχείων και τα άλμπουμ στην έκθεση, ο music player και πάλι δεν ταξινομεί τη μουσική βάσει των άλμπουμ) ενώ προσφέρονται κυρίως διακοσμητικές αλλαγές. Προσωπικά δεν σκοπεύω να περάσω την αναβάθμιση μιάς και το fp1 που έχω είναι ταχύτατο και απροβλημάτιστο.
  2. Απέσυραν την αναβάθμιση. Θα την ξανανεβάσουν μόλις διορθώσουν τα bugs που προέκυψαν: http://discussions.nokia.com/t5/Software-Updates/New-software-update-for-Nokia-603-700-701-and-808-Pureview-Nokia/td-p/1566272/page/5
  3. Παιδιά, καλησπέρα! Ψάχνω αλλα δεν βρίσκω, και νομίζω πως ίσως εδώ είναι ο κατάλληλος τόπος να ρωτήσω. Που θα βρω τραγούδια να τα λέει ο ψωμιάδης; (ο γνωστός νομάρχης) Εχει βγάλει κάποιο cd, υπάρχει κάποιο live, ξέρετε κάποιον τίτλο;
  4. Παιδιά, καλημέρα! Νομίζω οτι αυτό είναι το πιό κατάλληλο μέρος γιά να ρωτήσω γιά κάτι που με προβληματίζει... Θέλω να πάρω ένα mp3 player με flash μνήμη, που να έχει μεγάλη χωρητικότητα (2g και άνω) καθώς και ραδιόφωνο, αλλά που να παίρνει απλή μπαταρία (ΑΑΑ) σε τιμή έως τα 180ευ. Οι επιλογές είναι πολύ λίγες. Θα έπαιρνα το zen nano αλλά η ποιότητα κατασκευής του και η εμφάνιση του είναι απογοητευτικές. Τελείως! Από κει και πέρα έχω βρεί 2-3 μοντέλα, στα 2g, εντελώς άγνωστων κατασκευαστών τα οποία δε μου εμπνέουν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Εχετε καμμιά ιδέα;
  5. Ευχαριστώ πολύ όσους έκαναν τον κόπο να μου απαντήσουν. Πήρα κάποιες ιδέες και θα κοιτάξω να τις αξιοποιήσω...
  6. Παιδιά καλησπέρα. Γράφω εδώ γιατί δεν μπορώ να φανταστω από που αλλού θα μπορούσα να πάρω σωστη κατεύθυνση. Ο δικός μου υπολογιστής είναι ένας toshiba satellite 1400, 3 χρόνων, ο οποίος λειτουργεί απροβλημάτιστα. Δυστυχώς από τον ιανουάριο το dvd rom/cd-r άρχισε να δείχνει συμπτώματα φθοράς. Πρώτα δεν αναγνώριζε κανένα cd και τώρα πιά δεν αναγνωρίζει τίποτα απολύτως. Πήγα στη αντιπρωσωπεία, εδώ στη Θεσσαλονίκη να ρωτήσω πόσο κοστίζει μιά αλλαγή dvd rom αλλά επέμειναν να τους πάω τον υπολογιστή γιά να δουν το serial number γιά να μου απαντήσουν. Μόνο με το μοντέλο δεν γινόταν! Η dell δεν είναι που στέλνει τεχνικό στο σπίτι; Ουδεν σχόλιο. Τους τον πήγα λοιπόν και ούτε λίγο ούτε πολύ, και χωρίς καμμιά ντροπή ζήτησαν γιά αλλαγή της μονάδας dvd rom 350 ευ. χωρίς τα εργατικά! Με τα εργατικά το 400άρι το χτυπάμε!!:chair: Είπατε τίποτα; Ηθελα ο δυστυχής, να βάλω και όση μνήμη παίρνει αλλά και πάλι μου ανακοίνωσαν οτι γιά άλλα 256mb θα έπρεπε να πληρώσω 280ευ.Τα 512 δε θυμάμαι πόσο μου είπαν γιατί εκνευρίστικα! Κι εγώ έλεγα να βάλω 1gb! Δηλαδή 400+280+280 = 960!! Και χωρίς να κάνω την αναβάθμιση ολοκληρωμένη. Καλά, δεν χρειάζεται να σχολιάσετε. Είναι η γνωστή εκβιαστική πολιτική γιά να πάρεις το καινούριο προιόν. Μόνο που εμένα αυτή η νοοτροπία δε με βρίσκει σύμφωνο (να μην πω τώρα τι με βρίσκει:rocket: ). Κι έτσι σας ερωτώ τι άλλο μπορώ να κάνω; Από που αλλού μπορώ να προμηθευτώ dvd rom και μνήμες σε "φυσιολογικές" τιμές; (η περίπτωση αγορών από internet, η προσθήκη εξωτερικής μονάδας ή η αγορά νέου υπολογιστή αποκλείονται)
  7. Παιδιά καλησπέρα! Μήπως ξέρει κάποιος να μου προτείνει ένα mp3 player το οποίο να έχει είσοδο μικροφώνου στερεοφωνικού μαζί και line in; Δεν εννοώ ενσωματωμένο μικρόφωνο. (προσπαθώ να αποφύγω την αγορά φορητού dat...)
  8. Παιδιά, έχω ένα πολύ ενδιαφέρον και διαφωτιστικό άρθρο γιά τις συνέπειες της χρήσης των κινητών, το οποίο δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρτίου 2005 στον Αγγελιοφόρο της Κυριακής και το οποίο μου φάνηκε αρκετά σοβαρό. Το είχε πρωτοσέλιδο και το ίδιο το άρθρο καλύπτει δύο σελίδες ολόκληρες. Από τότε που το διάβασα χρησιμοποιώ το κινητό ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ μόνο με handsfree με καλώδιο. Κι όταν στέλνω sms πατάω "αποστολή" και αφήνω το τηλ. στο τραπέζι. Το περιεχόμενο αυτού του άρθρου αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει θέμα σε διάφορες εκπομπες αλλά δεν είδα τίποτα.(βέβαια δεν βλέπω και πολύ πολύ τηλεόραση αλλά τουλάχιστον ακούω ραδιόφωνο) Προσπάθησα να το ανεβάσω εδώ στο myphone αλλά το αρχείο είναι jpeg 427kb και δεν μου επιτρέπεται... Μικρότερο δεν γίνεται. Δεν διαβάζεται. Νομίζω καλά θα ήταν να βρισκόταν κάποιος τρόπος να το δουν όλοι.
  9. Λοιπόν, πιστεύω οτι θα όφειλαν να προειδοποιήσουν. Και είναι κάκιστο που τέτοια ειδοποίηση δεν υπήρξε. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να εκπέμπουν κάμποσα κινητά στο μέγιστο της ισχύος τους γιά κάποιες ώρες. Δυστυχώς όμως και παρ' όλ' αυτά, είμαι υπερ του μέτρου. Λυπάμαι μόνο γιατί τέτοιου είδους μέτρα δείχνουν το επίπεδο καφρίλας που κυκλοφορεί γύρω μας και κυρίως μέσα μας. Και γενικά είμαι υπέρ των πλέον αυστηρών μέτρων κατά των ενοχλητικών και αγενών χρηστών κινητών. Του επιτόπιου ξυλοδαρμού συμπεριλαμβανομένου. :lol: (Αλήθεια, εκείνο το πραγματάκι που μπλοκάρει τα κινητά σε μικρή απόσταση και που είναι φορητό, στο σχήμα ενος κινητού με 2 κεραίες, κυκλοφόρησε στην ελλάδα;):shifty:
  10. Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα αν ξερει κανείς να μου πει τι να κάνω ώστε ο mobipocket reader γιά series 60 κινητά (για το sx1 συγκεκριμένα) να διαβάσει σωστά τα ελληνικά ebooks (.prc). Σαν κι αυτά που έχει το ebookshop. Τα αναγνωρίζει αλλά απεικονίζει το κείμενο με αλαμπουρνέζικα. Ξέρω ότι ο χώρος που το γράφω δεν είναι ο κατάλληλος. Εχω ξαναρωτήσει στο παρελθόν στην περιοχή που αφορά το sx1, αλλά δεν βρέθηκε κανείς που να ξέρει. Κι ακόμη αν ξέρετε κάποιο αγγλοαγγλικό λεξικό που να δουλεύει με τον mobipocket.
×
×
  • Create New...