Jump to content

drambui123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by drambui123

  1. Τελικά το δικό μου global edition με κωδικό 2016102 αγορασμένο από το eshop έχει σίγουρα την 800ατα μπάντα. Σε επαρχία σε περιοχές που δεν πιάνει καλά καλά cosmote η WIND έχει 4G παντού!! Υπερευχαριστημενος από το κινητό!!
  2. Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση, γιατί με ενδιαφέρει η αγορά του συγκεκριμένου κινητού. Γνωρίζεται αν έχει gorilla glass όπως το απλό wildfire; Στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή (gorilla glass) αναφέρει wildfire - μάλλον εννοεί μόνο το προηγούμενο μοντέλο.
  3. Στην κάρτα το εγκατέστησα αλλά τίποτα. Ram έχω μετά από soft reset: 50mb. Έχω βγάλει το acer shell. Μήπως δεν είναι καλή η πηγή που βρήκα το πρόγραμμα σκέφτομαι. Ευχαριστώ..
  4. Και κάτι ακόμα Γνωρίζεται από που μπορώ να βρω το SPB Mobile Shell 3.0; Το βρήκα από κάπου αλλά θέλει κατά την εγκατάσταση περίπου 9MB μνήμη (σωστά;), στο δικό μας κινητό πιστεύω αυτό είναι οριακά λόγω ram. Όταν το έβαλα και ενώ φάνηκε οτι εγκαταστάθηκε επιτυχώς μετά δεν έτρεχε. Μήπως φταίει η ανάλυση της οθόνης ή η ram; Το εγκαθιστούμε στη κάρτα ή στο τηλέφωνο; Εγώ πήγα να το εγκαταστήσω στην κάρτα. Ευχαριστώ..
  5. Καλημέρα. Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να βάλω στο f900 μου accuweather (καιρό) σαν screensaver; Και κάτι ακόμα, υπάρχει περίπτωση όταν η ram βρίσκεται χαμηλά να κλείνει το κινητό τελείως; (Σαν να βγάζεις την μπαταρία). Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
  6. Εδώ και τρεις - τέσσερις μέρες δεν μου έχει κλείσει (πιστεύω να στρώσει). Όσο αναφορά τα sms τελικά είχε γεμίσει η sim (δεν ήξερα ότι όταν γεμίσει δεν μπορείς να στείλεις sms!). Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Σημ.: Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο κινητό.
  7. Όταν κλείνει δεν ξεκινάει από μόνο του (μόνο με το πλαϊνό πλήκτρο). Hard reset δεν του έχω κάνει (πως το κάνουμε;). Και κάτι ακόμα, το acer shell πως το απενεργοποιέιται (από την rom δεν διαγράφεται τελοίως;). Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
  8. Ακόμα ενώ το έχω μόνο μια εβδομάδα μου έχει κλείσει μονο του πάνω από 5-6 φορές. Το έχει κάνει και σε άλλους;
  9. Δεν μου έχει στείλει κανένα μύνημα. Στο προηγούμενο κινητό (samsung pixon m8800) που είχα την κάρτα έστελνε κανονικά. Σ ευχαριστώ για την απάντηση.
  10. Παιδιά καλησπέρα. Έχω και εγώ το συγκεκριμένο κινητό αλλά μου παρουσιάζει το εξής: Ενώ δέχεται κανονικά sms δεν μπορεί να στείλει (βγάζει μύνημα can not be sent the massage). Το έχει παρουσιάσει σε κανένα σας, μπορεί να με βοηθείσει κάποιος; Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
  11. Ζητώ διαγραφή του e-mail μου από το site. Ευχαριστώ.
  12. Έχω και εγώ ένα σε τέλεια κατάσταση και το δίνω σε καλή τιμή, το έχω βάλει σε αγγελία στο poulato.gr.
  13. Συγνώμη αλλά είμαι και εγώ ένας νέος κάτοχος ενός m700, αλλά έχω πρόβλημα με τα ελλήνικά. Έχω διαβάσει τα παραπάνω περί ΑΕΚMAP αλλά δεν κατάφερα να το εγκαταστήσω. Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να μου δώσει λεπτομέριες για την εγκατάστασή του στο panoshatzidakis@gmail.com. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. (Μπορεί να μην είναι σωστη η θέση του μυνήματος αλλά είμαι νέος σε αυτά)
×
×
  • Create New...