Jump to content

epistimon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About epistimon

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

epistimon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Xiaomi 13T 5G Dual SIM (12GB/256GB) Alpine Blue με εγγύηση 2 ετών. Επεξεργαστής Mediatek Dimensity 8200 Ultra (3,1 Ghz) Χωρητικότητα: 256GB Ανάλυση: 2712 x 1220 pixels (144Hz ρυθ.αν) Ευρυγώνιος 50MP, Τηλεφακός 50MP 2x Οπτικό Zoom, Υπερευρυγώνιος 12MP Μπαταρία: 5000 mAh Προστασία: Dust Resistant, Water Resistant IP68 Ημερομηνία αγοράς: 12 Δεκεμβρίου 2023 - Το κουτί έχει αποσφραγιστεί, η συσκευή είναι στην εργοστασιακή της κατάσταση με όλα τα παρελκόμενα. Δίδεται δώρο θήκη τύπου πορτοφόλι Μη διαπραγματευσιμη τιμή (στα καταστήματα ξεκινάει από 510€)

    410 €

    Pefki, Αττική - GR

  2. μπες στη σελιδα του ΠΛΑΙΣΙΟΥ ή άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα και σύγκνιρε μόνος σου για να έχεις ίδια άποψη
  3. Από κάμερα και φωτογραφία πως τα πάει? Είχα ακούσει οτι τα ΣΟΝΥ τα σπάνε... αλλά δεν έτυχε ποτέ να χρησιμοποιήσω
  4. Καλησπέρα σε όλους. Μια και οι απόψεις για το κινητό αυτό έχουν φτάσει τις 43 σελίδες και είναι αδύνατον πλέον να τις διαβάσει κανείς, θα μπορούσε κάποιος να κάνει μια σύντομη απαρίθμηση θετικών και αρνητικών για τη συσκευή αυτή? Έχω εδώ και δύο χρόνια το 6288 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. 1)απο μπαταρία πως παει? 2)δυσλειτουργίες και bugs? 3)αξιοπιστία? 4)φωτογραφία Ευχαριστώ θερμά όποιον αφιερώσει 2 λεπτά να μου απαντήσει.
  5. Καλησπέρα σε όλους. Μια και οι απόψεις για το κινητό αυτό έχουν φτάσει τις 97 σελίδες και είναι αδύνατον πλέον να τις διαβάσει κανείς, θα μπορούσε κάποιος να κάνει μια σύντομη απαρίθμηση θετικών και αρνητικών για τη συσκευή αυτή? Την έχω δει πολλές φορές από κοντά και απο ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία. Έχω εδώ και δύο χρόνια τον προκάτοχό του 6288 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. 1)απο μπαταρία πως παει? 2)δυσλειτουργίες και bugs? 3)αξιοπιστία? Ευχαριστώ θερμά όποιον αφιερώσει 2 λεπτά να μου απαντήσει.
  6. Καλησπέρα σε όλους. Επειδή είναι φύσει αδύνατο να διαβάσω 22 σελίδες σχόλια (διάβασα 2-3 ενημερωτικά) για το W595 και δεν έχω αγοράσει ποτέ στη ζωή μου Sony Ericsson, αλλά μάλλον εκεί καταλήγω φέτος, μπορεί να μου πει κάποιος υπεύθυνα αν αξίζει τον κόπο? Σχεδιαστικά είναι πανέμορφο αλλά τι γίνεται με τα παρακάτω θέματα? 1)από μπαταρία πως πάει? 2)σύνδεση με pc και άλλα κινητά (συγχρονισμός και bluetooth)? 3)έχουν εντοπιστεί τίποτα bug ή δυσλειτουργίες? 4)αξιοπιστία συσκευής Είμαι παιδί της ΝΟΚΙΑ αλλά τα τελευταία χρόνια βγάζει όλο κάτι τραγικά απο θέμα design κινητά και έτσι αποφάσισα να στραφώ στον μεγαλύτερο ανταγωνιστή της. Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον διαθέσει χρόνο να μου απαντήσει
  7. Δεν ξέρω τι γίνεται με τη Sony Ericsson, πάντως στη Nokia το ξυπνητήρι δουλεύει και με κλειστό το τηλέφωνο εγγυημένα 100%
  8. Καλησπέρα σε όλους. Επειδή είναι φύσει αδύνατο να διαβάσω 75 σελίδες σχόλια για το G900 και δεν έχω αγοράσει ποτέ στη ζωή μου Sony Ericsson, αλλά μάλλον εκεί καταλήγω φέτος, μπορεί να μου πει κάποιος υπεύθυνα αν αξίζει τον κόπο? Είχα σκοπό να δώσω περίπου 200 με 250 ευρώ, αλλά όταν είδα οτι έχει WiFi σκέφτηκα ότι αξίζει (αν και σχεδιαστικά είναι πάτος). 1)από μπαταρία πως πάει? 2)σύνδεση με pc και άλλα κινητά? 3)έχουν εντοπιστεί τίποτα bug ή δυσλειτουργίες? Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον διαθέσει χρόνο να μου απαντήσει
  9. epistimon

    Wind Plus

    Paidia, epeidi exo para plu kairo na asxolitho me to internet apo WIND PLUS, isxuei akoma i xreosi 3.49 to mina? Xreiazetai na allakso kapoies ruthmiseis apo TIM se WIND?
  10. Καλησπερα. Εχω δυο Nokia S40 το 6270 και 6288. Το 6288 το χρησιμοποιω σαν τηλεφωνο και το 6270 σαν υπολογιστη (ιντερνετ, μουσικη, παιχνιδια, εφαρμογες). Καποια στιγμη, βάζοντας την καρτα μνημης του 6270 (μες τις εφαρμογες) στο 6288, προσπαθησα να "τρεξω" καποια απο αυτες. Με μεγάλη μου εκπληξη διαβασα το ακολουθο μηνυμα: "Μη Εγκυρο κλειδι ενεργοποιησης". Δοκιμασα και τις υπολοιπες και καμια δεν εκκινησε. Εγω δινω μια πιθανη εξηγηση οτι οι εφαρμογες εγκατασταθηκαν στο αλλο τηλεφωνο (στο 6270) και σε αυτο (στο 6288) λειπουν καποια στοιχεια (οπως η registry στο PC). Απο τη αλλη, εκανα καποιες αλλαγες στη καρτα μνημης που θα δικαιολογουσαν να μη δουλευουν ουτε στο 6270 πλεον και επισης, εκανα αναβαθμιση του λειουργικου συστηματος του 6270 και πα'ολα αυτά, συνεχιζουν να δουλευουν κανονικα (αυτο καταριπτει εν μερει τη θεωρια περι registry). Τι πιστευουν οι ειδικοι?
  11. Καλησπέρα. Είχα μια εμπνευση σήμερα να ψάξω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή για s40 για αρχεία βίντεο mpg και avi. Εγώ άκρη μέχρι τώρα δεν έβγαλα,αλλά ψάχνω από wap από το κινητό. Έχει κανένας κάτι υπόψην του; ευχαριστώ
  12. Βασικα συζηταμε για τις Java εφαρμογες και την προσβαση τους στο ιντερνετ. Το Opera ειναι μια απο αυτές, αλλα στα κινητά με λειτουργικό S40 δεν δουλευει η κανονική εκδοση 3.1 που κυκλοφορει γενικα και υπάρχει μονο μια "πειραγμενη" απο κάποιο Ρώσσο που μπαινει.
  13. Δυστυχως το link για το Opera Mini δεν ισχυει πια. Υπαρχει κάποιο εναλλακτικό? Επισης θα ήταν αρκετα χρήσιμο να ξέρουμε και την εκδοση που αναζητούμε γιατί έψαξα στο google και δεν βρήκα τη σωστή εκδοση. "Mε τα τρεχοντα Series 40 η Nokia δινει προσβαση στις εφαρμογες java μονο μεσω gint! Γι'αυτο ειναι τοσο network-friendly και (μαζι με αλλους λογους) εχει το 35% της παγκοσμιας αγορας! " ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ! Αυτό ειναι αλητεία!
  14. πολυ χρησιμα τα links που μας δωσατε, αλλα νομιζω πως παλι δεν καταληξαμε στο ζητουμενο. Το προβλημα δεν ειναι η προσβαση του Opera Mini, αλλα η προσβαση των αλλων εφαρμογων java στο ιντερνετ. Για να γινω πιο συγκεκριμενος και ξεκαθαρος, μπειτε και κατεβαστε απο το GETJAR οποιαδηποτε εφαρμογη που χρειαζεται ιντερνετ, οπως καποιο MSN Client. Εδω ειναι τα περιεργα. Πως το κανεις να συνδεθει? Αν δεν βάλω το Opera mini 3.1 στο κινητο μου, μικρο το κακο, την κάνω τη δουλειά μου και με τη ρωσικη εκδοση 1.2, ομως με τις υπολοιπες εφαρμογες τι γινεται? Παντως το σχολιο με το link πολυ καιρια και χρησιμα και σίγουρα θα πρεπει να σας ευχαριστήσω. Απλα η αρχική μου ερώτηση ήταν για όλες τις άλλες εφαρμογές εκτος του Opera Mini.
  15. ειμαστε πραγματι σχετικα εκτος θεματος, αν και το opera mini ειναι και αυτο μια εφαρμογη java. Αλλωστε εχω δυο τηλεφωνα με το ιδιο λειτουργικο συστημα S40 και στο ενα, με την ειδικη εκδοση του opera mini μπαινω, ενω στο αλλο, που ειπα να τεσταρω την τρεχουσα εκδοση, δεν μπαινω. Και περα απο το opera, τι γινεται με τις υπολοιπες εφαρμογες που θελουν ιντερνετ? Δε γινεται ολος ο κοσμος να μπορει να τις χρησιμοποιήσει, εκτος απο τους χρηστες S40. Ή απλα δεν ξέρουμε, ή ειμαστε βλακες που επιλεγουμε αυτές τις συσκευές. Εγώ πιστεύω το πρώτο. Δε μπορεί μια μεγάλη εταιρία σαν τη ΝΟΚΙΑ να βγάζει συνεχώς νέα μοντέλα με αυτό το λειτουργικό, με ελειψεις όπως οι Java internet εφαρμογές. Προτείνω λοιπόν να αφήσουμε τους μεταξύ μας ασχετους διαξιφισμούς και να αφήσουμε τον λόγο σε κάποιον που ξέρει περισσότερα. Είμαι σίγουρος πως εδώ μέσα υπάρχουν γνώστες, απλά είναι θέμα χρόνου να ανακαλύψουν το θεματάκι μας.
×
×
  • Create New...