Jump to content

xristinakar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xristinakar

  1. Απιστευτο..... Όντως ο ήχος σε Τάμτα και Δάντη ήταν ΑΘΛΙΟΣ.....Μάλλον υπήρχε τεχνικό πρόβλημα.. Πάντως δεν μπορώ να το χωνέψω οτι στέλνουμε μίξη(και μάλιστα κάκιστη) Ρουβα Ricky Martin και τραγουδιου Κ.Σαντάνα..Απίστευτο πραγματικά..... ΄Δεν ξέρω τι να πω...Αδικία για Τάμτα Δάντη,ντροπή σε όσους έλεγαν ότι ο Δάντης πλήρωσε για να βγει κτλ κτλ.. Πάντως καλή επιτυχία,εξάλλου εκπροσωπέι τη χώρα μας.. Ψηφίζω Κύπρο παρ'όλο που δεν μάρεσε..Καλύτερο απτου Σαρμπέλ είναι.
  2. Συμφωνώ.. όσο για την παρθενογένεση...Ας παίξει η μουσική του τραγουδιού της Σερβίας μαζί με το τραγούδι της Ταμτα..Προσωπικά μαρέσει πολύ αλλά επίσης διακρίνω μεγάλη ομοιότητα.. Ψηφίζω Δάντη-Κουβατσέα!!! Για βρες και την ηλικία της Βίσση τότε.. Και στην τελική γιατί να'χει τόοοσο πολύ σχέση η ηλικία??Ήμαρτον..:X Και μεις θα σαρανταρίσουμε κάποτε..Και μάλλον δεν θα θέλουμε να μιλάνε έτσι για μας..
  3. Καλά είναι δυνατόν να λέμε ότι η χώρα θα δείξει την ευαισθησία της μέσα από τον διαγωνισμό της Εurovision?? Κι εγώ νόμιζα ότι οι πράξεις είναι αυτό που μετράει και ότι η Eurovision είναι απλά ένας μουσικός διαγωνισμός και τίποτα παραπάνω! Όσο για τους στίχους κι εγώ νομίζω ότι του Δάντη είναι οι καλύτεροι..Πολύ πιο σχετικοί μεταξύ τους,βγάζουν νόημα. Του Σαρμπέλ τελείως χαζοί στίχοι... Α και τέλος αναρωτιέμαι πώς οι στίχοι του τραγουδιού της Ταμτα που μιλάνε για δυστυχισμένα παιδιά θα γίνουν beat......:wacko:
  4. Δε νομίζω..Κάτσε να αποφασίσει πρώτα ΤΙ θέλει να κάνει ο Τερζής και βλέπουμε...:worry: Evanescence,beat ή μπαλάντα τελικά??Μάλλον δεν είναι και τόσο σίγουρος για το κομμάτι του...
  5. Παιδιά πραγματικά λυπάμαι που ορισμένοι μιλάνε έτσι για τη δουλειά ενός ανθρώπου. Όπως και να'χει εμένα του Δάντη δεν μου θυμίζει σε τίποτα το συγκεκριμενο.Νομίζω ότι είναι ένα πολυ καλό τραγούδι και θα πάει πολυ καλά!! Αφήστε τις μεγάλες κακίες που λέτε και καλύτερα να μιλάμε όλοι πιο όμορφα.Α! Η φράση "Elvis has left the building" είναι πολύ γνωστή φράση από την εποχή που τραγουδούσε ο Presley και τον κυνηγούσαν οι θαυμαστές του....:p Ενημερωθείτε πρώτα κι ύστερα κρίνετε.Νομίζω πως αυτό είναι το σωστό.
×
×
  • Create New...