Jump to content

nick81

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nick81

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

nick81's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα και απο εμενα..εχω κανει jb 4.2.1 σε 3gs και οτι εχω κατεβασει απο apps ειναι μεσω installous Σημερα προσπαθησα πρωτη φορα (μετα το jb) να περασω κανα τραγουδι-βιντεο και μου βγαζει μνμ πριν συνγχρονισει οτι για να συνεχισει μου ζηταει να σβησει τις 45 εφαρμογες που εχω περασει??να πω οτι το syncapp στο itunes το εχω ξετικαρισμενο..ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο?? διορθωνεται καπως ή πρεπει να τα σβηνω ολα καθε φορα που θελω να περασω τραγουδια??
  2. εψαξα στο topic αλλα πολλες οι σελιδες οποτε καπου μπορει να αναφερεται παλι..ας μπω στο θεμα εχω 260ευρω επιδοτηση απο cosmote..θελω να παρω το iphone 3gs μαλλον 1)μπορω να το παω απο καπου αλλου κ οχι cosmote ή γερμανο? αν ναι εχετε να προτεινεται καποιο για καλυτερη τιμη?για αθηνα 2)εχει παρει καποιος αλλος με αντιστοιχη επιδοτηση το iphone? ποσο επιπλεον ειναι περιπου??? ευχαριστω
  3. χρησιμοποιω το cosmote my view και εχω 2αποριες.. 1)μου λεει για το μσν(με 2,5ευρω το μηνα) οτι δεν ειναι διαθεσιμο για την συσκευη..μπορω να το βαλω καπως αλλιως και να ισχυει η ιδια χρεωση?? 2)στο mobile live tv δε μου κανει συνδεση??κανω κατι λαθος η δεν ειναι συμβατο?? (εννοειται προσπαθω με καλυψη 3g) επισης τι λογισμικο χρησιμοποιει??uiq...κατι τετοιο??? και κατι τελευταιο..μηπως υπαρχουν office για το w995??
×
×
  • Create New...